Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
17.1.2018 21:29
Elki

XXX.XXX.166.1

Zdravím, prosím o radu ty, kteří davaji psum vojtěškové peletky jako doplněk. Nekde pisou ze by se mely dat pred podáváním do horke vody. Delate to taky nebo davate nasucho? Diky moc.

Uživatel s deaktivovaným účtem

17.1.2018 22:09

Vojteškové peletky jsem dávala kozám. S máčením opatrně, lehko se můžou rozpadnout na "špenát". Psice kradla kozám kdeco, otruby suché i máčené, brambory, řepu - ale vojtěškové peletky ne. Tak nevím, jak budou psovi chutnat. Možná "špenát" zamíchaný do masa?

Neregistrovaný uživatel

17.1.2018 22:30
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.197.228

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Vojteškové peletky jsem dávala kozám. S máčením opatrně, lehko se můžou rozpadnout na "špenát". Psice kradla kozám kdeco, otruby suché i máčené, brambory, řepu - ale vojtěškové peletky ne. Tak nevím, jak budou psovi chutnat. Možná "špenát" zamíchaný do masa?

Možná "špenát" zamíchaný do masa

přesně takto jsem je přidávala - mí starší psi zeleninu nemusí, a s vojtěškou problém nikdy neměli, tak ji obšas dostanou

17.1.2018 22:31
blackberry

XXX.XXX.110.35

My jsme vojtěškové granule (Brit) krmili činčilám a pes se po nich mohl umlátit. Vždy večer, když jsem krmila, tak jsem musela hodit pár bokem, aby mi necpal hlavu do klece. Pochroustal je jen tak nasucho a pak je šel zapít vodou.

17.1.2018 23:41
Elki

XXX.XXX.166.1

Diky za reakce, rozmočím mu je do masa :).

18.1.2018 00:14

Neregistrovaný uživatel napsal(a):
Možná "špenát" zamíchaný do masa

přesně takto jsem je přidávala - mí starší psi zeleninu nemusí, a s vojtěškou problém nikdy neměli, tak ji obšas dostanou

Jinak kdo není leniv a nasuší si na jaře kopřivy - jsou taky hodně zdravé. Já přidávám jarní spařené. Sušívala jsem - teď už jsem líná.

Neregistrovaný uživatel

18.1.2018 08:16
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.197.228

Jinak kdo není leniv a nasuší si na jaře kopřivy - jsou taky hodně zdravé. Já přidávám jarní spařené. Sušívala jsem - teď už jsem líná.

Taky dávám kopřivy ale jen sezonně - mám moc psů, a to bych jich skrmila 2 hektary

18.1.2018 08:26

Já je dávám tak 2x týdně jako přílohu, ale nerozmáčím je. Nasypu 2 hrstky a zamíchám do masa. Ona totiž moje je moc nemusí. To samé je i se špenátem a zelenou petrželí. Musím to vždycky nakrájet hodně na drobno a zamíchat.

18.1.2018 11:30
lesnížínka

XXX.XXX.240.228

Kopřivy nasušené mám a dávám. Vojtěškové pelety..proč spařené? Je tam psaný důvod? Nabídnula bych psu, ať si vybere, jak mu budou(či nebudou ) chutnat.

Přidejte reakci

Přidat smajlík