Ahoj,
hledala jsem všude na google, ale nikde nic vysvětlím situaci.ležím na gauči pracuju na pc a muj pes má tendence pořád vylejzat z pod deky a zase pak jít ke mě a hlavou drcat do deky a nadzvedává mi tím počítáč z klína takhle to udělá třeba 10x až jsem se začla "rozčilovat" :D ne hnusně ale tak diskutovala jsem a moje Sandy má v oblibě přijít položit mi hlavu na pusu a takhle držet dokud nezmlknu a pak mě olizovat. :D já nevím proč to dělá. jestli je to známka " tak už mlč" nebo " tak se nezlob" je to tak roztomilý :D ale nikde jsem nemohla najít nic o tom co to vlastně znamená. nevíte někdo ?Děkuji.
Uživatel s deaktivovaným účtem

inusanka
napsal(a):
Co takhle - bav se se mnou, pojď ven, pojď si hrát.
Přesně, nejdřív psa utahat a pak na počítač...
Uživatel s deaktivovaným účtem

gabriela94
napsal(a):
V tom to není příspěvek jsem psala ve 12 v noci zrovna když se to dělo a celý den předtím měl pejsek moji pozornost a procházky venku.
Tak je prostě pejsek víc aktivní, pokud tedy měl pohybu a zaměstnání dost, tak bych učila odpočinku na "místečku", otázkou je jestli ve 12 v noci neměl pesan vyspinkáno, odpočato a nebyl připraven na další aktivitu ...nebo můžete praktikovat jako já, jednou rukou drbu, druhou obsluhuju počítač (když mám štěstí a nehupsnou na mě obě moje příšery)