Ahoj chci se zeptat, dnes jsem hledala nějaké potřeby pro našeho pejska a najela jsem na stránku labet.cz... tak se tak dívám a najednou vidím že tam mají dosti věcí zadarmo, tak se chci zeptat kdybych něco objednala nestane se že to budu muset platit? Jestli se nestala nějaká chyba totiž kdybych třeba koupila nějaké hračky a pak bych zjistila že to musím platit...
asurwic
napsal(a):
No to by byla katastrofa zaplatit za něco, co si koupíte.
Ptala jsem se snad na takovou otázku? Ja myslím že ne... Tak nečekaně se za věci platí, ale já jsem se ptala že když má eshop napsanou nějakou cenu, že když to objednám tak to nebudu muset doplácet ne? Nebo ano? Na tohle se ptám.
Uživatel s deaktivovaným účtem

Někdo jim podle mě heknul stránky, jsou tam "zdarma" i docela drahé věci. Já bych toho nezneužila.
tak se tak dívám a najednou vidím že tam mají dosti věcí zadarmo
Eshopy prostě mají normálně věci zadarmo, jen tenhle jich holt má o něco víc.
tak se chci zeptat kdybych něco objednala nestane se že to budu muset platit?
To se stát rozhodně nemůže, tak se to přece normálně nedělá.
Pak se tu divíte, že lidi skáčou na různé průhledné podvody.
Lea4
napsal(a):
Chtěla jsem objednávat nějaké hračky pro psa, a některé jsou tam zadarmo, ale hračky nejsou až tak drahé tak i tak, ale hlavně se divím že tam je takový pelech pro kočky který normálně stojí cca 700.
Takže hračky pro psy jsou normálně na eshopech zadarmo?
Ceny jsou tam úplně rozházené, asi nějaký problém databází...
Lea4
napsal(a):
ale hračky nejsou drahé tak i tak
Můžeme mi říct kde jsem napsala že se hračky prodávají zdarma?
Že vás to vůbec neudivuje...
Tady třeba můžete ušetřit 14.000, -
https://www.labet.cz/elektronicky-vycvikovy-obojek-d-control-profesional-2000-px1085875/?cid=1009497
Prostě slušný eshop, asi.
Uživatel s deaktivovaným účtem

Pokud jde o chybu v systemu = prodejce vam "naskladnene" zbozi za 0, - Kc stejne nemusi neposlat.
Proste chyba. Jiste to ma v obchodnich podminkach...
+ vetsina toho zbozi za 0, - Kc je stejne "na dotaz", takze ani z toho nemusi nic byt (jednoduse uz neni a nebude), ale prodavajici uz bude mit vas e-mail a telefon...