Čím krmíte vaše hafany

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
20.11.2017 23:25
luuuca

XXX.XXX.10.197

Dobrý večer, čím nebo jak krmíte vaše ctyrnohy kámoše, jestli granulkama, tak jaký a proč, jestli masem, tak proč a tak. Nerada bych zde viděla nějaké hádky, že ten krmí blbě a ten taky. Jen mě zajímá čím lidi krmí svoje miláčky :)

Uživatel s deaktivovaným účtem

20.11.2017 23:53

Vším možným

21.11.2017 00:45
Tedysek

XXX.XXX.52.142

Někdy i nemožným :).

21.11.2017 05:29

Ledvinová dieta - barf, páč je to levnější a psovi to chutná mnohem víc, což je tady důležitý. A složitý na přípravu to není. Dietní granule od Boshe, když jedem někam na víkend nebo dovču.

21.11.2017 06:38
Lexaurin

XXX.XXX.42.98

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Ledvinová dieta - barf, páč je to levnější a psovi to chutná mnohem víc, což je tady důležitý. A složitý na přípravu to není. Dietní granule od Boshe, když jedem někam na víkend nebo dovču.

Muzu znat slozeni vasi ledvinove diety? Novosadovou znam. Dekuji.

21.11.2017 06:56

Lexaurin napsal(a):
Muzu znat slozeni vasi ledvinove diety? Novosadovou znam. Dekuji.

50% přílohy (rýže, brambory, někdy těstoviny)
25% zeleniny (převážně mrkev, celer, řepa, dýně)
25% masa (drůbež, semtam ryba, občas vepřové - ponejvíc mletiny, často i s kostí, nejsem si jistá, jak se maj správně dávat kosti, tak to radši moc nestuduju; nesmí se vnitřnosti kromě drštěk)
doplňky - lososák a pivovarský kvasnice

Mám to poskládaný podle různých zdrojů, které se vzájemně liší nebo si protiřečí :P a ty poměry mám takhle proto, že se to pak dobře počítá. Jsem dost pohodlný člověk a pes je v dobrým ne-vážným stavu (problém zachycen dost včas díky vyšetření krve kvůli úplně jinýmu problému).

21.11.2017 10:36
Lexaurin

XXX.XXX.238.222

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
50% přílohy (rýže, brambory, někdy těstoviny)
25% zeleniny (převážně mrkev, celer, řepa, dýně)
25% masa (drůbež, semtam ryba, občas vepřové - ponejvíc mletiny, často i s kostí, nejsem si jistá, jak se maj správně dávat kosti, tak to radši moc nestuduju; nesmí se vnitřnosti kromě drštěk)
doplňky - lososák a pivovarský kvasnice

Mám to poskládaný podle různých zdrojů, které se vzájemně liší nebo si protiřečí :P a ty poměry mám takhle proto, že se to pak dobře počítá. Jsem dost pohodlný člověk a pes je v dobrým ne-vážným stavu (problém zachycen dost včas díky vyšetření krve kvůli úplně jinýmu problému).

Dekuji, dle Novosadove se kosti mohou.Uropet pastu nedavate?

21.11.2017 10:41

Lexaurin napsal(a):
Dekuji, dle Novosadove se kosti mohou.Uropet pastu nedavate?

Nedávám, veterináři mi žádné podobné doplňky nezmiňovali. Pes má moč v pořádku a taky fosfor je v normě. Kontrolní krev nechávám nyní dělat 2-3x ročně (v prvním půlroce po nasazení diety se dělala krev vícekrát).

21.11.2017 10:47
psíchovatelka

XXX.XXX.229.124

Jedeme na granulkách. Mám dva bafíky, oba krmím Brit Carem, ale každý má jiný druh podle toho, co potřebuje a chutná mu. Jackrusslice Grain-free Adult Salmon & Potato a Bišon Adult Small Breed Lamb & Rice. Nikdy nebyl problém.

21.11.2017 18:59
Sunnik

XXX.XXX.166.95

Granule Orien Puppy a přílohy: maso, zelenina, rýže, těstoviny, tvaroh...
Někdy přimíchám i konzervu. Máme nežravku, takže množství tolik neřeším.

21.11.2017 19:11
aneleh

XXX.XXX.128.24

Většinu smečky granulema Marp Farmland, mladého barzojího rozmazlence Marp holistic red mix v kombinaci s barfem...

21.11.2017 19:21
davidka

XXX.XXX.14.251

Hlavně masem, protože je to přirozená strava psa.
A v nouzi granulemi, protože občas maso nemám nakoupené nebo nestíhám nakoupit.

24.11.2017 13:05
Pírek

XXX.XXX.30.154

Barfem, tedy kosti a maso a vnitřnosti se zeleninou, bez příloh, s doplńky (kvasnice, šípek aj.).

30.11.2017 13:00
Estrella

XXX.XXX.185.98

Já dávám svojí borderce Brit Care Endurance – granule pro psy v zátěži.. a za nás obě naprostá spokojenost, je docela vybíravá, ale tohle jí konečně šmakuje, takže jsem fakt spokojená.

30.11.2017 13:06
inusanka

XXX.XXX.98.58

Maso, kosti, trocha rýže, něco málo sušené zeleniny, olej, kvasnice, popřípadě řasa. Večer granule, je li chuť a hlad.

30.11.2017 13:39
Gordo

XXX.XXX.70.227

Máme dva psy a krmíme výhradně granulemi. Velký venkovní dostává Brit, ale ten si dá jakékoliv. Malý domácí (štěně) dostává Ontario, ale ty jí nejedou. Radši si dá plyšáky, pantofle a včera dokonce dálkové ovládání

Přidejte reakci

Přidat smajlík