gazela666
napsal(a):
Ahoj v létě bych chtěla jet se psem na dovolenou do Tater. Byl jste tam teď v poslední době někdo? Nechápu moc ty pravidla kde pes může a nemůže. Nebo prosím dejte nějaké jiné typi kam se psem na dovolenou. Moc předem děkuji.
Beskydy, Jeseníky, Orlické hory, Šumava.
Nevíme, odkud jste a jakou máte představu. Ani rasu psa ;-), platí fotka v profilu? :-D.
gazela666
napsal(a):
Na fotce je jen stejné plemeno. A jsme u Libereckého kraje. Moc díky za postřehy.
Já bych třeba do Tater - pokud máte na mysli Vysoké, psa s sebou nebrala. Navíc je tam omezení dané zákonem a v některém terénu by to nemusel zvládnout - do batohu ho asi nedáte .. Ke všemu je tam v létě přelidněno.
To už si raději užijte krásu zalesněných Jeseníků, kulaté kopečky lidnatějších Beskyd, relativní opuštěnost Orlických hor. Šumava je prý hodně o cyklistech, Hezké je i Broumovsko, Vysočina.
Ještě mně napadly Novohradské hory - byly mi doporučovány, pokud máte ráda místa, kam nejezdí moc lidí.
Určitě tady padnou další doporučení.
Rozhodnutí je na Vás .
Accuracy

XXX.XXX.1.187
Taky jsme plánovali výlet se psem do Tater, ale vzdali jsme to. S malým psem bych to zkusila, ale s velkým by to bylo spíš o starostech. Já ztroskotala už na tom, že jsem nenašla hotel, kde by nás ubytovali. Jasně, na webovkách měli napsáno, že psy vítají, ale když jsem tam volala a řekla „labrador“, tak mi vždycky řekli, že je to velký pes a toho buďto nechtějí, nebo bude jen na pokoji a s košíkem, nebo za docela mastný příplatek. Nešla jsem do toho.