Koupim nekde hracky Starmark v kamennem obchode v Praze?

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
10.2.2018 08:21
jezicek

XXX.XXX.94.7

Zdravim,
nevite, zda v Praze v nejakem kamennem obchode koupim hracky od Starmark?
Podarilo se nam nekde ztratit milovany zluty penovy micek na snure.
Diky

(ptam se na kamennou prodejnu, aby byl driv a taky protoze tuze nerad chodim na postu:).

Uživatel s deaktivovaným účtem

10.2.2018 09:14

Pobočky Spokojený pes, objednat v eshopu
Prodejna Praha - u metra Pankrác | Hvězdova 33, Praha 4 | +420 226 227 588

Prodejna Korunní - u náměstí Míru | Korunní 13, Praha 3 | +420 226 227 587

https://www.spokojenypes.cz/hracky-pro-psy/?par=znacka%7Cstarmark.

10.2.2018 12:50
jezicek

XXX.XXX.94.7

Ti mne zel bohu napadli jako prvni a hned vcera jsem sel na Pankrac, ale ty konkterni penove zel bohu nemaji, i mi zavolali na Vinohrady, zda nemaji tam://

http://www.zooshop-eu.cz/ms-content/data/images/products/a/6/9/a6969-500x500.jpg.

11.2.2018 21:49

Sehnal jste nekde? by me zajímalo, jestli jde nekde v Praze tohle koupit. Drive byla prodejna v Ricanech aspoň -ale ted o nicem nevim. Nejblize v Brodu.

14.2.2018 13:48
Zrzavci

XXX.XXX.65.169

jezicek napsal(a):
Nesehnal, vymekl jsem a objednal z Gappay

http://www.gappay.cz/poslusnost/produkty-starmark/swing-and-fling-durafoam-fetch-ball-maly?_SID=U.

Mám dotaz na odolnost, můžu? Fena je neuvěřitelný drtič. Tedy drtička a prozatím se ne vždy daří zabránit tomu, aby cokoliv, krom černýho konga nerozcupovala na puzzle. Navíc pro ni je odměnou možnost si hračku žvýkat, takže hledám něco, co můžu v rámci výchovy /zatím ne výcviku jako takovýho/ použít na házení s tím, že by bylo možný zároveň ji někdy nechat jako odměnu tu možnost lehnout si a požouželit si ulovenou kořist. Má fakt stisk ocelový pasti na medvěda, takže vážně stačí málo. Blbý pak je, že to bohužel má snahu i sežrat, což moc na klidu nepřidává smajlík. Vydrží to něco? A druhý dotaz, jak hodně vydrží poutko? je razantní ve všem, takže i v přetahování a není moc věcí, který neurve a nebo nepřekousne. díky za případnou odpověď.

14.2.2018 19:16

"použít na házení s tím, že by bylo možný zároveň ji někdy nechat jako odměnu tu možnost lehnout si a požouželit si ulovenou kořist"

na tohle je asi lepsi tenhle micek:
http://www.gappay.cz/poslusnost/balonky/balonek-plny-snurka-50-cm-prumer-7-cm.

14.2.2018 20:27
Terven

XXX.XXX.110.147

Zrzavci napsal(a):
Mám dotaz na odolnost, můžu? Fena je neuvěřitelný drtič. Tedy drtička a prozatím se ne vždy daří zabránit tomu, aby cokoliv, krom černýho konga nerozcupovala na puzzle. Navíc pro ni je odměnou možnost si hračku žvýkat, takže hledám něco, co můžu v rámci výchovy /zatím ne výcviku jako takovýho/ použít na házení s tím, že by bylo možný zároveň ji někdy nechat jako odměnu tu možnost lehnout si a požouželit si ulovenou kořist. Má fakt stisk ocelový pasti na medvěda, takže vážně stačí málo. Blbý pak je, že to bohužel má snahu i sežrat, což moc na klidu nepřidává smajlík. Vydrží to něco? A druhý dotaz, jak hodně vydrží poutko? je razantní ve všem, takže i v přetahování a není moc věcí, který neurve a nebo nepřekousne. díky za případnou odpověď.

Jo, pro mou fenu je taky odměnou možnost si hračku požouželit. Bohužel jsem udělala zkušenost, že to největší blaho je právě ta postupná likvidace hračky, slastné ničení, pomalé mučení
Pokud jsem pořídila něco drahého, echt odolného, zájem byl minimální.
Když se to nedá rozložit na prvočinitele, prostě to není ono

14.2.2018 21:33
Zrzavci

XXX.XXX.174.40

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
"použít na házení s tím, že by bylo možný zároveň ji někdy nechat jako odměnu tu možnost lehnout si a požouželit si ulovenou kořist"

Tomuhle vyndá šňůrku natota, to neprojde. A hlavně to neprojde jejím traktem, až tu šňůrku, blbka polkne. dík.

14.2.2018 21:38
Zrzavci

XXX.XXX.174.40

Terven napsal(a):
Jo, pro mou fenu je taky odměnou možnost si hračku požouželit. Bohužel jsem udělala zkušenost, že to největší blaho je právě ta postupná likvidace hračky, slastné ničení, pomalé mučení
Pokud jsem pořídila něco drahého, echt odolného, zájem byl minimální.
Když se to nedá rozložit na prvočinitele, prostě to není ono

To myslím, že Tali až tak nepotřebuje - i když třeba se pletu. Jí jde teď už primárně o to žouželení, jenže jak pochopitelně dostane možnost něco ukousnout a polknout, tak to udělá, to se vrátí k tomu co dělala vždycky..
POdařilo se mi sehnat obří! žužlopichlobalonek.a to je slast , když jí člověk vidí, jak si to užívá. . Zatím přežil. Jenže jí ho musím brzo brát, nemůžu ji nechat žouželit si to dlouho. Což mě mrzí, fakt. Jí by to i uklidňovalo, to je vidět. Je to vidět i na tom kongu, jak jí baví ho žvýkat. Kdyby takhle byl odolnej nějakej pichlavej žužlavej balonek, byla by ščastná jak bleška.

14.2.2018 21:48
tapina

XXX.XXX.184.107

Já udělala nějakou chybu ve výchově, protože první, co následuje po nalezení míčku se šňůrkou je amputace šňůrky, trvá to tak 3 vteřiny. Kupovala jsem pak i nějaké spešl lano, tak 10 smajlík Ale úplně obsese. I je schopná to jen ukradnout druhému psu, aby mu oddělala tu šňůrku a pak si bere zpět svůj balón. Lidi říkali, že jim to pak po této zkušenosti psi začali dělat taky. Naučila to 3 psy. Možná tak o 10% lepší než šňůrka je kulatý kámen, který si sama vyloví z řeky nebo vyhrabe aspoň 20cm ze země hluboko. Dělá s tím strašné kraviny, jakože ho jakoby ztratí, najde, předstírá, že ho nemá a tak podobně, i jsem jednu domu myslela, že nejaký sem tam sežrala, schovává si to za škraň, tlamu i otevře, ukáže... a vždycky si to donese až domů.

NO kdysi dávno měla takový podobný míček snad 5 i víc let i se šňůrkou, onehdá jsem si nad ním skoro pobrečela, vzpomínky, pes z toho udělal drops.

14.2.2018 21:57
Zrzavci

XXX.XXX.174.40

Tapina

no u nás ty šňůrky právě taky jdou do kšá. Kdyby aspoň nežrala to co amputuje, tak je mi to fučík. Prostě budu dobrej zákazník co furt nakupuje, ale...ona je schopná polknout cokoliv během půl vteřiny, bez ohledu na velikost, tvar a cokoliv dalšího.

14.2.2018 22:08
tapina

XXX.XXX.184.107

Zrzavci napsal(a):
Tapina

no u nás ty šňůrky právě taky jdou do kšá. Kdyby aspoň nežrala to co amputuje, tak je mi to fučík. Prostě budu dobrej zákazník co furt nakupuje, ale...ona je schopná polknout cokoliv během půl vteřiny, bez ohledu na velikost, tvar a cokoliv dalšího.

Já si myslím, že ty originál pullery jsou celkem dobrá věc, možná i je to tím tvarem. Měla jsem i jiné věci z toho materiálu, jedině kruhy zatím "žijí".

Nemáte nějaký tip na dobré frisbee?

14.2.2018 22:15
Zrzavci

XXX.XXX.174.40

tapina napsal(a):
Já si myslím, že ty originál pullery jsou celkem dobrá věc, možná i je to tím tvarem. Měla jsem i jiné věci z toho materiálu, jedině kruhy zatím "žijí".

Nemáte nějaký tip na dobré frisbee?

To bohužel nemám, máme úplně obyč odněkud ze zveráče na dovolený, takový ty měkký - silikon? - ale to jí nebere až tak moc, aby to devastovala. bohužel jí to zase nebere tak, aby to byla top hračka. I když na tom občas pracuju. Doma už jí to ba, ale venku - míček je míček.
Taky máme tohle
https://www.bing.com/images/search?view=detailV2&ccid=G0WtC%2bQd&id=D39D4B568F8D7D43171D2E04EF57C7BC70F9C5EA&thid=OIP.G0WtC-QdrDFuIrdUZefi0QHaF3&q=kong+hra%c4%8dky&simid=608054684150533288&selectedIndex=40&ajaxhist=0

to docela dlouho vydrželo. Od vánoc. Je to fakt tvrdý, odolný, nic co vydrží pět minut. A jí to bavilo, navíc to pískalo. Minulej víkend to bohužel jedním stisknutím přepůlila.

14.2.2018 22:24

Červené a modré míčky
má to i "záruku"
http://1url.cz/Lt9Bk.

14.2.2018 22:33
Zrzavci

XXX.XXX.174.40

Megiii dík za nápady
tohle myslíte?
https://www.superzoo.cz/hracka-dog-fantasy-strong-micek-gumovy-cerveny-9-5cm/# ?

není to moc malý? Já u ní už hlídám fakt všechno - ona má hubu jak vjezd do hangáru a je schopná šňupnout cokoliv :D. Vydrží to krokodýla?

14.2.2018 22:44

To "cervene a modre" je TPR materiál...
takových micku i hracek je dost-od ruznych vyrobcu. Moje holky je mají rady -nicmene to neresi problém snurek, no...

14.2.2018 23:00
Zrzavci

XXX.XXX.174.40

To "cervene a modre" je TPR materiál...
takových micku i hracek je dost-od ruznych vyrobcu. Moje holky je mají rady -nicmene to neresi problém snurek, no...

díky to "neřeší šňůrkovej problém, " ale tady šňůrky nejsou, nebo jo? takže by to byl "jen" míček. Pokud nemá šanci ho rozhlodnout, když si ho budou žouželit, tak mi chybějící šňůrka neva /vlastně naopak, nemá co ukousnout/
Primárně teda vlastně potřebuju něco, co si může žouželit a nerozkousat, nespolknout.
Hm ideální by byl žužlo míček = https://www.propacky.cz/priloha.php?skk=2962 v trvanlivosti kongu = https://d25-a.sdn.szn.cz/d_25/c_img_H_s/i6PBRir.jpeg?fl=res,440,440,1
:D.

14.2.2018 23:03

Vydrží, bohužel, proto se nerozkouslí kompletní jedinci válí všude, jen ne u psa, prý je to nuda, když se nedá sežrat
ještě takové odolné hračky bionic, a puller s vanilkovou vůní duhových barev (vůně mně vadí, psu ne), na kroužku visí 26kg za tlamičku, dělají i míčky a činky, plné vydrží
https://www.heureka.cz/?h%5Bfraze%5D=m%C3%AD%C4%8D+vanilka
https://www.zbozi.cz/vyrobek/sum-plast-mic-s-bodlinami-plovaci-vanilka-7-5-cm/
http://www.lussi.cz/lussi/eshop/6-1-PSI/0/5/5112-Hracka-pes-Guma-krouzek-vanilka-11cm
ve sportdirect kupuji sadu 3 tenisáků do 50kč, vydrží celkem dost
a teď už tenisáky ani nerozcupuje, protože se tím učila "čekej" a "přines", tak se jako o ně stará, ale třeba hozený klacík, když ji měkkostí uráží, překousne a nedonese ani třísku
likviduje plyšáky
jestli to polkne.. to teda neodhadnu.. a co kdyby uvnitř hraček bylo jídlo, pod dohledem, dojde jí, že se papá jen obsah ?

15.2.2018 10:46
Zrzavci

XXX.XXX.65.169

No jestli vydží, tak by se jí tohle mohlo líbit, tenisáky taky vydrží dlouho, to je pravda, mám konečně zdroj z kurtů, jsou ohrané, takže ne takový brusivo na zuby, a vydrží jí to. Přinesla jsem tuhle tašku vysypala to a booože to byly tenisákový órchije, oba lítali bytem blažený. Páníček už tolik blaženej nebyl a není, protože tenisáky fakt všude.
Nedojde - ona je dutohlav- spapá šéécko, křoupne hračku vejpůl, nebo trhne vejpůl a půlku ve vteřině vdechne. Snažím se jí učit "povel" - "Nepapáá, Talinko to se nepapáá!" , kdy je odměňěná za to, že to co žouželí, v ten moment vyflusne.
Ona je od těch myslivců, takže tady taky má mezery - žádný hračky, žádný klacky, žádný hraní nebylo, a z toho pramení to, že to pak přehání.
teď mě napadá jak to tady píšu - v souvislosti s tím jak jsme blbli všichni tři dneska ráno s ručníkem co jsem jim hodila na hlavu ... že ho sice zabíjela a lítala s ním sem a tam, ale nepustila se pak do něj... tak zkusím jak to bude fungovat se starým ručníkem. Každopádně všem díky za tipy.

15.2.2018 16:08

"Pokud nemá šanci ho rozhlodnout, když si ho budou žouželit, tak mi chybějící šňůrka neva /vlastně naopak, nemá co ukousnout/"

pochopila jsem prvne, ze hledate něco i na pretahovani.jestli ne-tak asi tim lepe.

( snurky vymenuji i všech micku, uz s tim tak nejak pocitam, ze nevydrzi)

A ty tenisaky nerozdrti, jo? ty u nas konci po par vteřinách teda...

15.2.2018 16:38
Zrzavci

XXX.XXX.65.169

No takhle - já bych ráda něco na přetahování, protože to je společná hra a drží ji to u mě, jeeenže tím jak vona to uhlodne a udělá si z toho špagetu, tak vlastně mi došlo, že míček na šňůrce ne-e, že musíme vystačit s peškem, ten zatím drží, ale kdyby byla nerozhlodnutelná šňůra (asi jedině řetěz ) tak by to pochopitelně bylo ideální, ale...
Tenisáky DO VČEREJŠÍHO VEČERA! nerozdrcovala, jen si je žouželila právě a požvýkávala. Včera jeden načla, ale budu doufat, že to byl vadnej jedinec, každopádně doteď to byla jediná hračka s kterou mohla být víc jak vteřinu sama

já furt čumím ve zveráči, pořád hledám něco, co by bylo trvanlivý a s čím by si mohla v klidu hrát, aniž bych já u toho stíhovala, že to sežere. Kdyby to nepolykala tak je mi to jedno, prostě budu dokupovat. Ale tahle varianta je blbá.

Má někdo zkušenost, že to časem psa přešlo? že bych se třeba mohla bláhově domnívat... že jednou... někdy... možná...

15.2.2018 17:30
tapina

XXX.XXX.144.18

Zrzavci napsal(a):
No takhle - já bych ráda něco na přetahování, protože to je společná hra a drží ji to u mě, jeeenže tím jak vona to uhlodne a udělá si z toho špagetu, tak vlastně mi došlo, že míček na šňůrce ne-e, že musíme vystačit s peškem, ten zatím drží, ale kdyby byla nerozhlodnutelná šňůra (asi jedině řetěz ) tak by to pochopitelně bylo ideální, ale...
Tenisáky DO VČEREJŠÍHO VEČERA! nerozdrcovala, jen si je žouželila právě a požvýkávala. Včera jeden načla, ale budu doufat, že to byl vadnej jedinec, každopádně doteď to byla jediná hračka s kterou mohla být víc jak vteřinu sama

já furt čumím ve zveráči, pořád hledám něco, co by bylo trvanlivý a s čím by si mohla v klidu hrát, aniž bych já u toho stíhovala, že to sežere. Kdyby to nepolykala tak je mi to jedno, prostě budu dokupovat. Ale tahle varianta je blbá.

Má někdo zkušenost, že to časem psa přešlo? že bych se třeba mohla bláhově domnívat... že jednou... někdy... možná...

No já mám teda zkušenost opačnou - čím jsou psi něžnější a čím míň koušou do mě a mých věcí, tím více a okázale likvidují ty jiné věci.

S těmi tpr hračkami mám velmi špatnou zkušenost, právě měli jsme tpr talíř a psovi to nepříjemně skříplo tlamu, ještě že tyhle zkušenosti moc neprožívá, trauma mu to udělalo jen fyzické ne psychické.

Teď máme doma už několik měsíců jakýsi obrovský černý roh - teda teď už je malý, ale strašně dlouho jim to drží, díky tvaru se o to i dá přetahovat, je to rohovina, neštípe se to, jo, oni to postupně likvidují, možná i žerou, ale po málu... třeba rok. akorát teda vůbec nevím, co to je a kde se to tu vzalo.

Do balónku - ocelové lanko smajlík kladivo na čarodějnice. Teda - na atletiku jsem chtěla říct, ale mám strašně chytrý telefon.

16.2.2018 11:47
Zrzavci

XXX.XXX.65.169

tapina napsal(a):
No já mám teda zkušenost opačnou - čím jsou psi něžnější a čím míň koušou do mě a mých věcí, tím více a okázale likvidují ty jiné věci.

S těmi tpr hračkami mám velmi špatnou zkušenost, právě měli jsme tpr talíř a psovi to nepříjemně skříplo tlamu, ještě že tyhle zkušenosti moc neprožívá, trauma mu to udělalo jen fyzické ne psychické.

Teď máme doma už několik měsíců jakýsi obrovský černý roh - teda teď už je malý, ale strašně dlouho jim to drží, díky tvaru se o to i dá přetahovat, je to rohovina, neštípe se to, jo, oni to postupně likvidují, možná i žerou, ale po málu... třeba rok. akorát teda vůbec nevím, co to je a kde se to tu vzalo.

Do balónku - ocelové lanko smajlík kladivo na čarodějnice. Teda - na atletiku jsem chtěla říct, ale mám strašně chytrý telefon.

Tak u Talimůry tahle úměra neplatí. U ní neplatí vůbec nic totiž . Ale jsem ráda, že se aspoň trochu naučila ovládat se -i tady je vidět, jak jí chybí to, co se má každý štěně při kontaktu s člověkem naučit. ale už nějakou tu brzdičku má, takže si můžeme hrát i kontaktněji.

Jak mu to skříplo tlamu? Tali naštěstí taky není moc bolestínek a ve hře toho moc neřeší. Zato, když mě naštve a já jí drapnu výstražně za kušnu, ječí, jak když jí zrovna vyndavám střeva a játra už má půlhodiny venku

My máme na chalupě srnčí parůžek, co jsme našli, ale po počátečním nadšení, kdy to byl důležitej majetek a kdo ho zrovna vlastnil byl king, už je to nebere. Ona se právě taky nadchla pro balonky a plyšáky, jenže... no.

No a kladivem na čarodějnice bych jí mohla vzít rovnou po kebuli, když mě naštve, třebas by se jí rozsvítilo :D.

16.2.2018 12:38
tapina

XXX.XXX.235.191

Zrzavci napsal(a):
Tak u Talimůry tahle úměra neplatí. U ní neplatí vůbec nic totiž . Ale jsem ráda, že se aspoň trochu naučila ovládat se -i tady je vidět, jak jí chybí to, co se má každý štěně při kontaktu s člověkem naučit. ale už nějakou tu brzdičku má, takže si můžeme hrát i kontaktněji.

Jak mu to skříplo tlamu? Tali naštěstí taky není moc bolestínek a ve hře toho moc neřeší. Zato, když mě naštve a já jí drapnu výstražně za kušnu, ječí, jak když jí zrovna vyndavám střeva a játra už má půlhodiny venku

My máme na chalupě srnčí parůžek, co jsme našli, ale po počátečním nadšení, kdy to byl důležitej majetek a kdo ho zrovna vlastnil byl king, už je to nebere. Ona se právě taky nadchla pro balonky a plyšáky, jenže... no.

No a kladivem na čarodějnice bych jí mohla vzít rovnou po kebuli, když mě naštve, třebas by se jí rozsvítilo :D.

Jo jo oni nekoušou, ale není lepší sranda, než svýmu človekovi trochu ublížit, třeba šlapat po nártech a zatínat drápy, zmrskat ušima nebo ocasem, z lááásky samozřejmě, když už teda kolena naruby jsou starý. Kladivem po kebuli - z kladiva je placka smajlík zlatý modřiny od zubů smajlík
Fenu jsem kdysi naučila místo okusování svlíkat ponožky a rukavice, koupila jsem si teď bundu s takovým tím rukávem na palec, ta byla naštvaná smajlík
Psa jsem to neučila, tak nějak teda pochopil, že by mě do těch prstů kousat nemusel, ale teda rukavice mám oslintané durch. Takový asi psí humor - A teď bych tě jako skoro možná už kousnul joo? Né já nekoušu, takže můůžu. Chápej.

Tpr frisbee, ani nevím, jak to dokázal, byl to nový disk, údajně odolný, i vypadal dobře. Nepřekusoval, nic, akorát jsem viděla, že to chce asi pustit a visí mu to za tlamu. Než jsem ho stihla vysvobodit, tak si to vytrhl, nic, bral ho normálně znovu, akorát jsme byli všichni zmydlení od krve.

Měli jsme ještě nějakou kost a taky cosi co mělo imitovat petlahev, praskavým zvukem při kousání, ale povrch to tpr, ze všeho byl poměrně ostrý drops, mělo mě to napadnout, že ten disk bude to samé. Vypadá to krásně, vypadá to pevně a odolně a zároveň povrchově měkčí, než klasický plášť, ale křehké je to zhruba stejně. Respektive, ono to po prvním skusu praskne, ale drží pohromadě, nebo se to rozštípne úplně blbě a drobí se to až za chvíli.

16.2.2018 13:56
Zrzavci

XXX.XXX.65.169

To ona o tom ani chudera neví, ona si neuvědomuje svoje tělo, je to hroznej hromburác. Dřív - úplně na začátku jí to bylo i jedno, teď, když člověk vypískne, zareaguje, tak kouká, co že se to stalo. Leč nechápe i nadále. Dneska ráno mi levou nohu přišlápla ona a o pět sekund později mi do toho místa drápnul Zrzavec. Výživnej budíček. Ale u něj je to výjimka, on je opatrný, takový plyšák.A přesně - naučil se tak jako mimochodem sundavání ponožek. Jemně, opatrňoučce. S Tali jsem to zkusila taky . nevěděla jsem jestli přijdu o nohu a nebo jí budu lovit ze žaludku fusekli

tak to jsem teda zvědavá s tou hmotou tpr - jak to teda nakonec bude - píšou tam, že dávají doživotní záruku

16.2.2018 14:23
tapina

XXX.XXX.235.191

Zrzavci napsal(a):
To ona o tom ani chudera neví, ona si neuvědomuje svoje tělo, je to hroznej hromburác. Dřív - úplně na začátku jí to bylo i jedno, teď, když člověk vypískne, zareaguje, tak kouká, co že se to stalo. Leč nechápe i nadále. Dneska ráno mi levou nohu přišlápla ona a o pět sekund později mi do toho místa drápnul Zrzavec. Výživnej budíček. Ale u něj je to výjimka, on je opatrný, takový plyšák.A přesně - naučil se tak jako mimochodem sundavání ponožek. Jemně, opatrňoučce. S Tali jsem to zkusila taky . nevěděla jsem jestli přijdu o nohu a nebo jí budu lovit ze žaludku fusekli

tak to jsem teda zvědavá s tou hmotou tpr - jak to teda nakonec bude - píšou tam, že dávají doživotní záruku

Ne, oni na obale píší, že to není vhodné pro agresivní psy. To se vás netýká. Moje chyba.

Uvědomovat si vlastní tělo, no, já to tady snad ani nemůžou psát... psova oblíbená hra - čí je to ošklivá noha? Tady snad začíná nějaký strašně ošklivý smradlavý pes. A on tu má druhou. A třetí. Tady má záda. A on tu má... né, on to není pes, on je to kozlík! (Vyskakuje na místě jak na pérkách - podává nohu, nohu, nohu, záda smajlík

A tak jako co? Člověk píská a rozčiluje se? Vážně? Nebo ne? Proč teď? Je to legrace? No to musím vyzkoumat! Važte si toho, že je to zvídavý pes a že o interakci stojí i přes Vaše úplné nepochopení

16.2.2018 15:04
Zrzavci

XXX.XXX.65.169

tapina napsal(a):
Ne, oni na obale píší, že to není vhodné pro agresivní psy. To se vás netýká. Moje chyba.

Uvědomovat si vlastní tělo, no, já to tady snad ani nemůžou psát... psova oblíbená hra - čí je to ošklivá noha? Tady snad začíná nějaký strašně ošklivý smradlavý pes. A on tu má druhou. A třetí. Tady má záda. A on tu má... né, on to není pes, on je to kozlík! (Vyskakuje na místě jak na pérkách - podává nohu, nohu, nohu, záda smajlík

A tak jako co? Člověk píská a rozčiluje se? Vážně? Nebo ne? Proč teď? Je to legrace? No to musím vyzkoumat! Važte si toho, že je to zvídavý pes a že o interakci stojí i přes Vaše úplné nepochopení

No však nás to taky stálo úsilí, aby stála o interakci, nejsou daleko ty doby, kdy jí byli lidi ukradení.

Já jí učím uvědomovat si vlastní tělo při krokovkách, který s ní dělám doma, trochu to pomohlo, stejně jako takový pitomý utírání nohou, stoupání tlapkama na target a tak. Jen se nesmí moc rozpumprdlíkovat. práce bylo je a bude jak na kostele. smajlík

16.2.2018 15:13
tapina

XXX.XXX.235.191

Zrzavci napsal(a):
No však nás to taky stálo úsilí, aby stála o interakci, nejsou daleko ty doby, kdy jí byli lidi ukradení.

Já jí učím uvědomovat si vlastní tělo při krokovkách, který s ní dělám doma, trochu to pomohlo, stejně jako takový pitomý utírání nohou, stoupání tlapkama na target a tak. Jen se nesmí moc rozpumprdlíkovat. práce bylo je a bude jak na kostele. smajlík

Právě - proto to píšu a fandím vám všem tam u Vás.

16.2.2018 21:04
Zrzavci

XXX.XXX.174.40

tapina napsal(a):
Právě - proto to píšu a fandím vám všem tam u Vás.

Děkuju, to potěší, ona je prostě náročná- A to je prostě jen nevychovaná, není agresivní na lidi, na psy, je jen... pitomá . Jsou lidi na tom mnohem hůř. Jen je prostě taky velká.

16.2.2018 21:25
tapina

XXX.XXX.235.191

Zrzavci napsal(a):
Děkuju, to potěší, ona je prostě náročná- A to je prostě jen nevychovaná, není agresivní na lidi, na psy, je jen... pitomá . Jsou lidi na tom mnohem hůř. Jen je prostě taky velká.

No jo no, a někteří lidi si dokážou pokazit vlastního psa, jako třeba já smajlík

Ještě mě napadlo - co dýně nebo tykev? nebo jak se to správně česky říķá. Ono je to pružné, takže s tím jde při vhodné velikosti psem celkem dlouho mrskat o zem, když to má dobrou velikost, nerozlouskne to hned... našim to vydrželo dlouho, asi 3dny, měli z toho radost.

16.2.2018 21:40

Zrzavci
A co se mrknout po tomhle typu hraček, je jich víc druhů a značek. To by třeba klapnout mohlo, přetahovat se o to dá, pes si to může žužlat, lítá to taky poměrně daleko. Něco jako toto:
https://eshop.mushgo.cz/jw-hol-ee-derovany-mic/.

17.2.2018 13:28
Zrzavci

XXX.XXX.174.40

Zrzavci
A co se mrknout po tomhle typu hraček, je jich víc druhů a značek. To by třeba klapnout mohlo, přetahovat se o to dá, pes si to může žužlat, lítá to taky poměrně daleko. Něco jako toto:
https://eshop.mushgo.cz/jw-hol-ee-derovany-mic/.

Koukala jsem na to před časem... a nevím ešivá to odolá. Ona je opravdu krokodýl. No cena není nijak závratná, zkusit by se to mohlo, já mám jen strach, že když to přehlodne - tak tohle hned vdechne, uvidím. dík za připomenutí, promyslím to znovu.

19.2.2018 10:39

"Měli jsme ještě nějakou kost a taky cosi co mělo imitovat petlahev, praskavým zvukem při kousání, ale povrch to tpr, ze všeho byl poměrně ostrý drops, mělo mě to napadnout, že ten disk bude to samé. Vypadá to krásně, vypadá to pevně a odolně a zároveň povrchově měkčí, než klasický plášť, ale křehké je to zhruba stejně. Respektive, ono to po prvním skusu praskne, ale drží pohromadě, nebo se to rozštípne úplně blbě a drobí se to až za chvíli. "

uz jsem par micku z tpr mela, ale zadny ostre hrany se teda nekonaly při rozkousnuti?
talire teda neznam. ale micky jsou OK.

a k tomu zuzlani jeste - co velky kopacak? ten je na to jako stvorenysmajlík

19.2.2018 12:14
Zrzavci

XXX.XXX.65.169

"Měli jsme ještě nějakou kost a taky cosi co mělo imitovat petlahev, praskavým zvukem při kousání, ale povrch to tpr, ze všeho byl poměrně ostrý drops, mělo mě to napadnout, že ten disk bude to samé. Vypadá to krásně, vypadá to pevně a odolně a zároveň povrchově měkčí, než klasický plášť, ale křehké je to zhruba stejně. Respektive, ono to po prvním skusu praskne, ale drží pohromadě, nebo se to rozštípne úplně blbě a drobí se to až za chvíli. "

uz jsem par micku z tpr mela, ale zadny ostre hrany se teda nekonaly při rozkousnuti?
talire teda neznam. ale micky jsou OK.

a k tomu zuzlani jeste - co velky kopacak? ten je na to jako stvorenysmajlík

Já jsem taky zaskočená tím, že tpr by byl ostrý- ale tak jsem si říkala, že mám asi špatný info co tpr je. Já za to považuju takovou tu měkkou průhlednou gumu z který jsou ty naše žužlobalonky
tohle http://mazlickuvraj.cz/image/cache/data/Salac-hracky/6035_V-400x400.jpg

Kopačák jí kupodivu moc nebere. Což je škoda. Máme na chalupě dva, ale nějak velký nadšení z toho není.
Teď se mi podařilo sehnat dva obří, ale fakt obří žužlobalonky a to je prej teda vonoooooooooo! Až mě z toho čůza omylem hlodla do hřbetu ruky a dost mi jí zmasakrovala, protože ona moc nemá ty brzdy bohužel. Ale nemůže jí to člověk nechat žouželit moc dlouho, protože to by měla tendence to trhat, ale může si to nosit a požvýkávat, což jí taky ba. Chodí pak jak ředitelka zeměkoule hlavu nahoru a žužle s očima vyšpulenýma blaem. No myslivec by byl vyloženě nadšen :D ale já udělám cokoliv, aby ji to udrželo u nás, takže klidně ať si překusuje, když ji to uklidňujě. Na zkoušky stejně nepůjdem.

19.2.2018 17:48

"jsem taky zaskočená tím, že tpr by byl ostrý"

jsme si mezitím vzpomněla, ze i ten talir jsem asi mela smajlík rozcupovali ho při pretahovani jako všechno ostatní smajlík
skripnout -to asi ano -ale vazne nic ostrého ?

"se mi podařilo sehnat dva obří, ale fakt obří žužlobalonky a to je prej teda vonoooooooooo! "

tak supersmajlík hlavne, ze je spokojena

19.2.2018 21:44
Zrzavci

XXX.XXX.174.40

Tak to trdlo je nejspokojenější když může něco cupovat a sem tam něco polknout. Před chvíli mi jeden z nich vytáhnul z kapsy kalhot na venčení srolovanej toaleťák. Udělali s tím tady bordel takovej, že to po kuchyni a předsíni roztahali tak, že to u nás vypadalo jak vedle cyklostezky, kde si každá madam uleví, a nechá to tam všude cáry hajzlpapíru. Ten aspoň není nebezpečnej.

20.2.2018 07:26
manbea

XXX.XXX.70.116

U nás takhle frčí plato od vajec. Do jednoho prázdného sem tam dát granulku, přimáčknout to druhým a odevzdat. Rozloženo na prvočinitele asi za 5 min, bordel všude, ale vše je vyváženo krátkou chvilkou absolutního psího blaha .

20.2.2018 11:38
Zrzavci

XXX.XXX.65.169

manbea napsal(a):
U nás takhle frčí plato od vajec. Do jednoho prázdného sem tam dát granulku, přimáčknout to druhým a odevzdat. Rozloženo na prvočinitele asi za 5 min, bordel všude, ale vše je vyváženo krátkou chvilkou absolutního psího blaha .

U nás jedou ruličky od utěrek a wc papíru smajlík
Plato používám na jednoduchý hlavolamy /vyhledávání malých kousků sýra ať už jen tak v platu nebo pod míčky/, takže tam jsem ráda, že ho nechají žít. Ale jinak jasně - krabice a drancování koše na papír, to je zábavička.

18.5.2018 12:16
Zrzavci

XXX.XXX.65.169

Tak informace pro ty, kteří jsou v majetku psa s ocelovou pastí na medvědy místo čelisti a touhou zničit na co přijdu.
U nás to zatím vyhrál míček pojmenovaný Čikičíta (všechny hračky se u nás jmenují, aby věděli, co hledat) neboli. Chuckit. Věnovala mi kamarádka a já nevěřím vlastním očím. BALONEK ODOLÁVÁ! Může si ho žouželit a on žije. Baví jí ho nosit si ho, občas si lehnout a žvýkat. takže kdo by hledal něco a měl podobný problém, tak můžu doporučit. Stejnou výdrž má i ta jejich kostka, co díky nepravidelnýmu tvaru odskakuje nepředvídatelným směrem. Ale balonek je prý o fous lepší - je měkkčí taky, tak se jí nedivím.

18.5.2018 13:57
kniga

XXX.XXX.181.26

U Chuckitu mi vadi, ze nemaj piskaci balonek. Jinak je ten jejich skvelej!

18.5.2018 15:37
ainu

XXX.XXX.144.43

kniga napsal(a):
U Chuckitu mi vadi, ze nemaj piskaci balonek. Jinak je ten jejich skvelej!

Maji i piskaci
https://www.spokojenypes.cz/micek-chuckit-ultra-squeaker-ball-m-6-5-cm-2-ks/

Ja kupuji micky pouze od Chuckit, mam s nimi nejlepsi zkusenost.

Co mi v CR chybi, jsou odolne netoxicke hracky z eko materialu a nezavadne (napr. prirodni kaucuk). Treba West Paw Design vyrabi vynikajici produkty. Tady lze sehnat jen par veci z rady Zogoflex... takze napr. Toppl budu objednavat ze zahranici.
https://www.hundo.cz/stitek-produktu/west-paw/

Kupodivu se zde neprodava ani znacka Petprojekt, jejich hracky jsou super - s Bonbalem se psem blbneme porad. A nejsou to vubec drahe veci, treba Bonbal ve vetsi verzi vychazi na cca 270 CZK.
https://sookys.de/petprojekt/?p=1.

18.5.2018 20:31
kniga

XXX.XXX.156.126

jee, ja kdyz po nich koukala tak jsme na piskaci nenarazila. tak super, toz to je koupim :) a diky za ip, pisu si na seznam po ccem koukat v Nemecku v obchode, jestli se tma letos konecne nekdy doatnu!

21.5.2018 10:33
Zrzavci

XXX.XXX.65.169

ainu

Ale to je skvělá zpráva! Moc děkuju Ainu, stejně jako Kniga jsem netušila, že mají i pískací variantu. Ty ostatní značky ani neznám teda.

Mimochodem - omlouvám se za O.T. KNIGO - gratuluju k novému přírůstku. Již se sprateček malý doma zabydlel? Již jest domácnost vzhůru nohama?. Jaká je?

21.5.2018 12:49
kniga

XXX.XXX.228.56

Ahoj, je zlata

21.5.2018 12:55
kniga

XXX.XXX.228.56

Ahoj, je zlata.

21.5.2018 12:56
kniga

XXX.XXX.228.56

Ahoj, je zlata, ukousana, uskakana, koza sanska, leze kam muze, jak neni po jejim zacne se hezky ozyvat. Doma se drzela dva tri ny zpatky, ted uz radi jak cerna ruka. Dohryzana a doskrabana su fest. Venku je trosku bojinek na ulici teda jen, v lese je jako doma. Zacala jsem a ni s noseworkem a stopama uz, cenicha totiz osto sest. O hracky nejevi extra zajem, venku skoro vubec, tak jsem zacla pouzivat plnici aport, snad ji to troaku nadchne. Za zradlo udela cokoliv, je chytra, odkoukava od Vali co jde! Jen je teda fest fixovana na ni. Musim vic tech solo procházek a solo cviceni no...
Fousatky si sedly, i kdyz ja ze zacatku klasický hystercila, no taky jsme podcenila co musím schovat aby nebyl konflikt. Ze musim schovat secky balonky, to jsem vedela, ze ale bude zle i skrze jine jracky, co tam lezely v krabici x mesicu netknute, ale uz jsou spolu ok. I kdyz obcas ji ma Vali plne zuby a radsi se uklidi...

21.5.2018 14:25
ainu

XXX.XXX.144.43

kniga napsal(a):
jee, ja kdyz po nich koukala tak jsme na piskaci nenarazila. tak super, toz to je koupim :) a diky za ip, pisu si na seznam po ccem koukat v Nemecku v obchode, jestli se tma letos konecne nekdy doatnu!

Odkud jste? Jestli pojedete do Nemecka, tak bych se moc rada pripojila s prosbou o nakup urcitych potreb pro hafany :) tady ten vyber moc neni...

21.5.2018 14:48
Zrzavci

XXX.XXX.65.169

kniga napsal(a):
Ahoj, je zlata, ukousana, uskakana, koza sanska, leze kam muze, jak neni po jejim zacne se hezky ozyvat. Doma se drzela dva tri ny zpatky, ted uz radi jak cerna ruka. Dohryzana a doskrabana su fest. Venku je trosku bojinek na ulici teda jen, v lese je jako doma. Zacala jsem a ni s noseworkem a stopama uz, cenicha totiz osto sest. O hracky nejevi extra zajem, venku skoro vubec, tak jsem zacla pouzivat plnici aport, snad ji to troaku nadchne. Za zradlo udela cokoliv, je chytra, odkoukava od Vali co jde! Jen je teda fest fixovana na ni. Musim vic tech solo procházek a solo cviceni no...
Fousatky si sedly, i kdyz ja ze zacatku klasický hystercila, no taky jsme podcenila co musím schovat aby nebyl konflikt. Ze musim schovat secky balonky, to jsem vedela, ze ale bude zle i skrze jine jracky, co tam lezely v krabici x mesicu netknute, ale uz jsou spolu ok. I kdyz obcas ji ma Vali plne zuby a radsi se uklidi...

Tak to je super, že Ti teď takhle vtrhla do života a udělala tornádo Viděla jsem její fotku, je to čertice, ale to by nebyla správnej knír, kdyby nebyla čertík . Paráda, že si holky takhle brzo sedly a Vali to řeší ústupem z pozic, jako moudrá feňule. Jojo sólo procházky jsou nutnost, to si taky pamatuju, jak zpočátku Rumíček vždycky číhnul co Bubi. A kdyby Bubi nic, tak on by taky nic. Naštěstí Bubi šlapala jak hodinky, nicméně bylo jasný, že sólovky jsou nutnost. Ale tak ono je to dobře právě i pro toho dospělce, že Tě má jen pro sebe, odpočine si od spratečka a je pro Tebe zase nej. Užívej si smrádě, dokud je to smráádě. To tak hrozně vždycky uteče.

21.5.2018 15:24
kniga

XXX.XXX.228.56

Jop. VALI je nadsena kdyz jdu jen s ni a kdyz tak ot presuneme do Kniracu, tam dam naky foteky :).

21.5.2018 15:25
kniga

XXX.XXX.228.56

ainu napsal(a):
Odkud jste? Jestli pojedete do Nemecka, tak bych se moc rada pripojila s prosbou o nakup urcitych potreb pro hafany :) tady ten vyber moc neni...

Ja od Brna, ale do Nemecka planuju az na podzim...

21.5.2018 15:41
Zrzavci

XXX.XXX.65.169

kniga napsal(a):
Jop. VALI je nadsena kdyz jdu jen s ni a kdyz tak ot presuneme do Kniracu, tam dam naky foteky :).

jdu tam.

Přidejte reakci

Přidat smajlík