Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
9.4.2017 21:24
gazela666

XXX.XXX.80.18

Ahoj v létě bych chtěla jet se psem na dovolenou do Tater. Byl jste tam teď v poslední době někdo? Nechápu moc ty pravidla kde pes může a nemůže. Nebo prosím dejte nějaké jiné typi kam se psem na dovolenou. Moc předem děkuji.

9.4.2017 21:36
noemi

XXX.XXX.64.236

gazela666 napsal(a):
Ahoj v létě bych chtěla jet se psem na dovolenou do Tater. Byl jste tam teď v poslední době někdo? Nechápu moc ty pravidla kde pes může a nemůže. Nebo prosím dejte nějaké jiné typi kam se psem na dovolenou. Moc předem děkuji.

Beskydy, Jeseníky, Orlické hory, Šumava.
Nevíme, odkud jste a jakou máte představu. Ani rasu psa ;-), platí fotka v profilu? :-D.

9.4.2017 21:38
gazela666

XXX.XXX.80.18

Na fotce je jen stejné plemeno. A jsme u Libereckého kraje. Moc díky za postřehy.

9.4.2017 21:56
noemi

XXX.XXX.64.236

gazela666 napsal(a):
Na fotce je jen stejné plemeno. A jsme u Libereckého kraje. Moc díky za postřehy.

Já bych třeba do Tater - pokud máte na mysli Vysoké, psa s sebou nebrala. Navíc je tam omezení dané zákonem a v některém terénu by to nemusel zvládnout - do batohu ho asi nedáte .. Ke všemu je tam v létě přelidněno.
To už si raději užijte krásu zalesněných Jeseníků, kulaté kopečky lidnatějších Beskyd, relativní opuštěnost Orlických hor. Šumava je prý hodně o cyklistech, Hezké je i Broumovsko, Vysočina.
Ještě mně napadly Novohradské hory - byly mi doporučovány, pokud máte ráda místa, kam nejezdí moc lidí.

Určitě tady padnou další doporučení.
Rozhodnutí je na Vás .

9.4.2017 22:08
Naty1

XXX.XXX.47.70

Já doporučuji Beskydy- třeba taková procházka z Pusteven na Radhošť(bacha na elektrokoloběžky) nebo procházka z Pusteven do Ráztoky( jezdí tam koloběžky a sem tam auta), nebo jen takové courání po lesích... Osobně můžu jen doporučit

Accuracy

10.4.2017 08:10
Accuracy

XXX.XXX.1.187

Taky jsme plánovali výlet se psem do Tater, ale vzdali jsme to. S malým psem bych to zkusila, ale s velkým by to bylo spíš o starostech. Já ztroskotala už na tom, že jsem nenašla hotel, kde by nás ubytovali. Jasně, na webovkách měli napsáno, že psy vítají, ale když jsem tam volala a řekla „labrador“, tak mi vždycky řekli, že je to velký pes a toho buďto nechtějí, nebo bude jen na pokoji a s košíkem, nebo za docela mastný příplatek. Nešla jsem do toho.

10.4.2017 11:12
Andrýsek3

XXX.XXX.1.101

Taky nedoporučuji Tatry, prý je to tam pro psa na nic, musí být stále na vodítku a s košíkem, některé cesty nejsou pro psa vhodné a těch lidí. My tento rok jedeme do Jeseníků s dítětem a psem. Takže snad to bude fajn.

Přidejte reakci

Přidat smajlík