Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
22.11.2017 11:14
Sciurus

XXX.XXX.49.191

Zdravím,
chceme si pořídit psa a v útulku mají toto štěně- http://zvirata.identifikace.cz/data/WS_data/3ebcb9b1-4165-4757-8a08-e6231e8a2889.jpg. Dokážete odhadnout, čeho je to asi kříženec ? Je mu šest týdnů a přijde mi, že je dost velký.
Děkuji za odpovědi.

22.11.2017 11:20
marcelaamax

XXX.XXX.141.102

Sciurus napsal(a):
Zdravím,
chceme si pořídit psa a v útulku mají toto štěně- http://zvirata.identifikace.cz/data/WS_data/3ebcb9b1-4165-4757-8a08-e6231e8a2889.jpg. Dokážete odhadnout, čeho je to asi kříženec ? Je mu šest týdnů a přijde mi, že je dost velký.
Děkuji za odpovědi.

Těžko říct, může v sobě mít několik plemen... může to být prostě kříženec kříženců...

22.11.2017 11:27
macomb

XXX.XXX.99.17

Taky v něm vidím kde co :-D.

Uživatel s deaktivovaným účtem

22.11.2017 11:35

Podle barvy- dobrman, rotvajler...toto zbarvení je moje oblíbené.

22.11.2017 11:37
Tedysek

XXX.XXX.52.142

RTW, no, Labrador, staford, Pitbull, dobrman a kdo ví co ještě. Opravdu vestaj. :).

22.11.2017 12:00
Sciurus

XXX.XXX.49.191

Tak mockrát děkuju

22.11.2017 12:41

Sciurus napsal(a):
Zdravím,
Děkuji za odpovědi.

Kříženec NO s labradorem?
Soused si bral před rokem téměř stejného (někdo jich u cesty vyhodil rovných 6) a je to nejspíš kříženec NO a RTW.

22.11.2017 13:54
jelu

XXX.XXX.105.161

Řek bych že asi jo kříženec kříženců - vypadá úžasně a myslím že s ním bude sranda

22.11.2017 14:45
dadu

XXX.XXX.61.94

NO, labrador asi ne - na tato plemena má dost baculatou čuňu, bych řekla. Ale vypadá moc hezky.

17.12.2017 20:59
17.12.2017 21:13
sisi58

XXX.XXX.191.1

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Https://www.genomia.cz/cz/test/caniline/.

Asi si našetřím.

Neregistrovaný uživatel

17.12.2017 21:24
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.197.228

sisi58 napsal(a):
Asi si našetřím.

Jj, a za našetřené peníze kupte čubině něco, z čeho bude mít radost
...a DNA test to určitě nebude

Je krásná!

17.12.2017 22:21

sisi58 napsal(a):
Asi si našetřím.

...nádherný pes...

18.12.2017 06:52
sisi58

XXX.XXX.191.1

Neregistrovaný uživatel napsal(a):
Jj, a za našetřené peníze kupte čubině něco, z čeho bude mít radost
...a DNA test to určitě nebude

Je krásná!

Jasnačka. Za ty peníze opravdu můžu nakoupit něco užitečného. I když by mě i zajímalo, jestli je to Choďák nebo ne. Ale i s absencí této vědomosti mohu žít. A psovi je to fuk. Je z útulku, takže dohledat původního majitele nelze.
Na fotce naše minulá fenka Choďáka s PP.

18.12.2017 10:57
Ruzena_Ruzova

XXX.XXX.13.98

... já se u toho odkazu radši podívala na ty testy nemocí. A jako třeba bígla bych teda fakt nikdy nechtěla, a to nemluvím o povaze. Když si pak člověk uvědomí, že u některých plemen s takhle širokým spektrem někdo kupuje bez PP nebo i u PP nejsou ty testy povinné... jímá mě hrůza.

18.12.2017 19:32
Terven

XXX.XXX.110.147

Prachy do analýzy plemenné příslušnosti bych určitě nevrazila, ale stejně mi nikdy nepřestane vrtat v hlavě, co vše bylo namícháno v nebožce. Takže naprosto chápu všechny ty tazatele, kteří sem vkládají fotky, aby ostatní tipovali a většinou se dozví, že se mají těšit z krásného pejska a nepátrat, když je bez PP
PS: Ještěže u současné feny ti rodiče byli přistiženi

18.12.2017 19:51
Tedysek

XXX.XXX.37.92

Terven napsal(a):
Prachy do analýzy plemenné příslušnosti bych určitě nevrazila, ale stejně mi nikdy nepřestane vrtat v hlavě, co vše bylo namícháno v nebožce. Takže naprosto chápu všechny ty tazatele, kteří sem vkládají fotky, aby ostatní tipovali a většinou se dozví, že se mají těšit z krásného pejska a nepátrat, když je bez PP
PS: Ještěže u současné feny ti rodiče byli přistiženi

Já bych vsadila na seltii a jrt :).

18.12.2017 20:04
Terven

XXX.XXX.110.147

Tedysek napsal(a):
Já bych vsadila na seltii a jrt :).

Dííky
Šeltii jsem tipovala taky a nejen já, jrt - to jste první
jinak tam byl možná vidět špic a papillon.

18.12.2017 20:35

Terven napsal(a):
Dííky

A možná je to mix plemen, která by nikdo netipoval... Fakt se to nedá říct, vždycky to budou jen dohady.

18.12.2017 20:45
Terven

XXX.XXX.110.147

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
A možná je to mix plemen, která by nikdo netipoval... Fakt se to nedá říct, vždycky to budou jen dohady.

Nepochybuju o tom, že to budou jen dohady, jistojistě byla vořech vořechů, nikoli kříženec F1.
Ale tipuju, že skoro každého majitele vořecha takové dohady baví

18.12.2017 21:15
Ruzena_Ruzova

XXX.XXX.13.98

Terven napsal(a):
Nepochybuju o tom, že to budou jen dohady, jistojistě byla vořech vořechů, nikoli kříženec F1.

No jistě! Vlkošedý s žíháním na nohách, hlavě a trenýrkách. Kdo hádá hubenýho kavkazáka je totálně bez fantazie!

19.12.2017 07:34

I mě to baví, i po letech.
I přesto, že povaha ohaře je tam dost jasná, tak stejně, má tu barvu z rtw, když je to takovej strašnej hubeňour? Tuhle jsem potkala na veterině 60kilovýho rotvíka a od tý doby jsem psovi zvýšila krmnou dávku, protože mi najednou přijde jak lunt

19.12.2017 19:52
tapina

XXX.XXX.211.103

Terven napsal(a):
Dííky

Tady jsou nebo byli 3 psi, asi sourozenci, teď dlouho už jsem neviděla ani jednoho. Barva úplně identická jako Vaše stará fenka, jeden teda měl znaky jen na hlavě. Na mírně kratších nožkách. Říkali, že jsou to kříženci JRT.
Úplně boží krátká, hustá srst. Určitě delší, než JRT. Něco jako krátkosrstý německý ovčák, ale tak 10* hustější. Bílá perfektně bílá. Suchý, pevný, svalnatý pes. Takový hezčí JRT.
Až na to, že měli mezi 30 a 37kilo. Jak byli huňatí, opticky tak 45 smajlík
Ale člověk fakt nedokázal vymyslet, čeho by to mohli být kříženci, možná nějaký severský pes s basetem, sao s basetem? Ale když byli převážně bílí? Úplně nenormální kombinace, ale člověk teda tam fakt při té velikosti toho JRT nechtěl věřit.

19.12.2017 20:06
Terven

XXX.XXX.110.147

tapina napsal(a):
Tady jsou nebo byli 3 psi, asi sourozenci, teď dlouho už jsem neviděla ani jednoho. Barva úplně identická jako Vaše stará fenka, jeden teda měl znaky jen na hlavě. Na mírně kratších nožkách. Říkali, že jsou to kříženci JRT.
Úplně boží krátká, hustá srst. Určitě delší, než JRT. Něco jako krátkosrstý německý ovčák, ale tak 10* hustější. Bílá perfektně bílá. Suchý, pevný, svalnatý pes. Takový hezčí JRT.
Až na to, že měli mezi 30 a 37kilo. Jak byli huňatí, opticky tak 45 smajlík
Ale člověk fakt nedokázal vymyslet, čeho by to mohli být kříženci, možná nějaký severský pes s basetem, sao s basetem? Ale když byli převážně bílí? Úplně nenormální kombinace, ale člověk teda tam fakt při té velikosti toho JRT nechtěl věřit.

Jde o to, jak moc se dá věřit informaci, že jde o křížence JRT.
Třeba já, když tvrdím, čeho je moje současná fena mix, tak se opírám o fakt, že rodiče byli přistiženi svázaní smajlík, ale už x krát jsem od lidí slyšela, že jejich pes je kříženec toho a onoho, jenže vycházeli z toho, jak psa otipovali třeba pracovníci útulku, případně ze svých vlastních tipů, ke kterým došli pomocí internetu smajlík
Třeba tu mojí nebožku, viz foto, v útulku označili jako křížence kokršpaněla... asi tak...je fakt, že to bylo potmě.
Ale na druhou stranu je fakt, že někdy by člověk v kříženci toho pravého rodiče nehledal. Moje kolegyně má mix BOC a boxera, BOC v tom není vidět skoro vůbec.
Viděla jsem krásného hladkosrstého voříška velikosti menšího bígla, otec prý malamut.

19.12.2017 20:27
tapina

XXX.XXX.211.103

Terven napsal(a):
Jde o to, jak moc se dá věřit informaci, že jde o křížence JRT.
Třeba já, když tvrdím, čeho je moje současná fena mix, tak se opírám o fakt, že rodiče byli přistiženi svázaní smajlík, ale už x krát jsem od lidí slyšela, že jejich pes je kříženec toho a onoho, jenže vycházeli z toho, jak psa otipovali třeba pracovníci útulku, případně ze svých vlastních tipů, ke kterým došli pomocí internetu smajlík
Třeba tu mojí nebožku, viz foto, v útulku označili jako křížence kokršpaněla... asi tak...je fakt, že to bylo potmě.
Ale na druhou stranu je fakt, že někdy by člověk v kříženci toho pravého rodiče nehledal. Moje kolegyně má mix BOC a boxera, BOC v tom není vidět skoro vůbec.
Viděla jsem krásného hladkosrstého voříška velikosti menšího bígla, otec prý malamut.

Jak moc jde věřit... Kdybyste ty psy viděla, tak tam nešlo věřit fakt nic smajlík
Oni je ti lidi měli přes útulek, že někdo vyhodil štěňata. Otipovali to tak v útulku. Někdy člověk přemýšlí, co tu je tak okolo za běžnější psy. Tady třeba jsou docela hodně baseti, jsou tu corgiové, je tu jeden bobtail,2 samojedi, ale nic z toho tam člověk nevidí, jen toho JRT. Pak je tu taková místní anomálie - vesnice v lese - dřív tam byly domy, jen tak, mezi borovicemi, teď je to luxusní adresa - každý barák má vysokou zeď nebo dvojitý plot a 1-2 sao. Představivost pracuje smajlík

Jo, tady taky chodí pes, vypadá jako veliký boston nebo trošku menší a míň robustní černo-bílý boxer s ušima nahoru. Třeba to je taky BOC x boxer.

Babička má taky mix, něco s kokrem, možná 10 generací zpět smajlík teď těch kokrů je málo, ale historický, v těch křížencích kříženců budou ještě dlouho.

19.12.2017 22:15
noemi

XXX.XXX.64.236

Nam taky vrta hlavou, co vse ma v genech nase utulkove trestidlo smajlík.
Uz jsme zvazovaly i stopu welsh corgi :-D.

20.12.2017 21:28
Tedysek

XXX.XXX.37.92

noemi napsal(a):

Ast a jrt nebo jezevčík. smajlík corgiho tam Teda nevidím.

20.12.2017 21:30
Terven

XXX.XXX.110.147

Tedysek napsal(a):
Ast a jrt nebo jezevčík. smajlík corgiho tam Teda nevidím.

Ono z tý fotky těžko říct, taky tam vidím bulla.

21.12.2017 20:42
koně

XXX.XXX.205.252

noemi napsal(a):

Tipnu si Křivé nožičky (milovníci corgi prominou ) tu barvu také mohou mít corgi.Uši velké, ale stojací.Ale zbytek těla není vidět.Podle tvaru hlavičky a krátké srsti, že by boxer, nebo nějaký bul?

Přidejte reakci

Přidat smajlík