Pojistka psa na úraz a vet. zákroky

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Uživatel s deaktivovaným účtem

18.1.2018 13:10

Máte někdo? Jak pojišťovny plní? Mám vyhlídnutou za ročně cca 1500kč., s plněním do 20 000kč a spoluúčastí 2000kč.

18.1.2018 13:20

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Máte někdo? Jak pojišťovny plní? Mám vyhlídnutou za ročně cca 1500kč., s plněním do 20 000kč a spoluúčastí 2000kč.

To se nevyplatí.

běžné věci se všechny vejdou do spoluúčasti a úraz, což je jediná věc, na kterou je pojistka dobrá, zase často 20 tisíc překročí jak nic.

18.1.2018 13:30

To se nevyplatí.

běžné věci se všechny vejdou do spoluúčasti a úraz, což je jediná věc, na kterou je pojistka dobrá, zase často 20 tisíc překročí jak nic.

To neva, alespoň by byla možnost mít část zaplacenou, máte tedy s tím zkušenost, že pojistka nepokryje výdaje, jak se to tedy pak řeší.
Příklad : operace cena 28tisíc, pojistka do 20tisíc. vyplatí tedy pojiťovna alespoň těch 20tis.? mínus moje spoluúčast.

Neregistrovaný uživatel

18.1.2018 16:41
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.197.228

To se nevyplatí.

Tak to byste se divila, jak se to majitelům některých plemen vyplatí! Kamarád má 2 molossy, a říkal že těch 20 tis. ročně na léčebných výlohách vyčerpá s přehledem - ti psi měli oba operovaný snad úplně všechno (kyčle, kolena, oční víčka) + různý záněty uší, trávící problémy, záněty močáků, demodex a já nevím, co všechno...

18.1.2018 17:32

Neregistrovaný uživatel napsal(a):
Tak to byste se divila, jak se to majitelům některých plemen vyplatí! Kamarád má 2 molossy, a říkal že těch 20 tis. ročně na léčebných výlohách vyčerpá s přehledem - ti psi měli oba operovaný snad úplně všechno (kyčle, kolena, oční víčka) + různý záněty uší, trávící problémy, záněty močáků, demodex a já nevím, co všechno...

Netvrdím ani náhodou, že to někdo nevyčerpá! naopak,20 tisíc je velmi, velmi málo. když se na psovi něco rozbije, tak je to plivnutí.

a uši, močáky a podobně se zase vejdou do spoluúčasti a máte smolíka.

18.1.2018 18:07
Felow

XXX.XXX.211.97

Já mám jednu z prvních pojistek, co se u nás uzavíraly - Mazlík u Podnikatelské pojišťovny. Mám jí na 30 000/rok se spoluúčastí 2000 a musím teda říci, že se mi zaplatila mnohonásobně. Myslím nejen při různých zákrocích (operačního charakteru), ale i při různých úrazech, či vleklejších nemocech. Zmiňovaná pojišťovna platí bleskově a zatím mi uhradila vždy naprosto vše, dle předloženého veterinárního protokolu ve lhůtě vždy do 1 týdne od podání.Mám také velká plemena, u nichž třeba jen vyšetření, či jednoduchý zákrok pod narkozou(chci jedině inhalační) čítá mnohdy několikatisícové částky(ultrazvuk, CT apod) Nemusím tudíž na důkladném vyšetření šetřit, což mě mnohokrát ušetřilo čas i zdraví psů při včasném určení přesné diagnozy či vyloučení případného rizika prodlení a následného průšvihu.(páteř apod).

Neregistrovaný uživatel

18.1.2018 18:48
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.197.228

Netvrdím ani náhodou, že to někdo nevyčerpá! naopak,20 tisíc je velmi, velmi málo. když se na psovi něco rozbije, tak je to plivnutí.

a uši, močáky a podobně se zase vejdou do spoluúčasti a máte smolíka.

No, zrovna u těch zánětů uší se do spoluúčasti nikdy nevešel, když mu 60 kg mazlíka musí na čištění sedovat + zákrok a léky. V Brně nejsou bohužel veti žádná charita

18.1.2018 20:15

Felow napsal(a):
Já mám jednu z prvních pojistek, co se u nás uzavíraly - Mazlík u Podnikatelské pojišťovny. Mám jí na 30 000/rok se spoluúčastí 2000 a musím teda říci, že se mi zaplatila mnohonásobně. Myslím nejen při různých zákrocích (operačního charakteru), ale i při různých úrazech, či vleklejších nemocech. Zmiňovaná pojišťovna platí bleskově a zatím mi uhradila vždy naprosto vše, dle předloženého veterinárního protokolu ve lhůtě vždy do 1 týdne od podání.Mám také velká plemena, u nichž třeba jen vyšetření, či jednoduchý zákrok pod narkozou(chci jedině inhalační) čítá mnohdy několikatisícové částky(ultrazvuk, CT apod) Nemusím tudíž na důkladném vyšetření šetřit, což mě mnohokrát ušetřilo čas i zdraví psů při včasném určení přesné diagnozy či vyloučení případného rizika prodlení a následného průšvihu.(páteř apod).

O.K. dám tedy za cca 17ookč/rok + spoluúčast za 30 tisíc. úhrady...
Včera mi to doporučil vet. si psa pojistit na úhradu za vet. zákroky...

6.10.2018 20:36

Vy co máte pojistku na veterinární léčbu pejsků - nejlépe u ČPP. Jak se postupuje v případě vleklého onemocnění, dlouhodobé nemoci?
Vím že musím první nahlásit a pak dodávat zprávy od vet, doklady. Zajímá mě jak se to dělá když má pejsek problémy od cca druhé poloviny srpna, vyšetření tehdy negativní. Myslela jsem že se vejdu do spoluúčasti 2tis, nic jsem nehlásila. Teď jsme už na 8tis a půjde to výš. Můžu uvést jako datum škodné události například 20.srpen? Nikdy jsem to neuplatňovala, tak se radši ptám. Nebo nahlásit až datum před pár dny kdy jsme byli na veterině znovu a proběhlo vyšetření a ošetření? Protože se to prostě rozjelo a zhoršilo. Díky

7.10.2018 08:47
Prestige

XXX.XXX.71.69

No ono bude záležet o co se jedná, proplácejí se akutní stavy takže, úrazy a i nemoc, ale jen v akutní fázy. Asi bych to viděla spíš nahlásit až to před pár dny, ale ono opravdu závisí o co se jedná.

8.10.2018 19:09
Felow

XXX.XXX.210.53

Záleží opravdu o jakou se jedná nemoc,jestli je to chronický stav (např onemocnění štítné žlázy),při kterém nastává soustavná medikace,tak to pojišťovna proplácí pouze ve fázi zjišťování(všechna vyšetřaní- i a nákladná jako např zobrazovací metody CT a MZ). Pak už medikaci ne. V případě,že se jedná o onemocnění ,které je vyléčitelné platí pojišťovna do stanovené výše roční úhrady - po uzdravení psa,takže by se to klidně mohlo nahlásit i nyní,ačkoliv se léčíte od srpna. Musí to být nahlášeno předepsaným způsobem - na platném formuláři s připojeným veterinárním léčebným protokolem a cenovou specifikací.

10.10.2018 03:39
Forester

XXX.XXX.50.173

Já mám poojistku u Podnikatelske se spoluucasti 500kč za necelych 1500 kč ročně. Zaplatila se mnohokrat.--ulomený zub =7500kč. Bloklá záda3000kc, X vysetrení,testů ptotože dlouho nebylo jasné co psu je=11 700 a za skoro 10let jeho života bych mohl pokračovat...Jinak dopoučuji nahlásit a řeßit az ten čerstvý--akutní problem/stav.

11.10.2018 12:13

Děkuji všem, už to mám nahlášené. Teď budu postupně dodávat doklady atd.

11.10.2018 12:14

Forester napsal(a):
Já mám poojistku u Podnikatelske se spoluucasti 500kč za necelych 1500 kč ročně. Zaplatila se mnohokrat.--ulomený zub =7500kč. Bloklá záda3000kc, X vysetrení,testů ptotože dlouho nebylo jasné co psu je=11 700 a za skoro 10let jeho života bych mohl pokračovat...Jinak dopoučuji nahlásit a řeßit az ten čerstvý--akutní problem/stav.

To máte hodně nízkou částku ročně na to že máte spoluúčast 500kč. Můžu se zeptat o jak velkého pejska se jedná?

Přidejte reakci

Přidat smajlík