Uživatel s deaktivovaným účtem

Vším možným

Ledvinová dieta - barf, páč je to levnější a psovi to chutná mnohem víc, což je tady důležitý. A složitý na přípravu to není. Dietní granule od Boshe, když jedem někam na víkend nebo dovču.
napsal(a):
Ledvinová dieta - barf, páč je to levnější a psovi to chutná mnohem víc, což je tady důležitý. A složitý na přípravu to není. Dietní granule od Boshe, když jedem někam na víkend nebo dovču.
Muzu znat slozeni vasi ledvinove diety? Novosadovou znam. Dekuji.

Lexaurin
napsal(a):
Muzu znat slozeni vasi ledvinove diety? Novosadovou znam. Dekuji.
50% přílohy (rýže, brambory, někdy těstoviny)
25% zeleniny (převážně mrkev, celer, řepa, dýně)
25% masa (drůbež, semtam ryba, občas vepřové - ponejvíc mletiny, často i s kostí, nejsem si jistá, jak se maj správně dávat kosti, tak to radši moc nestuduju; nesmí se vnitřnosti kromě drštěk)
doplňky - lososák a pivovarský kvasnice
Mám to poskládaný podle různých zdrojů, které se vzájemně liší nebo si protiřečí :P a ty poměry mám takhle proto, že se to pak dobře počítá. Jsem dost pohodlný člověk a pes je v dobrým ne-vážným stavu (problém zachycen dost včas díky vyšetření krve kvůli úplně jinýmu problému).
napsal(a):
50% přílohy (rýže, brambory, někdy těstoviny)
25% zeleniny (převážně mrkev, celer, řepa, dýně)
25% masa (drůbež, semtam ryba, občas vepřové - ponejvíc mletiny, často i s kostí, nejsem si jistá, jak se maj správně dávat kosti, tak to radši moc nestuduju; nesmí se vnitřnosti kromě drštěk)
doplňky - lososák a pivovarský kvasnice
Mám to poskládaný podle různých zdrojů, které se vzájemně liší nebo si protiřečí :P a ty poměry mám takhle proto, že se to pak dobře počítá. Jsem dost pohodlný člověk a pes je v dobrým ne-vážným stavu (problém zachycen dost včas díky vyšetření krve kvůli úplně jinýmu problému).
Dekuji, dle Novosadove se kosti mohou.Uropet pastu nedavate?

Lexaurin
napsal(a):
Dekuji, dle Novosadove se kosti mohou.Uropet pastu nedavate?
Nedávám, veterináři mi žádné podobné doplňky nezmiňovali. Pes má moč v pořádku a taky fosfor je v normě. Kontrolní krev nechávám nyní dělat 2-3x ročně (v prvním půlroce po nasazení diety se dělala krev vícekrát).