Uživatel s deaktivovaným účtem

Dobrý večer,
prosím o nějaké tipy preparátů na klouby pro psa obřího plemene :).
Alavis prosím ne..na cenové relaci nezáleží, radši připlatim než si koupit něco, co je k ničemu.
Děkuji moc za rady a tipy! :).
napsal(a):
Dobrý večer,
Alavis prosím ne..na cenové relaci nezáleží, radši připlatim než si koupit něco, co je k ničemu.
Pár let jsem dávala psu na občasné kulhání aptus aptoflex sirup. Jako prevence či menší problém dobré, ale na náši velkou artrozu zápěstí, už to nepomáhalo. Na rady tady, jsem vybírala mezi dvěma produkty. Muž dostal od lékaře radu, ať si na tenisový loket koupí koňský Alavis, prý doktoři ho berou na problémy s klouby všichni. Takže jsme koupili. Pes, který se sotva ploužil, za dva dny! užívání začal chodit zpříma, za týden přestal i kulhat. Takže za mne tedy supr. Netvrdím, že jiná firma nemůže mít přípravek ještě kvalitnější - vyzkoušeno nemám. Ale tenhle splnil účel na výbornou, ač jsem léta k němu byla skeptická.
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.197.228
lesnížínka
napsal(a):
Pár let jsem dávala psu na občasné kulhání aptus aptoflex sirup. Jako prevence či menší problém dobré, ale na náši velkou artrozu zápěstí, už to nepomáhalo. Na rady tady, jsem vybírala mezi dvěma produkty. Muž dostal od lékaře radu, ať si na tenisový loket koupí koňský Alavis, prý doktoři ho berou na problémy s klouby všichni. Takže jsme koupili. Pes, který se sotva ploužil, za dva dny! užívání začal chodit zpříma, za týden přestal i kulhat. Takže za mne tedy supr. Netvrdím, že jiná firma nemůže mít přípravek ještě kvalitnější - vyzkoušeno nemám. Ale tenhle splnil účel na výbornou, ač jsem léta k němu byla skeptická.
Já mám přesně opačnou zkušenost:
pes po úrazu páteře - Alavis nic moc, chassoton mírné zlepšení, a Aptoflex paráda! Pes se vrátil dokonce do treninku, a ještě 3 roky úspěšně závodil ve sportovce, teď má 10,5 roku a ještě pořád skáče metrovku bez doteku

napsal(a):
Dobrý večer,
Koukněte na geloren a bonharen- zkušenosti nemám, já dávala a dávám aptoflex.

Ale na co to máte ? Prevence, poúrazově, artróza ?
To se najde kolik čeho pes v tom kterém stavu potřebuje, koupí se čisté MSM + chondroprotektiva atd. a smíchat doma. A máte to bez příměsí, cukru a tak.
Jestli je už třeba chrupavka poškozená, tak Celadrin. V růstu je zas kolagen.
Anebo přirozená strava. Kyselina hyaluronová je v kohoutím hřebínku.
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.197.228
napsal(a):
Koukněte na geloren a bonharen- zkušenosti nemám, já dávala a dávám aptoflex.
Bonharen se dá použít i u psa?
U koní s ním zkušenost mám, ale je to kůra, a píchá se to do žíly.
napsal(a):
Ale na co to máte ? Prevence, poúrazově, artróza ?
To se najde kolik čeho pes v tom kterém stavu potřebuje, koupí se čisté MSM + chondroprotektiva atd. a smíchat doma. A máte to bez příměsí, cukru a tak.
Jestli je už třeba chrupavka poškozená, tak Celadrin. V růstu je zas kolagen.
Anebo přirozená strava. Kyselina hyaluronová je v kohoutím hřebínku.
V kouhoutím hřebínku Jo, když jsme mívali každou neděli slepičí vývar, tak tehdejší pes dostával uvařenou hlavu Pravda, zadní nohy mu odešly až v 16 letech Že by tím To jen tak na odlehčení. Pravda, nebyl živený granulema, celý život žral zbytky od oběda, včetně všeho masa a kostí (ano, těch několik hodin vařených) z vývaru.
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.197.228
lesnížínka
napsal(a):
V kouhoutím hřebínku Jo, když jsme mívali každou neděli slepičí vývar, tak tehdejší pes dostával uvařenou hlavu Pravda, zadní nohy mu odešly až v 16 letech Že by tím To jen tak na odlehčení. Pravda, nebyl živený granulema, celý život žral zbytky od oběda, včetně všeho masa a kostí (ano, těch několik hodin vařených) z vývaru.
Pravda, nebyl živený granulema, celý život žral zbytky od oběda, včetně všeho masa a kostí
No, a kdybyste mu dali 2 kohoutí hřebínky za týden, tak tady v plné parádě straší ještě teď
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Pravda, nebyl živený granulema, celý život žral zbytky od oběda, včetně všeho masa a kostí
No, a kdybyste mu dali 2 kohoutí hřebínky za týden, tak tady v plné parádě straší ještě teď
Zrovna dneska jsem hledala nějaké video, co jsem natočila se svými psy a bylo tam jedno i s Alfíkem, jak už mu ty nožky začínaly vypovídat, jak šmatlinká, tak různě nakřivo, na strany ho to bralo...

Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Bonharen se dá použít i u psa?
U koní s ním zkušenost mám, ale je to kůra, a píchá se to do žíly.
Použito na dogu, kam se alikovalo nevím, zeptám se.
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.197.228
napsal(a):
Použito na dogu, kam se alikovalo nevím, zeptám se.
Ono se to dá píchnout i přímo do kloubu, ale to už je práce spíš pro ortopeda - obyčejnýmu vetovi bych tohle nesvěřila.
napsal(a):
Dobrý večer,
Je to drané, ale opravdu dobré - Agel flx.

My užíváme, ale jen tak preventivně s manželem doma toto http://www.namaximum.cz/kategorie/kloubni-vyziva/joint-flex-gold-kloubni-vyziva/ tak taky asi 2-3x týdně s tím posypu čubě žrádlo, ( jen špetku) ještě sem tam dám rybí kolagen http://www.namaximum.cz/kategorie/kloubni-vyziva/collagen-premium-hydrolyzovany-rybi-kolagen/.
Nebo jí vysypnu tobolku hylauronátu. http://www.namaximum.cz/kategorie/kloubni-vyziva/kyselina-hyaluronova/ Ale spíš, jen tak pro prevenci, ne, že bych to dávala denně, zatím problémy nemá.Dávám i krilový olej (omega3) tento http://www.zdravinadzlato.cz/cz/omnikrill-krilovy-olej-nko-150-tob. Jsem vám asi moc nepomohla, co?
napsal(a):
Dobrý večer,
Mám vlkodavov a počas rastu mám šteňatá na Gelcan darling, dospelým tak 2 x ročne dávam Chassoton. Psy sú na barfe. Prípravky čo sa pichajú či už do žily alebo priamo do kĺbov by som dávala až pri naozaj akútnych stavoch. A keď má už pes vážnejšie pohybové ťažkosti tak treba vyskúšať čo zafunguje poznám chovateľov čo si práve Alavis veľmi chvália, kamarátka ho dávala artrotickému koňovi, konkrétne Triple blend a výrazne mu to pomohlo.