Uživatel s deaktivovaným účtem

Jízda na koloběžce, pes táhne a má postroj a vy(na te koloběžce) si dáváte pozor abyste neskončily v křoví.
Nedivím se ze pejska nebaví agility co jsem zkoušela u jiných psu mých přátel tak je to nebavilo jedině v lese přeskakovat větve (a jiné kraviny)to bavilo všechny.
Vyhledávání lidí, předmětů, stopy...to bavilo i mého samojeda, kterého jinak nebaví skoro nic. Jen...byla to pro něj celkem brnkačka A nebude to dělat vícekrát po sobě(pokud je víc husky než NO) Takže: někdo ať vám psa drží a vy se jdete schovat. Nejdete po cestě, kličkujete různě z bodu do bodu, necháváte cestou nějaké stopy(rukavici, mobil ) První dny stovky metrů, když mu to jde i kilometry...Agility mi pes poprvé celkem proběhnul, podruhé se prošoural, potřetí se v polovině sebral a šel si přechcat strom v okolí. Toto plemeno moc nechápe, proč by měl něco dělat vícekrát, když ukázal, že to umí
Já,né ty
napsal(a):
Prosím o radu.
Mám psa, jeto kříženec německého ovčáka a husky. Hledám pro něho nějaké aktivity. Již jsem zkoušel agility ale již se mi zdá že jej to nebaví.
Prosím doporučtemi nějaké aktivity nebo výcviky které bychom mohly provádět.
Předem děkuji!
Stejnou křižovatku měla kamarádka, aktivity dělala dle toho, na co měla čubina zrovna "přepnuto" zda do módu husky či NO
Základní poslušnost měli zvládnutou pozitivkou (NO)
dogtrekking, skiering, kolobrndu v "modu husky" na rekreační úrovni
Často se stávalo, že vyrazili navolno v modu NO, pak bylo jen na jejím čtení psa, kdy čuba přepnula na SH a musela na vodítko.
lupus4
napsal(a):
Stejnou křižovatku měla kamarádka, aktivity dělala dle toho, na co měla čubina zrovna "přepnuto" zda do módu husky či NO
Základní poslušnost měli zvládnutou pozitivkou (NO)
dogtrekking, skiering, kolobrndu v "modu husky" na rekreační úrovni
Často se stávalo, že vyrazili navolno v modu NO, pak bylo jen na jejím čtení psa, kdy čuba přepnula na SH a musela na vodítko.
Můj pes je dle mého vychovaný dost, jen dvakrát se stalo že neposlech jednou když byl agresivní a po druhé když proháněl srnce po poli.

Já,né ty
napsal(a):
Napadlo mě skusit to jak pustíte psa na člověka v tom ochraném obleku.
Nemáte ohledně toho nějaký tip nebo tak něco?
U psa, který se projevuje agresivně na příchozí návštěvu, bych nejprve důsledně vyřešila vztah a chování k lidem.
Já,né ty
napsal(a):
Já ne, neporadím, nikdy jsem služební plemono neměla. Jen ti, co mají vždycky píšou, že takový pes musí vědět, kdy může bránit a že to, že na cvičáku na figuranta útočí, nemá nic společného s agresí vůči lidem. No nevím. Na mne zaútočil známého rotwajler při mé nevinné gestikulaci na jeho pána. Špatně to vyhodnotil. Já osobně si myslím, že pokud se jednou pes naučí na lidi útočit, nemá s tím problém, tak je nakonec jen na něm, kdy si usmyslí to použít, co se mu zrodí v hlavince...
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.197.228
Já,né ty
napsal(a):
A k čemu vám to bude?
Ti, co tohle cvičí, tak to dělají za nějakým účelem, a měli by moc dobře vědět co, jak a proč dělají, protože učit psa jen tak mirnyxtyrnyx z dlouhé chvíle kousat do lidí je největší chujovina, kterou jde vymyslet. To dejte raději pejskovi postroj, vodítko s amortizerem, a běžte se proběhnout
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
A k čemu vám to bude?
Ti, co tohle cvičí, tak to dělají za nějakým účelem, a měli by moc dobře vědět co, jak a proč dělají, protože učit psa jen tak mirnyxtyrnyx z dlouhé chvíle kousat do lidí je největší chujovina, kterou jde vymyslet. To dejte raději pejskovi postroj, vodítko s amortizerem, a běžte se proběhnout
Přesně tak, u těhle křižovatek je právě problém ten, když zdědí po SH lovecký pud a po NO ztratí zábranu kousat do lidí...
takže v podstatě je to pes jen pro empatiky, což jak čtu zadavatele asi nebude zrovna tenhle případ...

lesnížínka
napsal(a):
Já ne, neporadím, nikdy jsem služební plemono neměla. Jen ti, co mají vždycky píšou, že takový pes musí vědět, kdy může bránit a že to, že na cvičáku na figuranta útočí, nemá nic společného s agresí vůči lidem. No nevím. Na mne zaútočil známého rotwajler při mé nevinné gestikulaci na jeho pána. Špatně to vyhodnotil. Já osobně si myslím, že pokud se jednou pes naučí na lidi útočit, nemá s tím problém, tak je nakonec jen na něm, kdy si usmyslí to použít, co se mu zrodí v hlavince...
Většinou člověka pokoušou psi, kteří nejsou vůbec cvičeni na obrany...
Ten RTW - kdoví jak jste gestikulovala a co má pes za zkušenosti. každopádně tuto situaci by měl páník RTW zvládnout a jak se zdá, když jste naživu, zvládl.
napsal(a):
Většinou člověka pokoušou psi, kteří nejsou vůbec cvičeni na obrany...
Ten RTW - kdoví jak jste gestikulovala a co má pes za zkušenosti. každopádně tuto situaci by měl páník RTW zvládnout a jak se zdá, když jste naživu, zvládl.
Ne, nečekal to stejně jako já, naštěstí byl mezi náma metrový plůtek a jeho tlama se zastavila asi 10cm od mé. Jestli by to zvládnul kdyby jsme byli za plotem s tím psem netuším. Každopádně by mi kousnul hubu, otázka by byla, jak dlouho by trvalo ho servat. Od té doby těmto psům nedůvěřuju, protože se mi nikdy v životě nic podobného nestalo a chvíli před tím jsem ho hladila, s páníkovým, jen si ho pohlaďte, on má ženské strašně rád, " po papuli. Pak jsem se otočila k pánovi, který stál víceméně vedle mne a se smíchem jsem mu něco vyprávěla a hodila rukou směrem k němu. A pes vystartoval. Lekli jsme se všichni, naštěstí to dobře dopadlo a doufám, že pán se ze svého psa dost poučil(říkal, že ho nechává v zahradě hrát s malými vnoučaty) Už je to pár let a naše cesty se rozešly, takže nevím, jestli ten pes už byl dál OK.

lesnížínka
napsal(a):
Ne, nečekal to stejně jako já, naštěstí byl mezi náma metrový plůtek a jeho tlama se zastavila asi 10cm od mé. Jestli by to zvládnul kdyby jsme byli za plotem s tím psem netuším. Každopádně by mi kousnul hubu, otázka by byla, jak dlouho by trvalo ho servat. Od té doby těmto psům nedůvěřuju, protože se mi nikdy v životě nic podobného nestalo a chvíli před tím jsem ho hladila, s páníkovým, jen si ho pohlaďte, on má ženské strašně rád, " po papuli. Pak jsem se otočila k pánovi, který stál víceméně vedle mne a se smíchem jsem mu něco vyprávěla a hodila rukou směrem k němu. A pes vystartoval. Lekli jsme se všichni, naštěstí to dobře dopadlo a doufám, že pán se ze svého psa dost poučil(říkal, že ho nechává v zahradě hrát s malými vnoučaty) Už je to pár let a naše cesty se rozešly, takže nevím, jestli ten pes už byl dál OK.
Pokud jsou vnoučata jeho, tedy patří do smečky, nic se jim nestane, tedy nemělo by.

No, lesnížínka, vždyť ten pes reagoval v podstatě dobře
i snad ses poučila, že není dobré na majitele samostatných hlídačů takto "útočit"...

lesnížínka
napsal(a):
Myslíte? Jako to v pátek v Přerově? Na to bych tedy nespoléhala...
Nevím, jak to bylo v Přerově, ale pokud je pes zvládnutý svým majitelem, tak "své" děti nenapadne, ten případ, co se stal Vám, to je úplně něco jiného,
Co se stalo konkrétně v tom Přerově?
napsal(a):
Nevím, jak to bylo v Přerově, ale pokud je pes zvládnutý svým majitelem, tak "své" děti nenapadne, ten případ, co se stal Vám, to je úplně něco jiného,
Co se stalo konkrétně v tom Přerově?
Dvě sestry byly v bytě u své matky, jedna s argentinskou dogou, druhá s ročním hošíčkem. Doga chlapečka zabila. Podle policie ho dítě bodlo prstem do oka.

Enter
napsal(a):
Dvě sestry byly v bytě u své matky, jedna s argentinskou dogou, druhá s ročním hošíčkem. Doga chlapečka zabila. Podle policie ho dítě bodlo prstem do oka.
Njn, bohužel.