Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.60.6
Vám všem a Vašim miláčkům, přeji krásné svátky vánoční a pohodového Silvestra.
Eva.
Uživatel s deaktivovaným účtem

Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Vám všem a Vašim miláčkům, přeji krásné svátky vánoční a pohodového Silvestra.
Eva.
...děkuji a připojuji se též s přáním Vám všem i Vašim chlupáčům klidného prožití svátků vánočních a vše ne nej v celém příštím roce 2018...ať se Vám splní alespoň jeden sen...Eva.
Přejeme veselé Vánoce a do Nového roku hodně štěstí a úspěchů, nejen kynologických, všem diskutujícím a jejich parťákům
Přejeme veselé a pohodové Vánoce a hodně štěstí a úspěchů do Nového roku.
Všem pejskům a páníčkům, přejeme krásné a pohodové Vánoce a celý další rok bez karambolů

Krásné Vánoce a do nového roku hodně štěstí, spokojenosti a zdraví. A pejskům a všem zvířatům klidného Silvestra bez petard.
napsal(a):
Krásné Vánoce a do nového roku hodně štěstí, spokojenosti a zdraví. A pejskům a všem zvířatům klidného Silvestra bez petard.
Ještě, že ten náš ťulpas na rachejtle a střelbu atd. nereaguje Momentálně reaguje na sousedovic rozháranou huskynu, takže my budeme mít asi fakt, veselé vánoce"

Přeju všem vánoční pohodičku...jen škoda, že nám nenapadl snížek, miluju vánoce na sněhu...
lesnížínka
napsal(a):
Ještě, že ten náš ťulpas na rachejtle a střelbu atd. nereaguje Momentálně reaguje na sousedovic rozháranou huskynu, takže my budeme mít asi fakt, veselé vánoce"
Naše Heduš právě hárá.Vyjeli jsme proto traktorem za ves, abychom v klidu vyvenčili.Byla zamýšlená poklidná rodinná vycházka, na Štědrý den.Bohužel psí nadrženci nás vystopovali až k lesu.Takže zamýšlená vycházka se odehrávala během.Z lesa, po poli, neustálé paranodiní ohlížení, k traktoru schovat fenu
Chvíli po nás už byli doma, za vraty, i ženichové
Teď, už z bezpečí domova a nožkami v teple, může Heduš sledovat dění na dvoře, a my pohádky
Veselé Vánoce všem háravým
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.60.6
Palenko naši dostali každej hovězí nohu, ale Julka (papoušek) nedostala nic, tak si aspoň ze stolu šlohla vanilkový rohlíček a s válečným pokřikem se letěla schovat na horní skříňky linky do kuchyně

Sice trochu pozdě, ale taky přeju všem na fauně hezké Vánoční svátky, dny plné pohody a společných chvil, hodně lásky, páníčkům a pejskům hlavně pevné zdraví.

Přejí všem krásný zbytek svátků, bezproblémový konec roku a do nového roku vykročení správnou nohou.

Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.60.6
napsal(a):
Přejí všem krásný zbytek svátků, bezproblémový konec roku a do nového roku vykročení správnou nohou.
Jeeee nebyla jste náhodou okolo léta v Kelči na výstavě s tím hnědým chlupáčem? A můžu se zeptat, co je to za plemeno? Díky.

Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Jeeee nebyla jste náhodou okolo léta v Kelči na výstavě s tím hnědým chlupáčem? A můžu se zeptat, co je to za plemeno? Díky.
To je Tibetská doga.Nebyla jsem na výstavě.Bohužel má rozházený skus a tak na přední umístění nemá.Jako mladý získal 2x CAJC, ale pak mu bohužel dva střeďáky vylezly do předkusu.
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.60.6
jiva aha to mě mrzí, díky za upřesnění plemene, TD jsem měla vždy vryté do paměti jen černé s pálením.

Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
jiva aha to mě mrzí, díky za upřesnění plemene, TD jsem měla vždy vryté do paměti jen černé s pálením.
Ony mají vícero zbarvení.Černá s pálením, hnědá s pálením, zlatá od sytě žluté po tmavě červenou, sobolí, černá, modrá, modrá s pálením.Mně to nevadí, že pes není na výstavy.Vždy si je kupuji jako parťáky a pomocníky při práci.Chov a výstavy jsou jen okrajově, pokud se opravdu vyvedou.