Uživatel s deaktivovaným účtem

Pomoc pomoc když mám pojmenovat psa, nikdy mě nic nenapadá. Nějaké pěkné jméno pro psího frajera, od písmene N. dík za nápady.

michaela_89
napsal(a):
Nik, Niko, Nero, Natan...
O jaké se jedná plemeno?
Labrador černý

michaela_89
napsal(a):
Tak to bych dala klidně toho Nera nebo Nika
My máme od N kocoura - Noddyho, to vymyslel syn podle pohádky :-D.
No chci něco neobvyklejšího, Nero, Nik, moc běžné, Noddy zaznamenávám do výběru
Tedysek
napsal(a):
Narex, Natrix, Natural, Nobody, Nirvana Já bych asi váhala nad Nimrou a Nandu :)
Já si lámu hlavu se jménem na Y a zatím jsem přišla jen na Ytong, Yperit a Yelimán.
U nás na "cvičáku" je taky japonec a jmenuje se Yamato - zkráceně Yami... mně se to hrozně líbí
Jinak co třeba Noah? Nebo řecká mytologie - Néreus?
Před dvěmi hodinami mi odešla za Duhový most moje černá labradorka Niki a zrovna teď čtu váš dotaz na jméno také pro černého labradora na písmeno N. Já sice měla fenku Niki, ale pro psího kluka by byl Nik nebo Niko také hezký. Třeba by mu ta moje holka z psího nebe poslala štěstí a kus svého šťastného skoro šestnáctiletého života...

Felow
napsal(a):
Před dvěmi hodinami mi odešla za Duhový most moje černá labradorka Niki a zrovna teď čtu váš dotaz na jméno také pro černého labradora na písmeno N. Já sice měla fenku Niki, ale pro psího kluka by byl Nik nebo Niko také hezký. Třeba by mu ta moje holka z psího nebe poslala štěstí a kus svého šťastného skoro šestnáctiletého života...
To je mě moc líto vašeho pejska. Můj ještě není na světě, teprve se narodí, tak kdo ví...