Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
18.7.2017 10:12
jednorožecAmálka

XXX.XXX.63.154

Nechcete někdo desetiletou fenku s problémovým chováním za adopční poplatek 5500, - Kč?
https://www.ifauna.cz/psi/inzerce/r/detail/3018374/alegria/.

18.7.2017 10:20
impact

XXX.XXX.54.225

Jakože to sem dáte jako inzerát na adopci fenky, ale v názvu tématu rovnou napíšete pojďme hejtovat adopční poplatky? Tvl.

Uživatel s deaktivovaným účtem

18.7.2017 10:22

impact napsal(a):
Jakože to sem dáte jako inzerát na adopci fenky, ale v názvu tématu rovnou napíšete pojďme hejtovat adopční poplatky? Tvl.

18.7.2017 10:22
Cat cat

XXX.XXX.80.142

Taky jsem nevěřila svým očím...vtipné...

18.7.2017 10:25
jahodapavel

XXX.XXX.168.108

Superkšeft, natahat sem sem psy, kterých se ve Španělsku nemohou zbavit a ještě vydělat! Jako by tu nebylo dost domácích psů v útulcích. Nejenže se sem mohou dotáhnout nemoci, proti kterým nemá tuzemská populace protilátky, paraziti, ale navíc může být změna klimatu pro staráho psa problémem. Nevím jak mohou někteří lidé být tak omezení, že na takový inzerát skočí.

18.7.2017 10:48

Organizace na webu aspoň uvádí, co vše se z poplatku platí (vzhledem k tomu, co je tady potřeba za výdaje, mi ten poplatek připadá úplně v pořádku - kdo nechce, brát takovýho psa přeci nemusí), jak vše probíhá, jací to jsou psi, co vás čeká před adopcí, vidím tam spoustu informací. Dokonce tam vidím i údaje k vyúčtování veřejný sbírky a odkaz na účetní uzávěrku, byť v tuto chvíli bez možnosti ji zobrazit. To vypadá, že to aspoň dělá někdo, kdo má zhruba tušení o tom, jak se dělá neziskovka, že vůbec existuje něco jako veřejná sbírka a tak. Takovýhle věci neví nebo vůbec neřeší tolik neziskovek na pomoc zvířátkům, že tohle považuju skoro až za úkaz

18.7.2017 10:48
lavacca

XXX.XXX.156.12

jahodapavel napsal(a):
Superkšeft, natahat sem sem psy, kterých se ve Španělsku nemohou zbavit a ještě vydělat! Jako by tu nebylo dost domácích psů v útulcích. Nejenže se sem mohou dotáhnout nemoci, proti kterým nemá tuzemská populace protilátky, paraziti, ale navíc může být změna klimatu pro staráho psa problémem. Nevím jak mohou někteří lidé být tak omezení, že na takový inzerát skočí.

To teda...tomu rikam pomoc, jak vino...:(

Chce- li nekdo pomahat, at inzeruje psy z českých utulku..tech utulku, co nemaji poradnou prezentaci na netu je tolik...a ti psi jsou tam dik tomu i nekolik let...

18.7.2017 10:49
lavacca

XXX.XXX.156.12

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Organizace na webu aspoň uvádí, co vše se z poplatku platí (vzhledem k tomu, co je tady potřeba za výdaje, mi ten poplatek připadá úplně v pořádku - kdo nechce, brát takovýho psa přeci nemusí), jak vše probíhá, jací to jsou psi, co vás čeká před adopcí, vidím tam spoustu informací. Dokonce tam vidím i údaje k vyúčtování veřejný sbírky a odkaz na účetní uzávěrku, byť v tuto chvíli bez možnosti ji zobrazit. To vypadá, že to aspoň dělá někdo, kdo má zhruba tušení o tom, jak se dělá neziskovka, že vůbec existuje něco jako veřejná sbírka a tak. Takovýhle věci neví nebo vůbec neřeší tolik neziskovek na pomoc zvířátkům, že tohle považuju skoro až za úkaz

To je sice hezke, ale vam prijde, ze je tech psu v ČR malo a musi se sem kvuli tomu tahat psi z ciziny ?!?

18.7.2017 10:53

lavacca napsal(a):
To je sice hezke, ale vam prijde, ze je tech psu v ČR malo a musi se sem kvuli tomu tahat psi z ciziny ?!?

Jejda, to jsem snad nikde neřekla.

18.7.2017 10:56

Jen houšť a větší kapky! Projeďte Řecko, Rumunsko...vydejte se v noci na obchůzku kolem kempu...potkáte takových psů stovky.
Dovážejte a dovážejte, přece soucitných duší je v Čechách stále dostatek.
Nebo si jděte sednout do supáče na kasu, budete užitečnější.
( Adopční poplatek je to nejmenší, co mi vadí !).

18.7.2017 12:04
lavacca

XXX.XXX.156.12

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Jejda, to jsem snad nikde neřekla.

No, trochu to vyznělo jako obdiv, jak dobře to dělají...jinak znam vic takovych organizaci pomahajicich jen v ČR. ;) a ze jsou mi fakt o hodne milejsi...

Přidejte reakci

Přidat smajlík