Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
8.2.2017 14:49
VENULEE

XXX.XXX.191.113

Už jsem trochu na nervy z mého čtyřletého psa. Je to tak 14 dní co se začal chovat divně: Kdykoliv sedím na gauči tak přiběhne a začne mi očichávat uplně zběsile dlaň, prsty i celou ruku, když se náhodou pohnu prudce sebou škubne a běží pryč. Je to tak i když si přijde pro pohlazení, hladím ho po hřbetě a on se neustále otáčí za mou rukou a očichává. Nevím co to znamená, ale je to už trochu otravné. Přijde mi, že se chová i trochu labilně: sedí naproti mě na gauči se sklopenýma ušima a sleduje mě, když ho vyzvu ať si sedne ke mě tak vyskočí a zase opět očichává... Stalo se to někdy někomu? Nebo ví, co by to mohlo znamenat?

Uživatel s deaktivovaným účtem

8.2.2017 15:02

VENULEE napsal(a):
Už jsem trochu na nervy z mého čtyřletého psa. Je to tak 14 dní co se začal chovat divně: Kdykoliv sedím na gauči tak přiběhne a začne mi očichávat uplně zběsile dlaň, prsty i celou ruku, když se náhodou pohnu prudce sebou škubne a běží pryč. Je to tak i když si přijde pro pohlazení, hladím ho po hřbetě a on se neustále otáčí za mou rukou a očichává. Nevím co to znamená, ale je to už trochu otravné. Přijde mi, že se chová i trochu labilně: sedí naproti mě na gauči se sklopenýma ušima a sleduje mě, když ho vyzvu ať si sedne ke mě tak vyskočí a zase opět očichává... Stalo se to někdy někomu? Nebo ví, co by to mohlo znamenat?

Divně smrdíte.

Něčím, co ten pes nezná, nebo prostě jinak než dřív.

8.2.2017 15:04
VENULEE

XXX.XXX.191.113

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Divně smrdíte.

Něčím, co ten pes nezná, nebo prostě jinak než dřív.

To opravdu nevím čím. Nekouřím ani jsem nezačala, žádné krémy nepoužívám a ani jsem nepoužívala :) nemůžu na to přijít, je to hrozně otravné, dělá to celý den.

8.2.2017 15:06
lu80

XXX.XXX.254.221

Nemůžete být těhotná?

8.2.2017 15:08
VENULEE

XXX.XXX.191.113

lu80 napsal(a):
Nemůžete být těhotná?

Bože nestrašte :D nemůžu. Ale slyšela jsem, že psi takhle můžou vycítit i nemoc což mě trochu děsí, pořád doufám, že je to jen nějaká hloupost.

8.2.2017 22:01

VENULEE napsal(a):

Naše čuvačka, bohužel už není, začala kdysi očichávata a olizovat čelo manželovi neteře.Asi za rok na to mu zjistili nezhoubné nádory v čelních dutinách.Po operaci už si ho nevšímala jen občas přičichla.Po několika letech ho zase začala olizovat a čichat a nádor se mu udělal znovu a musel znovu na odstranění.Pak si vždy dělal legraci, že nemusí chodit na kontroly, že mu stačí na kontrolu fenka.

9.2.2017 10:30
Iliena

XXX.XXX.233.5

Možná jde opravdu o nějaký zdravotní problém, nemusí to být hned něco vážného. Teď jsem měla zánět dutin a fena mi každou chvíli očichávala čelo a obličej, i v noci. Vyléčila jsem seca fena přestala. Nebolí Vás ta ruka, nemáte s ní něco?

9.2.2017 12:01
VENULEE

XXX.XXX.191.113

Iliena napsal(a):
Možná jde opravdu o nějaký zdravotní problém, nemusí to být hned něco vážného. Teď jsem měla zánět dutin a fena mi každou chvíli očichávala čelo a obličej, i v noci. Vyléčila jsem seca fena přestala. Nebolí Vás ta ruka, nemáte s ní něco?

O ničem nevím. Jediné co mě napadá, že jsem před měsícem byla nemocná a rapidně jsem zhubla, třeba cítí, že něco není úplně v pořádku.. no nevím, ale mladší pes to nedělá.

9.2.2017 13:41
lesnížínka

XXX.XXX.240.228

VENULEE napsal(a):
O ničem nevím. Jediné co mě napadá, že jsem před měsícem byla nemocná a rapidně jsem zhubla, třeba cítí, že něco není úplně v pořádku.. no nevím, ale mladší pes to nedělá.

Třeba jen nějaká hormonální nerovnováha, možná se vám jinak potí(či nepotily a potí) ruce. Někteří psi myslím tyto vlohy nemají, je to pes od psa. Myslím, že mému přírodnímu psu, by bylo jedno, i kdybych zrovna chcípala. Jak tu občas někdo píše, že když je nemocný, pes se zklidní a soucítí...Já měla horečku, bylo mi děsně šoufl, málem jsem neustála na nohách a když jsem říkala psu, že je mi blbě ať nejančí, tak koukal, že jako no a co?!?

9.2.2017 16:42
VENULEE

XXX.XXX.191.113

lesnížínka napsal(a):
Třeba jen nějaká hormonální nerovnováha, možná se vám jinak potí(či nepotily a potí) ruce. Někteří psi myslím tyto vlohy nemají, je to pes od psa. Myslím, že mému přírodnímu psu, by bylo jedno, i kdybych zrovna chcípala. Jak tu občas někdo píše, že když je nemocný, pes se zklidní a soucítí...Já měla horečku, bylo mi děsně šoufl, málem jsem neustála na nohách a když jsem říkala psu, že je mi blbě ať nejančí, tak koukal, že jako no a co?!?

To by mohla být, to mě nenapadlo děkuji.
U nás se musí jít sprintovat, i když leje, sněží, umírám na chřipku, nebo ho bolí záda :D vždy...vím o čem mluvíte.

Přidejte reakci

Přidat smajlík