Hladkosrstý foxteriér - přepínání

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
7.2.2018 06:58
Pepek-Houmr

XXX.XXX.234.23

Dobrý den,

mám hladkosrstého Foxteriéra starého 5 měsíců. Pejsek je od mala velmi aktivní, snažíme se mu věnovat a chodíme s ním cca 6km denně (někdy i 10km) + po cestě lítá za míčkem a na zpět. Aspoň 1/3 cesty je vždy do kopce (do kopce většinou míček neházíme). Nemůže docházet k přepínání psa, které by mohlo vést ke komplikacím s klouby? Vyčerpání ani svalový třes nepozorujeme. veškeré názory a rady uvítám. Děkuji.

7.2.2018 07:44
polárka.15

XXX.XXX.45.253

Věřte, že toto není žádná zátěž ;).

Uživatel s deaktivovaným účtem

7.2.2018 09:59
Uživatel s deaktivovaným účtem

No kdyby to byla jen procházka, ale pejsek toho nalítá o mnoho více, takovou delší s aktivitama bych dávala tak 2-3x týdně, měnit okruhy. On opravdu ještě není dospělý.Ono totiž jak si to u štěněte nastavíte, de fakto když z něj uděláte hyperaktiva s pořádnou kondičkou a kondičku budete přidáváním aktivit neustále zvyšovat, jednou vám pes poleze po hlavě (nechytejte se slova, rozumný člověk ví, co chci říct) Zkrátka udělejte si to takové, jaké to chcete mít i v budoucnu, jestliže jste aktivní lidé počkejte si, až štěně plně fyzicky dospěje a směle do denních 10kilometrových procházek...

8.2.2018 19:01
cool.manka

XXX.XXX.209.52

Kdysi mi jedna paní říkala, že by se měl psovi hodit míček 10x v kuse a dost. Velká pauza a pak zas. Neházet pořád. Pokud máte míčkového a běhacího maniaka, bude lítat furt, i když je unavený. Mám takového doma. Prostě několikrát hodíme a dost. Pak jen ať si míček nese, ale neházet.

Přidejte reakci

Přidat smajlík