Socializační hodiny pro agresivní psy zlínský kraj

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
8.10.2017 13:48
Rugt

XXX.XXX.250.205

Dobrý den, prosím o tipy na socializační hodiny pro dospělé psy se strachovou agresí. A zároveň kam se obrátit o pomoc s převýchovou. Ve zlínském kraji
Ps. Nechci stylem cesar millan či denský
Předem děkuji za tipy.

8.10.2017 20:24
Rugt

XXX.XXX.250.205

Děkuji, máte s ním osobní zkušenost?

8.10.2017 20:44
rapotacka11

XXX.XXX.32.122

Ne.
Kdysi tu někdo psal, že trochu machruje. Rozuměla jsem tomu,
že se jako předvádí před holkama.
Je to zkušený praktik-odborník, nemyslím, že by psa poškodil...
Někdo se jistě ještě ozve.

Jako cesar millan či desenský určitě není.

9.10.2017 06:28
scylla

XXX.XXX.150.32

Rugt napsal(a):
Děkuji, máte s ním osobní zkušenost?

Pana Eichlera důrazně nedoporučuji. Když nechcete přístup Desenského, nelezte k Eichlerovi. Pokud chcete Eichlera, můžete jít na nejbližší cvičák hrubého zrna a ušetříte hromadu peněz a přístupa informace získáte stejné.

9.10.2017 09:46
rapotacka11

XXX.XXX.32.122

Nesouhlasím.
Vždyť se mohou sejít a zadavatel uvidí.

9.10.2017 10:06
pan Brouček

XXX.XXX.79.4

scylla napsal(a):
Pana Eichlera důrazně nedoporučuji. Když nechcete přístup Desenského, nelezte k Eichlerovi. Pokud chcete Eichlera, můžete jít na nejbližší cvičák hrubého zrna a ušetříte hromadu peněz a přístupa informace získáte stejné.

Důrazně nedoporužuji držet se jakékoliv rady scylly!
Eichlera srovnávat s Desenským?
Oba znám sice jenom z médií, jejich webů, videí a knížek, ale je evidentní, že Desenský je úplně mimo, ale Eichler ví co dělá. Každopádně je každý úplně jiný.
Stačí mrknou ta Desenskýho web:

napravil přes 1800 psychicky narušených jedinců
Léčení pomocí energie Tachyonů
pět diplomů UNIVERSITY OF INTEGRATED SCIENCE of CALIFORNIA a Advanced Tachyon Technologies International
myofasciální Bowenova technika
v kombinaci s Tachyon Holistic Wellness za použití TLC
celostní harmonizace
bodová myofasciální technika

prostě peníze nesmrděj

Je to magor.

Uživatel s deaktivovaným účtem

9.10.2017 10:10

Ano, ano, takový lidi je nejlepší soudit podle webu :D.

Já bych zase trapně doporučila Evu Štemberovou, do Prahy to zas tak daleko nemáte.

9.10.2017 10:23
9.10.2017 10:26
scylla

XXX.XXX.150.32

pan Brouček napsal(a):
Důrazně nedoporužuji držet se jakékoliv rady scylly!
Eichlera srovnávat s Desenským?
Oba znám sice jenom z médií, jejich webů, videí a knížek, ale je evidentní, že Desenský je úplně mimo, ale Eichler ví co dělá. Každopádně je každý úplně jiný.
Stačí mrknou ta Desenskýho web:

napravil přes 1800 psychicky narušených jedinců
Léčení pomocí energie Tachyonů
pět diplomů UNIVERSITY OF INTEGRATED SCIENCE of CALIFORNIA a Advanced Tachyon Technologies International
myofasciální Bowenova technika
v kombinaci s Tachyon Holistic Wellness za použití TLC
celostní harmonizace
bodová myofasciální technika

prostě peníze nesmrděj

Je to magor.

Eichler ja namyšlený surový výcvikář, velice drahý, který je na psy velmi hrubý. Mám s ním osobní zkušenost a stojím za tím, že bych mu psa nesvěřila. Kdo chce, může se mými doporučeními řídit, doporučím lidi znalé a takové, kteří něco umí a rozumí psům. Kdo se chce řídit vašimi radami, je to jeho věc, ale odnese to jeho pes.

9.10.2017 13:09
ketlin

XXX.XXX.204.32

V Rudicích a teď už i Újezdci u Luhačovic cvičí Petra Marečková...
https://psipark.cz/aktuality.

9.10.2017 13:15
Edánek

XXX.XXX.248.226

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Něco takového by mohlo být.
https://www.facebook.com/dobrapsiskolaCR/photos/pcb.1683186565321991/1683185428655438/?type=3&theater.

9.10.2017 13:40
macomb

XXX.XXX.99.17

Já můžu doporučit přímo ve Zlíně Zuzku Péčkovou. http://hlidanipsuzlin.weebly.com/.

9.10.2017 15:42
ivulka2

XXX.XXX.155.174

scylla napsal(a):
Eichler ja namyšlený surový výcvikář, velice drahý, který je na psy velmi hrubý. Mám s ním osobní zkušenost a stojím za tím, že bych mu psa nesvěřila. Kdo chce, může se mými doporučeními řídit, doporučím lidi znalé a takové, kteří něco umí a rozumí psům. Kdo se chce řídit vašimi radami, je to jeho věc, ale odnese to jeho pes.

Iva Eichlera znám osobně a na rozdíl od Desenského má opravdu zkušenosti a opravdu umí, pro někoho je možná surový ale bohužel napravuje psi které opravdu maji problém a psa opravdu napraví, ochodí a připraví, vidím ho velmi často jak pracuje a on opravdu pracuje, socializuje, ochozuje psa.
Dnešní sluníčkáři by nejraději vše jen nu nu nu ale prostě velký, tvrdý a agresivní pes potřebuje prostě jasné a pro někoho i tvrdě vymahatelné pravidla.
Nejsem jeho fanynka, nemám potřebu k němu nějak vzhlížet, vím že sám osobě je zvláštní figurka ale nesrovnávala bych ho s desenským a podobnýma...Eichler je prostě praktik který ví co děla a ví proč to dělá a výsledky má a to že si za to nechá zaplatit..a proč ne.Desenský taky nedělá zdarma a nebo kdo z vás tu bude zdarma běhat s cizím psem na ukor svého volného času.

9.10.2017 16:44
scylla

XXX.XXX.150.32

ivulka2 napsal(a):
Iva Eichlera znám osobně a na rozdíl od Desenského má opravdu zkušenosti a opravdu umí, pro někoho je možná surový ale bohužel napravuje psi které opravdu maji problém a psa opravdu napraví, ochodí a připraví, vidím ho velmi často jak pracuje a on opravdu pracuje, socializuje, ochozuje psa.
Dnešní sluníčkáři by nejraději vše jen nu nu nu ale prostě velký, tvrdý a agresivní pes potřebuje prostě jasné a pro někoho i tvrdě vymahatelné pravidla.
Nejsem jeho fanynka, nemám potřebu k němu nějak vzhlížet, vím že sám osobě je zvláštní figurka ale nesrovnávala bych ho s desenským a podobnýma...Eichler je prostě praktik který ví co děla a ví proč to dělá a výsledky má a to že si za to nechá zaplatit..a proč ne.Desenský taky nedělá zdarma a nebo kdo z vás tu bude zdarma běhat s cizím psem na ukor svého volného času.

Z osobní zkušenosti musím opakovat, že si nejsem jistá, že ví, co dělá a z vlastní zkušenosti vím, že používání hrubosti, násilí a donucovacích prostředků není při nápravě problémových psů zrovna dobrá cesta. Už jen jeho rady v PPČ občas hraničily s totálními hloupostmi. Za mě rozhodně ne. To můžete jít klidně na podřadný cvičák. Už ta jeho kniha o něm říká všechno.

9.10.2017 18:52
rapotacka11

XXX.XXX.32.122

Scyla
Co je špatně v knize Problémové chování psů ?
Kniha je dobrá.
Kdy jste se s ním setkala ?
5- 10 let zpět ?
Nečekám odpověď,
ale sama víte, že se člověk
vyvíjí, někdy i mění názory, způsoby...
Tenhle chlap umí a něco dokázal.
Zadavatel hledá:
Dobrý den, prosím o tipy na socializační hodiny pro dospělé psy se strachovou agresí.
- nepíše, že psa (hned) někomu svěří.
V PPČ psal taky pan Dubový.
Psali oba skvěle.
A hovoří za ně výsledky.
Perfektní, ovladatelný pes.
S vystrašeným, mláceným, týraným psem, se toho asi nedosáhne.

10.10.2017 06:18
scylla

XXX.XXX.150.32

rapotacka11 napsal(a):
Scyla
Co je špatně v knize Problémové chování psů ?
Kniha je dobrá.
Kdy jste se s ním setkala ?
5- 10 let zpět ?
Nečekám odpověď,
ale sama víte, že se člověk
vyvíjí, někdy i mění názory, způsoby...
Tenhle chlap umí a něco dokázal.
Zadavatel hledá:
Dobrý den, prosím o tipy na socializační hodiny pro dospělé psy se strachovou agresí.
- nepíše, že psa (hned) někomu svěří.
V PPČ psal taky pan Dubový.
Psali oba skvěle.
A hovoří za ně výsledky.
Perfektní, ovladatelný pes.
S vystrašeným, mláceným, týraným psem, se toho asi nedosáhne.

Pan Dubový psal opravdu skvěle, o tom žádná. Co je špatně v té knize? Třeba tohle: "po vycházce vás sice bude od škubání bolet rameno, ale základ chůze u nohy budete mít položený" (nebo tak nějak to tam bylo). Řešit majetnickou agresi tím, že psa nacpu 3 kg hovězího, jak psal v PPČ a budu tomu říkat pozdrav... no nezlobte se, ale to snad ne. Výsledky jsem viděla na vlastní oči v době, kdy se pomocí nejmenovaného poradce chovu cpal do čsv a ty výsledky byly dost děsivé. Ono také není důležité jen mít výsledky, ale je důležité i to, jak jsou dosahovány. Známá měla před lety problém s tím, že její dobrmanka "lovila" její malou dceru. Byla na konzultaci, zaplatila dost nehoráznou sumu a dostala radu, že má čubu uvázat tak, aby na ně viděla, když si s malou hraje a stará se o ní, doma že jí má uvázat k topení a že se čuba "ochodí" (to je jeho oblíbený pojem). Přes moje varování to opravdu udělala, čubina při první příležitosti puštění z úvazu malou sejmula natvrdo a šla z domu... Za mě prostě ne.

Tady máte odkaz na člověka, který umí s problémovými psy. S takovými, které jak RD tak i tento pán odmítli a dokonce neposkytli ani konzultaci ani návštěvu v českém útulku, ve kterém ten pes byl. A není to první problémový velký pes, kterého dala Kača dohromady, ať to byl BOM, rtw, asiat, kazoš. Toto je člověk, který umí. Jen je problém v tom, že dělá a nekecá okolo, nehoní si ego a nevydělává na tom. Přitom by měla učit.

https://www.facebook.com/groups/769673533231950/?hc_ref=ARQ1hQQaT087IMc74Gv_jOBLWu2wMf2gFLJKtWUV4U8m6aYvZ8QmoP7RhD3jgVW3IRs.

10.10.2017 06:43
pan Brouček

XXX.XXX.79.4

Ano, ano, takový lidi je nejlepší soudit podle webu :D.

Já bych zase trapně doporučila Evu Štemberovou, do Prahy to zas tak daleko nemáte.

Ano, ano, takový lidi je nejlepší soudit podle webu

Nejlepší je hlavně vytrhnout jedno slovo z věty, a z kontextu celého příspěvku.

Na hodnocení jeho práce samozřejmě stačí jeho mnoholetá publikační činnost a prezentace v médiích. Proč by nemělo? Nehodnotím ho přece jako člověka.

Na to že je magor stačí úplně ten jeho web a tachyony. Neměla jste také náhodou půjčený do obojku "Vortex Pendant VR 1"?

10.10.2017 06:56

Pane Brouček, svoji omezenost dostatečně prokazujete i v jiných diskuzích, takže mě nepřekvapuje, že tady veřejně posuzujete člověka, kterýho jste v životě neviděl na vlastní oči při práci, ani jste s ním nemluvil, a ještě si myslíte, že s tím budete mít navrch nad lidmi, kteří dotyčnýho narozdíl od vás viděli a hovořili s ním.

(A to tady Desenskýho dokonce ani neobhajuju, i když mi přijde fakt stupidní, jak o něm všichni ví, že je magor, aniž by se byť náznakem pokusili se na jeho práci podívat třeba - nedejbože - osobně :D).

10.10.2017 07:45
rapotacka11

XXX.XXX.32.122

- že se čuba "ochodí"
"""""""""
Myslí ochodit a to doslova.
A je to nenásilné a účinné.
Mám vyzkoušeno - ne dle jeho rady.
Hlídala jsem cizího nekontaktního psa, vyplynulo
to ze situace. Sebe jsem uchodila - psa ochodila.
Fena to tu neznala, byla zcela v cizím.
Sakra to pomohlo.
U radiátoru ? Známá asi špatně chápala.
Zcela jistě, když vůbec měla problém dítě pes...

U nás to vždy šlo hrou a nejlepší pomocníci
na vyblbnutí byly děti.
Jsem proti hrubému zacházení.
Ale : na hrubý pytel, hrubá záplata.
A účel světí prostředky, znáte ?

10.10.2017 08:03

"U radiátoru ? Známá asi špatně chápala"
známá chápala zcela správně, ...tím "ochodí" v tomto případě mělo být to, že si pes na přítomnost dítěte prostě a jednoduše zvykne tím, že bude v jeho přítomnosti a zároveň bude mechanicky jištěn. Ono to je/může být v jisté míře funkční, ale nikoliv jako jediný prostředek a nikoliv uplatňovaný mechanicky.

"Ale : na hrubý pytel, hrubá záplata.
A účel světí prostředky, znáte ? "

rapotacka, tak tohle je teda ko.otina, co...

10.10.2017 08:15
rapotacka11

XXX.XXX.32.122

No, přiznám se... když jsem to nedokázala
až tak dobře vysvětlit a pes si jel po svém dál,
škubla-až cukla jsem jsem ,
trápí mě to,
ale je fakt, že pochopil hned.

(jo a taky jsem ječívala...ale teď už
nic takového nepotřebuji).

10.10.2017 08:25

A?

10.10.2017 08:49
pan Brouček

XXX.XXX.79.4

Pane Brouček, svoji omezenost dostatečně prokazujete i v jiných diskuzích, takže mě nepřekvapuje, že tady veřejně posuzujete člověka, kterýho jste v životě neviděl na vlastní oči při práci, ani jste s ním nemluvil, a ještě si myslíte, že s tím budete mít navrch nad lidmi, kteří dotyčnýho narozdíl od vás viděli a hovořili s ním.

(A to tady Desenskýho dokonce ani neobhajuju, i když mi přijde fakt stupidní, jak o něm všichni ví, že je magor, aniž by se byť náznakem pokusili se na jeho práci podívat třeba - nedejbože - osobně :D).

Zkuste prosím normálně česky skloňovat, takže 5. pád - "pane Broučku", děkuji.

Omezenost si strčte někam. Neposuzuji člověka ale jeho práci.

Běžně se posuzuje takhle práce vědců, spisovatelů, muzikantů, a spousta dalších.
Nevím k čemu by bylo ho vidět a hovořit s ním. To je proti několika knihám a další publikační činnosti úplně nepodstatné. Měl bych snad posoudit jeho několikaletou práci na základě hodinového rozhovoru?

Samozřejmě i vím, že Desenský, pardon © Desenský, má dvě tváře a skutečnost se hodně liší od vytvářeného mediálního obrazu. Je to prostě jen obchodní značka. Už jenom to jeho © u jména, které mimochodem nemá vůbec žádný smysl.

Přidejte reakci

Přidat smajlík