Granule pro starsi fenu

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
18.10.2017 10:39
MisJar

XXX.XXX.92.29

Dobry den, mame fenu kolie krmenou masem a chteli bychom prejit na granule. Fena je mene aktivni takze nejake senior - lite? Dekuji za nazory chteli bychom fene doprat kvalitu na stari :).

18.10.2017 10:54
ivulka2

XXX.XXX.155.174

MisJar napsal(a):
Dobry den, mame fenu kolie krmenou masem a chteli bychom prejit na granule. Fena je mene aktivni takze nejake senior - lite? Dekuji za nazory chteli bychom fene doprat kvalitu na stari :).

Pokud jí chcete dopřát kvalitu na stáři tak neměnte a krmte dál masem, bude to pro fenu to nejkvalitnější co jí mužete dopřát.

18.10.2017 10:57
MisJar

XXX.XXX.92.29

Dekuji, ale k masu se musi pridavat i dalsi vitaminy a v tom se moc nevyznam chtela jsem kompletni krmeni.

18.10.2017 11:34
ivulka2

XXX.XXX.155.174

MisJar napsal(a):
Dekuji, ale k masu se musi pridavat i dalsi vitaminy a v tom se moc nevyznam chtela jsem kompletni krmeni.

Pokud střídáte ruzne druhy masa a to včetně kostí a vnitřnosti a k tomu občas nějakou zeleninu tak není potřeba už nic přidávat, u startšího psa bych možná omezila kosti ale jinak není potřeba nic dalšího.
Granule obsahují spoustu solí a schutnovadel a eček že to muže být pro staršího psa spíš na škodu, Prostě pokud je pes v kondici a prospívá na tom čím krmíte tak bych neměnila.

18.10.2017 11:40
Cat cat

XXX.XXX.209.8

Taky krmím masem a žádné vitamíny nepřidávám, pouze přílohy a zeleninu.
Zůstaňte u toho masa. Uměle vyrobené vitamíny v granulích nenahradí pestrou stravu, která je pro starého psa důležitá.

19.10.2017 16:49
psíchovatelka

XXX.XXX.73.101

MisJar napsal(a):

Já přidám osobní zkušenost s granulemi. Do loňského roku jsme měli fenku afgánského chrta, která se dožila 15 let, což je dost nadprůměrný věk u psů tohoto plemene. Samozřejmě jsme mohli mít jen štěstí, ale určitě na to měla svůj díl i strava..
I přes to, že to byl chrt, jsme jí museli celkem hlídat váhu. Když jí bylo 8 let, přešli jsme z Brit Care Adult Lamb & Rice na Brit Care Senior Lamb & Rice a tím jsme krmili až do konce. Nakonec jí odešlo srdíčko, jinak byla dlouho hodně vitální. Z toho usuzuju, že strava jí vyhovovala, takže za mě mužu jedině doporučit.

25.10.2017 14:17
MisJar

XXX.XXX.92.29

Dekuji za nazev granuli.

25.10.2017 14:33
lavacca

XXX.XXX.218.25

Já krmím taky převážně masem + mají občas i granule - Brit Care. A přiznám se, že jsem seniorům dávala klasické adultky (dávala jsem je tak 1x do týdne a prostě jsem sypala všem stejné).

Přidejte reakci

Přidat smajlík