Už se to tu mele dokola a dokola.
Netajím se, že čubu krmím calibrou HA, hezky nám sedí, nicméně bych chtěla trošku obnovit jídelníček.
Potřebuji granule, které jsou bez hrachu/hrášku či brambor. Jako obilninu mají rýži, max ovesné
vločky.
Žádná pšenice, kukuřice aj. Takže žádný prémiovky.
Dostává jinak maso a všechno možný, granule jsou takový "podklad".
Mám psa 25 kg, hodně aktivní, má hodně pohybu a je to hubeňour.
Za každý tip moc děkuju.
noemi
napsal(a):
Https://krmeni.cz/petkult-granule-pro-psy/petkult-dog-maxi-adult-lamb-rice?gclid=EAIaIQobChMIja7QuOe52AIVUbobCh0-ngNzEAQYASABEgLVGvD_BwE#popis-produktu.
Teď na ně zrovna koukám, vypadaj moc dobře. Máte s nimi nějakou zkušenost někdo? :).
Chvíli jsem Petkult krmila, byl to asi tento
https://www.krmivo-pes.cz/psi/granule/petkult-dog-mini-adult-lamb-rice-12kg-vyrazna-sleva-pro-registrovane/
je to tedy pro malá plemena, ale řekla bych, že vyhovoval, chutnal určitě, možná se mi zdály větší objemy bobků, fena se tou dobou trochu víc pásla na trávě, což možná vůbec nemuselo souviset s granulema.
Zkusila jsem pak N&D, vyhovovaly dost a tak jsem u nich na delší dobu zůstala a střídala varianty. Momentálně krmím Marp holistic, ten mi přijde, že vyhovuje úplně nejvíc.
Petkult vřele doporučuju každému jako "za málo peněz hodně muziky", je to dle mého dobrá varianta, pokud člověk do granulí nemůže moc investovat. Oproti Calibře rozhodně výhra.
Terven
napsal(a):
Chvíli jsem Petkult krmila, byl to asi tento
https://www.krmivo-pes.cz/psi/granule/petkult-dog-mini-adult-lamb-rice-12kg-vyrazna-sleva-pro-registrovane/
je to tedy pro malá plemena, ale řekla bych, že vyhovoval, chutnal určitě, možná se mi zdály větší objemy bobků, fena se tou dobou trochu víc pásla na trávě, což možná vůbec nemuselo souviset s granulema.
Zkusila jsem pak N&D, vyhovovaly dost a tak jsem u nich na delší dobu zůstala a střídala varianty. Momentálně krmím Marp holistic, ten mi přijde, že vyhovuje úplně nejvíc.
Petkult vřele doporučuju každému jako "za málo peněz hodně muziky", je to dle mého dobrá varianta, pokud člověk do granulí nemůže moc investovat. Oproti Calibře rozhodně výhra.
Peníze mě nějak neomezujou, Calibru jsem nevolila kvůli finanční stránce.
Uživatel s deaktivovaným účtem

Wolfsblut.
napsal(a):
Wolfsblut.
Za nás taky. Mám samojeda, od mala vychrtlá nežravka. Teď žere tak(teď tedy ne, teď se v okolí hárá ) že se mu první strčí miska granulí, aby se rozežral a pak dostane misku s masem, aby byla panička spokojená, že má i něco zdravého
Luciandthewolf
napsal(a):
Peníze mě nějak neomezujou, Calibru jsem nevolila kvůli finanční stránce.
Tak krmte syrový maso a granule jen jako "balast" 25kg je na ČsV málo
kilo hrubo pomletýho hovězího, občas prostřídat krůtím, cca 2hrstě granulí jako balast, pro pocit "všeho" ob den posypte Roboranem a může běhat 50km denně a bude vypadat jinak
trus polovinu co teď a vejdete se do 30, - Kč/den
lupus4
napsal(a):
Tak krmte syrový maso a granule jen jako "balast" 25kg je na ČsV málo
kilo hrubo pomletýho hovězího, občas prostřídat krůtím, cca 2hrstě granulí jako balast, pro pocit "všeho" ob den posypte Roboranem a může běhat 50km denně a bude vypadat jinak
trus polovinu co teď a vejdete se do 30, - Kč/den
Krmime téměř jak říkáte, teda až na ten roboran..většinou ji tam dam ještě všechno možný, někdy vajíčko, někdy strouhnu mrkev, bílý jogurt.. no co mi padne pod ruku, zatím se nám to osvědčilo nejvíc. Ale chci ji dat teď trochu jiný ten “balast”.:).

Luciandthewolf
napsal(a):
Krmime téměř jak říkáte, teda až na ten roboran..většinou ji tam dam ještě všechno možný, někdy vajíčko, někdy strouhnu mrkev, bílý jogurt.. no co mi padne pod ruku, zatím se nám to osvědčilo nejvíc. Ale chci ji dat teď trochu jiný ten “balast”.:).
My to motáme, jak se hodí a co zrovna je. Granule jsou taky spíš balast a tak nějak doplnění, protože jediné, co opravdu hlídám, je poměr kostí a masa. Tj. granule má "lehčí" - Wolfsblut, Braking heads a Marpy. Akorát po BH má tendenci nabírat. Ale to není doporučení, většinou je tam právě hrášek a brambory.