Používáme ve velmi nízké koncentraci na konečky chlupů (u nás zjména uši), srst se neláme a dobře se z ní odmývají nečistoty. Tu samou službu udělají i kondicionery, mně je příjemnější používání přírodních produktů bez silikonu a parabenů. Je třeba ale dodržet opravdu nízkou koncentraci, při vyšší srst provázkuje, oddělují se pramínky a celkově mi přijde dost zatížená.
manbea
napsal(a):
Používáme ve velmi nízké koncentraci na konečky chlupů (u nás zjména uši), srst se neláme a dobře se z ní odmývají nečistoty. Tu samou službu udělají i kondicionery, mně je příjemnější používání přírodních produktů bez silikonu a parabenů. Je třeba ale dodržet opravdu nízkou koncentraci, při vyšší srst provázkuje, oddělují se pramínky a celkově mi přijde dost zatížená.
Jé, děkuji, uz jsem myslela, ze nikdo . Presne! Zadne silikony, parabeny...Ja jsem prave vecna hledacka nechemie, a toto hedvabi jsem poridila na www.kutilov.cz. Dnes prvni pokus u me na hlave a super! Lesk, objem, hydratace . Muzu se zeptat co mate za rasu a jestli vtirate treba i do suche srsti? Planuji to zkusit naredit do vody a pouzit jako rozcesavac, jen nevim, jestli je to dobry napad
Lexaurin
napsal(a):
Jé, děkuji, uz jsem myslela, ze nikdo . Presne! Zadne silikony, parabeny...Ja jsem prave vecna hledacka nechemie, a toto hedvabi jsem poridila na www.kutilov.cz. Dnes prvni pokus u me na hlave a super! Lesk, objem, hydratace . Muzu se zeptat co mate za rasu a jestli vtirate treba i do suche srsti? Planuji to zkusit naredit do vody a pouzit jako rozcesavac, jen nevim, jestli je to dobry napad
Přesně tak, jako rozčesávač v rozprašovači super, je třeba před použitím dost roztřepat. Srst potom neelektrizuje a dobře se češe. Ve trošku vyšší koncentraci pak použivám na konce uší - mám papillony, takže tam není třeba nějak zvlášť ochraňovat např. nohy jako u vás . Na druhou stranu ti papiši vymetou ušima všechno včetně misky, tudíž ty konce závěsů na uších ošetřovat třeba je a s tekut. hedvábím mám super zkušenost. Já ho kupuji na mýdlovém světě a vyrábím si i šampony.
manbea
napsal(a):
Přesně tak, jako rozčesávač v rozprašovači super, je třeba před použitím dost roztřepat. Srst potom neelektrizuje a dobře se češe. Ve trošku vyšší koncentraci pak použivám na konce uší - mám papillony, takže tam není třeba nějak zvlášť ochraňovat např. nohy jako u vás . Na druhou stranu ti papiši vymetou ušima všechno včetně misky, tudíž ty konce závěsů na uších ošetřovat třeba je a s tekut. hedvábím mám super zkušenost. Já ho kupuji na mýdlovém světě a vyrábím si i šampony.
Tak to jste me vazne potesila . Mne to naprosto nadchlo, dosud jsem pouzivala olej, ale prece jen se srst hodne spinila . Jinak mydla nakupuji na Mýdlotéce u tří lilií, maji super lanolinové, tedy ne mýdlo, ale tuhý šampon, pouzivam na sebe a zkusila jsem psum i na zadek, + oplach vodou s jablecnym octem a srst i vlasy nadhera
Uživatel s deaktivovaným účtem

Lexaurin
napsal(a):
Můj pes nepotřebuje, ale mě se to líbí!
Na vlasy neředěný? Na celou hlavu? Smývá se to? Je výsledek omračující?
napsal(a):
Můj pes nepotřebuje, ale mě se to líbí!
Na vlasy neředěný? Na celou hlavu? Smývá se to? Je výsledek omračující?
No, ja jsem velmi spokojena. Normalne jsem umyla vlasy samponem, po nem kondis, splachla a nakapala na dlan par kapek, rozetrela do dlani a vmasirovala do celych vlasu. Nesmyvat. Predtim jsem totez delala s jojobovym, mandlovym, arganovym olejem. Ale hedvabi vitezí. Vlasy super jak jsem psala-rozcesatelne, lesk a objem na 1
.
Pozor kdybyste nakupovala- je spoustu silikonovych pripravku, ktere nazyvaji Silk a podobne. To prave maji jak pise Manbea-Mydlovy svet, nebo Kutilov.
Více Informací
Balení: 35 ml
Charakteristika:
Tekuté hedvábí má biologický původ, získává se kontrolovanou hydrolýzou přírodního hedvábí.
Používá se jako aktivní přísada různých kosmetických produktů. Představuje víceúčelové kondicionační činidlo.
Obsahuje až 18 druhů volných aminokyselin, které pomáhají zadržovat vlhkost v pokožce a ve vlasech.
Je to čirá tekutina žluté až jantarové barvy, se slabou charakteristickou vůní. Má pH 5,0 - 7,5. Je rozpustné ve vodě i v alkoholu a nerozpustné v minerálním oleji.
Účinky v kosmetice:
antistatické, filmotvorné, hydratační, změkčující, regenerační, antioxidační, kondicionační, ochranné
Význam v kosmetice:
- Na pokožce a vlasech vytváří zvláčňující ochrannou bariéru, bojuje proti vlivům vnějšího prostředí.
- Obsažené aminokyseliny mají vynikající schopnost vázat vodu, čímž přinášejí pleti pocit hebkosti, zabezpečují její pružnost, jas a vitalitu.
- Zadržováním vlhkosti na povrchu vlasů získávají vlasy zdravý vzhled, jsou poddajné a lesklé.
- Intenzivně regeneruje pokožku těla, pokožku hlavy i poškozené vlasy a nehty.
- Obsažené aminokyseliny fungují i jako antioxidant.
Kosmetické produkty:
Pleťové krémy a mléka, pleťové vody, tělové krémy, sprchové gely, mýdla, vlasová kosmetika, péče o ruce a nehty, dekorativní kosmetika atd. Šampony a čistící prostředky určené pro domácí zvířata.
Dávkování v kosmetických produktech:
2 - 5%.

Dík za info, už jsem projela net a prodejce.
balisek
napsal(a):
Zvažuji použít na číňana místo kondicionéru (nyní používám kvalitní "lidský" bezoplachový). Co používáte k ředění, obyčejnou vodu? A v jakém poměru? Není z toho srst mastná a těžká?
Ano, obyč. vodu, míchám na každé česání extra, ale nám stačí česat tak 1x za 3 dny. Nesmí se toho dát moc. Ta doporučená dávka 2-5% mi přijde hraniční. Jak jsem psala, u nás pouze toto ředění, jinak na konce uší promnu mezi prsty pár kapek, tam to zatížení nevadí, naopak, srst mi přijde, že je chráněna. Vy máte labutěnku? Jestli ano, tak jako Lexaurin si budete muset dávkování vychytat, přece jenom jsou i různé druhy dlouhé srsti. Nicméně skvělý je tento přípravek pokud se do srsti zamotají semínka, stačí promnout pár kapkami a všechny tyto hrůzy vyjedou ze srsti prakticky samy.
lesnížínka
napsal(a):
No baby, díky za tip na Kutilově jsem už také něco nakupovala, tak asi stvořím objednávku Ne pro psa, ale pro sebe No dobrá, také mu třeba někam krapet vetřu...
Sobě stvořte rovnou šampon nebo krém . Je zima, zahrada spí a tak je čas na experimenty a zkrášlování .
manbea
napsal(a):
Ano, obyč. vodu, míchám na každé česání extra, ale nám stačí česat tak 1x za 3 dny. Nesmí se toho dát moc. Ta doporučená dávka 2-5% mi přijde hraniční. Jak jsem psala, u nás pouze toto ředění, jinak na konce uší promnu mezi prsty pár kapek, tam to zatížení nevadí, naopak, srst mi přijde, že je chráněna. Vy máte labutěnku? Jestli ano, tak jako Lexaurin si budete muset dávkování vychytat, přece jenom jsou i různé druhy dlouhé srsti. Nicméně skvělý je tento přípravek pokud se do srsti zamotají semínka, stačí promnout pár kapkami a všechny tyto hrůzy vyjedou ze srsti prakticky samy.
Dalsi super tip ty seminka, kudlibabky a spol. Na vsech tech chemiich se mi nelibi, ze je potreba brzy prekoupat, protoze se rezidua hromadi v srsti a ta se pak vice cucha. Konecne neco, co v ni muze zustat . Mimochodem ted jsem s tim tibetande zhusila vycesat hlavu a naprsenku-nadhera! Srst i prijemna nadotek, hydratovana. Mne na to hedvabi navedla chovatelka tibet terieru z predposledniho PPČ.
Lexaurin
napsal(a):
Dalsi super tip ty seminka, kudlibabky a spol. Na vsech tech chemiich se mi nelibi, ze je potreba brzy prekoupat, protoze se rezidua hromadi v srsti a ta se pak vice cucha. Konecne neco, co v ni muze zustat . Mimochodem ted jsem s tim tibetande zhusila vycesat hlavu a naprsenku-nadhera! Srst i prijemna nadotek, hydratovana. Mne na to hedvabi navedla chovatelka tibet terieru z predposledniho PPČ.
Tak super, My jsme měli také TT, ale ten měl srst takovou těžkou a mastící se, také byl dost cítit psem (i přes veškerou údržbu). Vždy jsem četla, že je toto plemeno samočistící, ale já tu zkušenost nemám. Jak jste na to vy?
manbea
napsal(a):
Ne, ne - mám naháče, střední mezityp s poměrně kvalitní srstí. Taktéž nečešu každý den. Avšak když to třeba přeženu s arganovým olejem před koupáním nebo použiji nevhodný kondicionér, je srst taková splihlá. Tudíž potřebuji něco, co srst nemastí a nezatěžuje. Děkuji za tip!

manbea
napsal(a):
Basenžíka tím vezměte taky, kluk bude mít lesk jako blesk . Jinak je tento produkt opravdu super na oslabené a roztřepené konečky vlasů. Taktéž naředěný v rozprašovači dobře slouží k rozčesávání vlasů (pokud je máte dlouhé).
No on se narozdíl ode mě celkem leskne. Možná to bude tím, že se koupal, resp. se setkal s vodou dvakrát v životě. Když za mnou jako štěně vlezl do sprchy a když se půl hodiny válel v jemném bílém prachu, to už musel, to neoklepal.
Na ty vlasy to zkusím - ano, mám delší a barvené, tzn. krapet v háji.
Osvědčený postup při odstraňování čumbrků (kvůli výstavám nemohu střihnout ani o 1cm):
namočit čumbrk teplou vodou a pokapat pár kapkamí hedvábí. Rozemnout mezi prsty (pokud je ten prevít stále tvrdý opakovat postup) až se rozpadne a pak řídkým hřebenem pohodlně z mokré srsti vyčísnout. Jde to snadno a rychle.
Naši miláčci se umí zacuchat šíleným způsobem a díky tomuto jsem ještě nikdy nemusela použít nůžky
manbea
napsal(a):
Tak super, My jsme měli také TT, ale ten měl srst takovou těžkou a mastící se, také byl dost cítit psem (i přes veškerou údržbu). Vždy jsem četla, že je toto plemeno samočistící, ale já tu zkušenost nemám. Jak jste na to vy?
No pisi, ze srst TT se nemasti a proto neni citit psem . Ta nase se nemasti, nesmrdi, ale ze by byla samocistici, to mi prijde jako velika legrace . Ale zase na druhou stranu ta chovatelka z PPČ mi psala, ze jeden TT Frankie , takovy krasny smetanovy se srsti az po zem se muze vyvalet v blate, az to na nem uschne, otrepe se, a je zase cisty. Tak asi jak kdo. Ono ja si nemuzu dovolit cekat nez blato uschne, bydlime v byte, tak ani vlastne nevim, jestli taky nemame samocistici . Nicmene bodlaky a kudliblbky se urco samy nepusti
Http://www.bodjul.com/frankie.htm.
To je on
Lexaurin
napsal(a):
No pisi, ze srst TT se nemasti a proto neni citit psem . Ta nase se nemasti, nesmrdi, ale ze by byla samocistici, to mi prijde jako velika legrace . Ale zase na druhou stranu ta chovatelka z PPČ mi psala, ze jeden TT Frankie , takovy krasny smetanovy se srsti az po zem se muze vyvalet v blate, az to na nem uschne, otrepe se, a je zase cisty. Tak asi jak kdo. Ono ja si nemuzu dovolit cekat nez blato uschne, bydlime v byte, tak ani vlastne nevim, jestli taky nemame samocistici . Nicmene bodlaky a kudliblbky se urco samy nepusti
My jsme na tom byli stejně, od 12 let jsme ho už stříhali, takže posledních pět let života byl nakrátko. Ale i v té krátké srsti se snadno špinil. Nějak na to samočištění kašlal .
Lexaurin
napsal(a):
Http://www.bodjul.com/frankie.htm.
To je on
Napsala jsem Vám SZ

Co se všechno člověk na psím fóru nedozví... Zatím mám v košíku hedvábí a arganový olej.

Tak hedvábí už je doma, vyzkouším zítra. Krom jiného jsem si objednala kokosový olej místo tělového mléka, ale vypadá to bledě. Testla jsem na rukou a pes mě chtěl láskou (k oleji) sežrat.

Lexaurin
napsal(a):
Je nenacetlo se mi, ze kokosovy olej pouzivam denne pred spanim a pesani se predhani, kdo ho drive olize
No... U mě večer bez šance, jedině po sprše ráno. Teď je v koupelně a snaží se dostat do závratných výšek, kam jsem kyblík uložila.
napsal(a):
No... U mě večer bez šance, jedině po sprše ráno. Teď je v koupelně a snaží se dostat do závratných výšek, kam jsem kyblík uložila.
Ale v pohode, klidne mu to muzete pridavat i do zradla. U nas je to i forma odmeny kdyz cesu. Nikdy se z nej nepo...

Taky že už mlaská. Ono bylo cílem, že podíl z kyblíku bude jeho, ale asi mu ho odevzdám celý.
Kokosákem se natírám už asi 4 roky, ale jen v létě. Můj problém je, že nesnáším natírání čímkoliv, nesnáším jak jsem mastná a už vůbec nesnáším to roztírat rukama. Takovou trochu úchylku mám. Takže jsem v zimě vysušená jak stará švestka, jelikož se natřu tak jednou do měsíce V létě, protože jsem pořád venku na slunci, se musím natírat denně, protože ta suchá kůže je hnusná, takže ten kokosák, ale jsou to pro mne dost muka. Psům to bylo úplně ukradené, vůbec nelízali, nanejvíš jednou čichnuli. Jak jsem psala - prostě nežravky.
Jinak: jelikož už šedivím a přirozeně tmavnu, pár let si zesvětluju(barvím) vlasy. Takže kvalita hnus Pokukovala jsem po nějakých přírodních barvách, protože většinu kosmetiky, či lépe - co jde bez problémů nahradit - mám bio. Jenže z těch přírodních barev hezkou blond fakt nevyčaruju, to je prostě něco mezi rez a sláma. Bohužel Máte někdo zkušenosti?

lesnížínka
napsal(a):
Kokosákem se natírám už asi 4 roky, ale jen v létě. Můj problém je, že nesnáším natírání čímkoliv, nesnáším jak jsem mastná a už vůbec nesnáším to roztírat rukama. Takovou trochu úchylku mám. Takže jsem v zimě vysušená jak stará švestka, jelikož se natřu tak jednou do měsíce V létě, protože jsem pořád venku na slunci, se musím natírat denně, protože ta suchá kůže je hnusná, takže ten kokosák, ale jsou to pro mne dost muka. Psům to bylo úplně ukradené, vůbec nelízali, nanejvíš jednou čichnuli. Jak jsem psala - prostě nežravky.
Mně to taky vadí, třeba kuře rukama bych v životě nepozřela, ve všem se rýpu příbory, i sendvič držím v ubrousku. Matlání krémy dávám, když si hned můžu umýt ruce. Ty si ostatně myji, kdykoliv sáhnu na něco mastnějšího. I na buchty, i když já to s tím máslem do těsta někdy dost přeháním. Pak ale s nemastnými prsty bojuji věčnost s mikroteňákem na bobky, když se ho snažím otevřít, zatímco to zvíře div nedává oči v sloup, jak na mě s despektem kouká.
lesnížínka
napsal(a):
Jinak: jelikož už šedivím a přirozeně tmavnu, pár let si zesvětluju(barvím) vlasy. Takže kvalita hnus Pokukovala jsem po nějakých přírodních barvách, protože většinu kosmetiky, či lépe - co jde bez problémů nahradit - mám bio. Jenže z těch přírodních barev hezkou blond fakt nevyčaruju, to je prostě něco mezi rez a sláma. Bohužel Máte někdo zkušenosti?
Na radu Lexaurin jsem nastudovala mýdlotéku a mají tam pro vás třeba takový šampon, jestli jste ho ještě nezkusila. Nebo by šel i ten heřmánkový . Osobní zkušenost s těmito šampony zatím nemám, možná by více věděla Lexaurin. Ale heřmánek zesvětluje, takže minimálně oživit barvu a vyživit vlasy by to mohlo
http://www.mydloteka.cz/mydloteka/eshop/6-1-SAMPONY/0/5/1697-Blondynka-prirodni-tuhy-sampon.
manbea
napsal(a):
Na radu Lexaurin jsem nastudovala mýdlotéku a mají tam pro vás třeba takový šampon, jestli jste ho ještě nezkusila. Nebo by šel i ten heřmánkový . Osobní zkušenost s těmito šampony zatím nemám, možná by více věděla Lexaurin. Ale heřmánek zesvětluje, takže minimálně oživit barvu a vyživit vlasy by to mohlo
http://www.mydloteka.cz/mydloteka/eshop/6-1-SAMPONY/0/5/1697-Blondynka-prirodni-tuhy-sampon.
Tak ja už chvili používám ten lanolinovy na sebe a psům jse zkusila na zsdek . Super! Jen je potřeba místo kondise udělat poslední oplach vodou s jablečným octem. Vlasy i chlupy hebké. Na zaver( ja ma vlasy sussi ) větru trochu arg. oleje ted toho hedvabi. Ale s barvenim prirodnimi bsrvami zkušenost nemam.Jen ten hermanek vi, ze zesvětluje. Ale na chemii nema
Jinak jsem vylepsila psi rozčesávav takto: Koprivovy caj+hedvabi+panthenol+jablečný ocet+argan. olej a bezva!
Lexaurin
napsal(a):
Tak ja už chvili používám ten lanolinovy na sebe a psům jse zkusila na zsdek . Super! Jen je potřeba místo kondise udělat poslední oplach vodou s jablečným octem. Vlasy i chlupy hebké. Na zaver( ja ma vlasy sussi ) větru trochu arg. oleje ted toho hedvabi. Ale s barvenim prirodnimi bsrvami zkušenost nemam.Jen ten hermanek vi, ze zesvětluje. Ale na chemii nema
Jinak jsem vylepsila psi rozčesávav takto: Koprivovy caj+hedvabi+panthenol+jablečný ocet+argan. olej a bezva!
Skvělé . A nezbarvuje ten čaj srst do žluta?
Lexaurin
napsal(a):
Úplný mladý chemik Koukám, že vás to chytlo. Těma radama by jste se mohla živit, alespoň jako vedlejšák
Lexaurin
napsal(a):
Ten čaj ( i lipovy) mi poradil majitel TT. On dával 4 sáčky na 1 litr, lžičku olivového oleje, lžičku sody, lžičku octa nebo citr stavy. Zkoušela jsem, soda se i moc nelibi, tak jsem menila az vysnila. Ten můj se mi libi vic.
Vypadá to dobře, ta soda tam je kvůli vybělení, ale asi je lepší ji tam opravdu nedávat.
Lexaurin
napsal(a):
Diky . Šampiona jsem nevidela. To video maji na strankách?
Https://www.youtube.com/watch?v=zMibHQiv474&feature=youtu.be
manbea
napsal(a):
Https://www.youtube.com/watch?v=zMibHQiv474&feature=youtu.be
Diky, napsalo mi to, ze video neni dostupne-skoda. Nevite jak se pes jmenuje?
blackserigala
napsal(a):
Zdravím. Tibeťák se jmenuje Brooke Shields of Darkness.
Dekuji, znam, nadhera, pribuzni ale nejsme
http://www.ttc-cz.com/images/200000080-7b5d57c588/brooke.jpg.

Lexaurin
napsal(a):
Dejte vedet.
Včera jsem si zahrála na chemika, s převařenou vodou nadávkovala 5 % z celkového obsahu a ráno po umytí si zlila hlavu. Nejdřív jsem se vyděsila, že to nefunguje. Nicméně po vyfoukání vlasy lesklé, nelítají a vypadají zdravě. Když srovnáte běžný kondicionér z drogerie s profi +/- 300 káčé, tak stav vlasů bych zhodnotila jako po tom druhém. Dík za tip.
napsal(a):
Včera jsem si zahrála na chemika, s převařenou vodou nadávkovala 5 % z celkového obsahu a ráno po umytí si zlila hlavu. Nejdřív jsem se vyděsila, že to nefunguje. Nicméně po vyfoukání vlasy lesklé, nelítají a vypadají zdravě. Když srovnáte běžný kondicionér z drogerie s profi +/- 300 káčé, tak stav vlasů bych zhodnotila jako po tom druhém. Dík za tip.
. Ja jen vetrela do vlhkych vlasu. Vcera jsem jedno dala babicce a dnes si pochvalovala ze ma vlasy mnohem hebcí

blackserigala
napsal(a):
Taky jsem dnes objednala... plus ještě olej z meruňkových jader. Už se těším, až to přijde a vyzkouším na sobě i pesance.
Já mám ještě kokosový, mandlový a arganový olej. Po všem pes neodolatelně touží.
napsal(a):
Já mám ještě kokosový, mandlový a arganový olej. Po všem pes neodolatelně touží.
Arganový používám už rok, ráno na obličej místo krému a super. Pesaně moc asi nevoní jelikož ke mně čuchne a zhnuseně se otočí. Jsem zvědavá na ten meruňkový. Ona má meruňky moooc ráda.
blackserigala
napsal(a):
Arganový používám už rok, ráno na obličej místo krému a super. Pesaně moc asi nevoní jelikož ke mně čuchne a zhnuseně se otočí. Jsem zvědavá na ten meruňkový. Ona má meruňky moooc ráda.
Pozor mandlova jadra obsahuji amygdalin a pri jeho poziti hrozi otrava kyanovodikem- nevim jak je to s pejsky, ale byla byvh opatrna.

blackserigala
napsal(a):
Argamový mu nedám, ale je pravda, že po něm se tak bezhlavě nesápe. Ale ten mandlový... A jaké má pozitivní účinky! To si ho prostě nemůžu syslit, že jo...

Možná se bude někomu hodit pár info o "přírodnosti"
http://www.slozenikosmetiky.cz/.
napsal(a):
Možná se bude někomu hodit pár info o "přírodnosti"
http://www.slozenikosmetiky.cz/.
Diky, ano ano, kdyz me to popadne, guglim si jednotlive slozky kosmetiky

Lexaurin
napsal(a):
Na zdraví

Lexaurin
napsal(a):
Jsem taky dost přírodní člověk, kosmetiku používám přírodní a Lexaurin, díky za tip už v dřívější diskuzi na tlapky. Mazala jsem dříve kokos. olejem, ale není to ono. Na váš tip, jsem koupila v lékárně Purelan 100-čistý lanolin a je super, je fajn i na záděry a praskliny na rukách. Akorát na roztírání musí být teplejší, protože studený se roztírá špatně.
napsal(a):
Jsem taky dost přírodní člověk, kosmetiku používám přírodní a Lexaurin, díky za tip už v dřívější diskuzi na tlapky. Mazala jsem dříve kokos. olejem, ale není to ono. Na váš tip, jsem koupila v lékárně Purelan 100-čistý lanolin a je super, je fajn i na záděry a praskliny na rukách. Akorát na roztírání musí být teplejší, protože studený se roztírá špatně.
Jsem rada, ze jste spokojena

Lexaurin, na Váš popud jsem nelenila a z Mydlotéky si objednala pár věcí včetně tuhého šamponu pro brunetky, a je perfektní!
Moc Vám tímto děkuji!
napsal(a):
Lexaurin, na Váš popud jsem nelenila a z Mydlotéky si objednala pár věcí včetně tuhého šamponu pro brunetky, a je perfektní!
Moc Vám tímto děkuji!
. To me moc tesi, , ja uz jsem na jejich vyrobcich pomalu zavisla. Jsem rada se se Vam take vyrobky zalibily

Lexaurin
napsal(a):
. To me moc tesi, , ja uz jsem na jejich vyrobcich pomalu zavisla. Jsem rada se se Vam take vyrobky zalibily
Ještě jednou velké díky

Lexaurin
napsal(a):
A Lexaurin, nevytvoří ten mýdlový šampon( ta kostka) na vlasech šedý flm? Mám tm. hnědé-černé vlasy, tak aby to neudělalo suchý šedý nádech bez lesku. Ještě mimo dotaz, nemáte někdo zkušenosti s kosmetikou Havlíkova apotéka? Uvažuju o ní, na obličej.
napsal(a):
A Lexaurin, nevytvoří ten mýdlový šampon( ta kostka) na vlasech šedý flm? Mám tm. hnědé-černé vlasy, tak aby to neudělalo suchý šedý nádech bez lesku. Ještě mimo dotaz, nemáte někdo zkušenosti s kosmetikou Havlíkova apotéka? Uvažuju o ní, na obličej.
S Havlíkovaou zatím nemám. Mám už sjoro dva měsíce doma šampon a kondicioner)tu majonézu tedy) a čekám, až vypotřebuju současný, abych vyzkoušela. Proto zatím nemám objednáné tady to hedvábí, které bych moc ráda zkusila také...holt nejde to na sebe patlat všechno naráz, aby člověk poznal nějaký výsledek. Takže o šamponu podám info tak za měsíc Byl vychvalovaný nějaký krém, ale už si přesně nepamatuju název(nějakých X bylin či tak něco?) já ho scháněla, ale asi ho po reklamě vyprodali, nebyl k mání a mezitím jsem si koupila jiný. Teď jsem se po něm už nekoukala, třeba už je