Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
1.4.2017 19:36
Petr16

XXX.XXX.248.211

Dobrý den chci se zeptat jestli i váš pes si rád kouše do kamenů ( u mě má radši kámen než tenisak) a jestli je to dobré, protože mě se zdá že si brousí zuby a drápy tak nevím.

1.4.2017 20:17
dadu

XXX.XXX.61.94

To vůbec není dobré! Můj pes (RTW) od mala "musel" mít "něco v hubě". Když nebylo nic jiného, tak kameny... Takže jsem ho "převedla" na dřevo. Je sice pravda, že mám po celém dvoře neustále nějaké klacíky, prkýnka, klacky atd., ale myslím, že je to lepší, než ty kameny. Na stálo má v oblibě 2 "klacejčky" - zhruba 1,5 m dlouhé a 3 a 5 cm v průměru S nima se vyblbne nejvíc.

1.4.2017 21:08
rapotacka11

XXX.XXX.32.109

Petr16 napsal(a):
Dobrý den chci se zeptat jestli i váš pes si rád kouše do kamenů ( u mě má radši kámen než tenisak) a jestli je to dobré, protože mě se zdá že si brousí zuby a drápy tak nevím.

Brousí ?
A jak si je brousíš ty ?
Šutrama asi ne, nejspíš si je projedeš bruskou, viď ?

Jasně, že je to pro něj dobré.
Omele si zuby, budeš mu muset dát udělat falešný.

1.4.2017 21:25
Petr16

XXX.XXX.248.211

No tak brousí protože ten kámen je celý poškrábaná a ona má usekly zuby a dělá něco jako malý děti ze do něčeho pořád koušou.

1.4.2017 21:32
Hudba4

XXX.XXX.149.3

Místo šutru mu dej do tlamy něco co se běžně používá na kousání klacek/uzel/kost cokoliv, kromě šutrů...až si všechny zuby vyláme, co potom? Bude ja v té reklamě se zubní protézou, nebo mu budete maso předkousávat?

Přidejte reakci

Přidat smajlík