Chtěla bych se zeptat, čím dokrmujete štěňátka? Četla jsem na internetu nejrůznější názory, kašička, mleté maso.. Štěňátka mají 2 týdny a jedno málo přibírá, je takové nejslabší a ostatní ho vždycky od mléka odstrčí. Snažíme se to hlídat, ale v noci to třeba nejde, tak bychom ho rádi dokrmovali a celkově trošku fence ulevili - máme 7 štěňátek JRT. Budu určitě ráda i za tipy až budou štěňátka větší..
Děkuji.
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.197.228
Eva222
napsal(a):
Chtěla bych se zeptat, čím dokrmujete štěňátka? Četla jsem na internetu nejrůznější názory, kašička, mleté maso.. Štěňátka mají 2 týdny a jedno málo přibírá, je takové nejslabší a ostatní ho vždycky od mléka odstrčí. Snažíme se to hlídat, ale v noci to třeba nejde, tak bychom ho rádi dokrmovali a celkově trošku fence ulevili - máme 7 štěňátek JRT. Budu určitě ráda i za tipy až budou štěňátka větší..
Děkuji.
Mám super zkušenosti se štěněcím mlékem Brit care puppy milk. Jinak od toho druhého týdne už jde přidávat i na jemno pomleté maso. Jinak je lepší, když to slabší štěně necháte co nejvíc pít od matky, a uměle dokrmujete spíš ty silnější, aby pro sebe to slabší mělo víc mléka.
Uživatel s deaktivovaným účtem

Určitě nedoporučuji mléko od Royal Canin. Mě ho někdo daroval a štěňata to ochutnala, vyprskla a radši byla hlady.
od dvou týdnů už jsem je taky přikrmovala na jemno naškrábaným masem - kuřecím a hovězím, rozmíchaným s trochou štěněčího mléka, aby věděli že je to jídlo.
Eva222
napsal(a):
Děkuji.
My dokrmovali Beaphar puppy milk, bylo to první mléko, které jsme potkali v kamenném zverimexu (nebyl čas někde hledat na internetu a čekat, až ho přivezou). Asi ve 4 týdnech jsem do toho mléka namočila štěněčí granule, nechala nacucnout a rozmixovala na kaši a rozředila teplým mlékem. Štěňata jsou zdravá a jak byla od malička zvyklá na lidskou ruku, která krmila a hladila bolavé bříško, byla to při odběru milá a přítulná štěňátka.
Přeji hodně štěstí, ať Vám všechna štěnda rostou.
Uživatel s deaktivovaným účtem

Škrábaným nebo najemno mletým hovězím, telecím nebo drůbežím ředěným kozím mlékem.
Ja přidám své, mají 16.dní a zatím přikrmovat nemusíme, jsou jen čtyři
Ja přidám své, mají 16.dní a zatím přikrmovat nemusíme, jsou jen čtyři
Edit: omlouvám se, nějak se mi to zdvojilo.