Posekat kosti pro štěně?

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
27.1.2017 17:01
lu80

XXX.XXX.48.206

Pěkný den. Pokračuji v dotazech... . Mám 2,5 měsíční štěndo (8kg) a zkouším BARF. Nějakých 30procent krmné dávky mají tvořit kosti, chrupavky atd. S většími kostmi se ta šmudla ještě nepopasuje, okouše, ožužlá a pak si s nimi hraje...to mě nechává v klidu, ale když jí dávám kuřecí křidýlka, krky...apod, snažím se je držet, aby kousala a neslupla je celé (protože jinak to okamžitě udělá)... ale teď se mi zrovinka stalo, že mi je stejně vyrvala a spolkla. Dočetla jsem se, že štěně syrové kosti má jíst a má je okousávat...ale polykat celé? Mám je tedy nasekat? Nebo raději namlít? Dík zy dobrou radu...Lu.

27.1.2017 17:13
Lexaurin

XXX.XXX.42.98

lu80 napsal(a):
Pěkný den. Pokračuji v dotazech... . Mám 2,5 měsíční štěndo (8kg) a zkouším BARF. Nějakých 30procent krmné dávky mají tvořit kosti, chrupavky atd. S většími kostmi se ta šmudla ještě nepopasuje, okouše, ožužlá a pak si s nimi hraje...to mě nechává v klidu, ale když jí dávám kuřecí křidýlka, krky...apod, snažím se je držet, aby kousala a neslupla je celé (protože jinak to okamžitě udělá)... ale teď se mi zrovinka stalo, že mi je stejně vyrvala a spolkla. Dočetla jsem se, že štěně syrové kosti má jíst a má je okousávat...ale polykat celé? Mám je tedy nasekat? Nebo raději namlít? Dík zy dobrou radu...Lu.

Ja je dam do sacku a pomlatim palickou na maso

27.1.2017 17:19
Lexaurin

XXX.XXX.42.98

Tedy hlavne krky-kureci, kachni.

27.1.2017 17:26
lu80

XXX.XXX.48.206

Lexaurin napsal(a):
Tedy hlavne krky-kureci, kachni.

Príma, prostě pomlátím, ona to zhltne tak jak to bude a psí šikovnej žaludek si s tím poradí ...
Škoda, že se takhle neumíme stravovat celá rodina. To by se to vařilo

Uživatel s deaktivovaným účtem

27.1.2017 17:39
Uživatel s deaktivovaným účtem

Taky mi to štěndo hltá, tak vemu sekáček na maso, podložím prkýnko korkem , a jedu...skelety, krky, i vykostěné kuřecí stehna, nasekám a tupou stranou ještě dotluču.. velké klouby a vepřové kotlety dávam na okousání celé-musí být ale velké, jinak se to snaží spolknout.

Přidejte reakci

Přidat smajlík