Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
5.10.2017 15:11
emily

XXX.XXX.142.2

Dobry den, stalo se nekdy nekomu to, ze pes moc zarlil? Pred rokem jsem si nasla pritele a moje 3 leta pitbullka zacala strasne zarlit a je na nej az agresivni, je takova od prvniho dne, co jsem pritele vzala ke me domu. Od malicka je zvykla na navstevy, kazdy den se potkava s lidma a nikdy tohle nedelala. Je moc dobre vycvicena, takze to chovani nechapu. Parkrat uz ho kousla do nohy a pred par tydny docela hnusne do ruky. Stalo se i to, ze po nem vyjela jednou v noci pri sexu - od te doby s nama nespi v loznici. Kdyz priteli reknu, ze ji dam pryc, tak zacne jeste nadavat, protoze ma strasne rad psi a sam ma doma rotvajlera, pitbulla a vlcaka. Jenze se bojim, aby to jednou nedopadlo spatne.. Kamaradka, ktera ma hodne zkusenosti s pitbully apod. me skoro poslala nekam, ze to nemuze byt pravda, aby moje Amy byla agresivni.. Pred ni se totiz chova uplne normalne.

5.10.2017 15:16
Andrýsek3

XXX.XXX.212.56

A jak se chová fena j jiným psům/fenám? Může přítelovi psy z něj cítit.

5.10.2017 15:33
emily

XXX.XXX.142.2

Andrýsek3 napsal(a):
A jak se chová fena j jiným psům/fenám? Může přítelovi psy z něj cítit.

To me vubec nenapadlo, ze by to mohlo byt kvuli jeho psum. Hraje si s kazdym psem, kteryho potkame. Parkrat jsme zkusili vyvencit i tu jeho smecku spolecne s moji Amy a jeho rotvajler se ji moc nelibil. Kdyby nemela kos, tak by ho nejspis pokousala.
Ja kdyz prijdu od pritele, tak me jen ocucha a schova se jako kdyby se bala. Jeste vzdycky hledam po celem byte, kde co udelala, uklidnuju ji, ze byla hodna, ze nic neudelala a ono to nakonec bude kvuli jeho rotvajlerovi..

5.10.2017 15:54
Andrýsek3

XXX.XXX.212.56

Řekla bych že jo. Já s tím osobně nemám zkušenost, ale někteří psi, prostě nějakého soka nepřekousnou až tak, že startujou i na jejich majitele, i když psa u sebe zrovna nemají. Nedávno to tu někdo dokonce psal..
Asi bych řekla příteli, ať se pořádně vykoupe a vezme si vyprané oblečení, snad se neurazí.

5.10.2017 16:01
lesnížínka

XXX.XXX.240.228

Tak já bych řekla, že žárlí na přítele, psi-nepsi. Já to nikdy nezažila, mí psi prostě od začátku nějak žili s tím, že panička muchluje všechny psy a má ráda i jejich majitele...dokonce je tolerantní i ke psům, kteří mé psy nesnáší(a je to víceméně vzájemné) Třeba nový NO v ulici je vyloženě rapl, tak prostě psu říkám jen, že on je takový protiva, tak si ho nebudem všímat a půjdem kámošit za jinýma pejskama. Psina by měla vědět, že panička rozhoduje o tom, s kým se budem a nebudem kámošit. Výhodou je, že přítel ji má rád, tak si ji bude muset naklonit. Nejlíp přes žrádlo. Ať ji krmí on, pokud by zvládnul, mohl by ji brát i na některou z procházek.

Uživatel s deaktivovaným účtem

5.10.2017 20:42
Uživatel s deaktivovaným účtem

Můj pes miluje lidi, ale před jedním známým, co vlastní psa, se kterým se nesnášejí, couvá. Stejně tak jeho velký kamarád, který ho vždycky musel drbat nonstop, si jednoho dne pořídil fretku. A bylo po přátelství. Tedy nic hrozného, můj pes není na lidi agresivní, ale obcházel ho obloukem a trvalo pekelně dlouho, než se srovnal a dostal se aspoň do stavu, že neutíkal.

5.10.2017 21:01
iveta33i

XXX.XXX.79.4

To fakt máte psa u sebe i při hejbání? Ještě když žárlí?

6.10.2017 10:25
marcelaamax

XXX.XXX.141.102

emily napsal(a):
Dobry den, stalo se nekdy nekomu to, ze pes moc zarlil? Pred rokem jsem si nasla pritele a moje 3 leta pitbullka zacala strasne zarlit a je na nej az agresivni, je takova od prvniho dne, co jsem pritele vzala ke me domu. Od malicka je zvykla na navstevy, kazdy den se potkava s lidma a nikdy tohle nedelala. Je moc dobre vycvicena, takze to chovani nechapu. Parkrat uz ho kousla do nohy a pred par tydny docela hnusne do ruky. Stalo se i to, ze po nem vyjela jednou v noci pri sexu - od te doby s nama nespi v loznici. Kdyz priteli reknu, ze ji dam pryc, tak zacne jeste nadavat, protoze ma strasne rad psi a sam ma doma rotvajlera, pitbulla a vlcaka. Jenze se bojim, aby to jednou nedopadlo spatne.. Kamaradka, ktera ma hodne zkusenosti s pitbully apod. me skoro poslala nekam, ze to nemuze byt pravda, aby moje Amy byla agresivni.. Pred ni se totiz chova uplne normalne.

A nemůže to být třeba tím, že když jste doma sama tak se feně věnujete a když přijde přítel tak je fena "odstrkována"?

Mě ta teorie s tím, že by cítila psa, kterého nemusí a proto byla agresivní nějak nesedí. Můj pes se jednou serval s kamarádčiným psem - od té doby se nesnesou, ale kamarádka k nám chodí často a pes jí miluje. Nebo na cvičáku, tam jsou také psi, který můj pes vyloženě nesnáší, ale s páníčkama je v pohodě.

6.10.2017 23:06
MisanXDs

XXX.XXX.167.74

7.10.2017 07:14
scylla

XXX.XXX.150.32

emily napsal(a):
To me vubec nenapadlo, ze by to mohlo byt kvuli jeho psum. Hraje si s kazdym psem, kteryho potkame. Parkrat jsme zkusili vyvencit i tu jeho smecku spolecne s moji Amy a jeho rotvajler se ji moc nelibil. Kdyby nemela kos, tak by ho nejspis pokousala.
Ja kdyz prijdu od pritele, tak me jen ocucha a schova se jako kdyby se bala. Jeste vzdycky hledam po celem byte, kde co udelala, uklidnuju ji, ze byla hodna, ze nic neudelala a ono to nakonec bude kvuli jeho rotvajlerovi..

Ono to spíš bude kvůli nevyrovnanosti vaší fenky a vašim asi ne moc srozumitelným a dobrým vzájemným vztahům.

Přidejte reakci

Přidat smajlík