Granule pro mopsího seniora

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
21.11.2017 09:10
deryl

XXX.XXX.231.73

Poradíte prosím opravdu kvalitní granule pro mopse,13,5 roku, zubů má spíš méně než více tak třeba i nějaké měkčí... doma mu vaříme, ale teď půjde na 14 dní na hlídání, tak ho musím na nějaké granule zvyknout
díky.

21.11.2017 11:05
psíchovatelka

XXX.XXX.229.124

A musí to být granule? Co takhle něco měkčího? Babča má doma taky psího staříčka co toho v tlamě na kousání už moc nemá a je na salámech od Britu - Sausage a spokojenost.

Uživatel s deaktivovaným účtem

21.11.2017 13:15
Uživatel s deaktivovaným účtem

Už je dost starý na takové změny, vůbec nevíte co to s ním udělá
uvařte do mrazáku, do krabiček
nebo konzervy, ale masové, pořádné.

21.11.2017 19:27
islunicko

XXX.XXX.143.26

Měla jsem mopse 16,5 roku, včera mi odešel do psího nebe. Už neměl zuby, neslyšel, neviděl. Osvědčily se mi granule Royal Canin pro starší psy malých plemen - vždy jsem je zvlhčila vodou, jen málo, aby nenabobtnaly. Tak snad se to povede i Vám. Jana.

21.11.2017 20:24
noemi

XXX.XXX.64.236

deryl napsal(a):
Poradíte prosím opravdu kvalitní granule pro mopse,13,5 roku, zubů má spíš méně než více tak třeba i nějaké měkčí... doma mu vaříme, ale teď půjde na 14 dní na hlídání, tak ho musím na nějaké granule zvyknout
díky.

Presne, jak tady radi-udelejte krabicky nebo nasackujte, případně zavarte.. Nebo kupte konzervy Max, jsou plne krasneho masicka.
Granule Royal Canin urcite ne. Maji spatne slozeni.

21.11.2017 21:12
islunicko

XXX.XXX.143.26

Royal Canin... doporučeno veterinářem jako kvalitní granule a je to vyzkoušeno. No, hádat se nemíním.

21.11.2017 21:27
Terven

XXX.XXX.160.10

islunicko napsal(a):
Royal Canin... doporučeno veterinářem jako kvalitní granule a je to vyzkoušeno. No, hádat se nemíním.

Krásnej věk na mopsíka, moje sestra taky dochovala mopsici do šestnácti let.
Ale pro ty, co ještě váhají a čtou - Royal Canin bych fakt nebrala. Veterináři až na výjimky nejsou výživáři a někdy jsou i zainteresovaní na prodeji jistých značek.
Royal Canin je chemicky konzervovaný, neobsahuje téměř žádé maso, ve složení jsou různé divné položky jako třeba zde - zvířecí tuk - radši nevědět
http://www.zoohit.cz/shop/znacky/royal_canin/senior/senior_xsmall/261348
Nicméně psům obvykle chutnají, obsahují dochucovadla...asi bych dokázala pochopit jejich krmení u psího seniora na sklonku života, pokud trpí nechutenstvím a tohle je jediné, co do sebe dostane.

22.11.2017 12:31
deryl

XXX.XXX.231.73

No on vařené žere cca měsíc, takže taková změna by to nebyla... předtím žral normálně granule-taste of the wild, ale umřel mu brácha a od té doby hůř žere. Tak jsme začli vařit. Konzervy vyzkoušíme, a jinak asi nabalíčkujeme vařené, jak píšete.

Přidejte reakci

Přidat smajlík