Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
6.3.2018 15:09
Nesa

XXX.XXX.109.243

Ahoj, chtěla bych Vás poprosit. Na facebooku máme nově založenou stránku o pejscích. Na stránce budu přidávat všemožné citáty a rady o psech, třeba i výcvikové rady. Byla bych moc ráda, kdyby jste se na stránku přidali. Moc děkuji.
https://www.facebook.com/N%C3%A1%C5%A1-nejlep%C5%A1%C3%AD-p%C5%99%C3%ADtel-PES-439620496456553/.

Uživatel s deaktivovaným účtem

6.3.2018 15:55

Nemám FB a ani nebudu mít smajlík

6.3.2018 16:06
blackberry

XXX.XXX.110.35

Nesa napsal(a):
Ahoj, chtěla bych Vás poprosit. Na facebooku máme nově založenou stránku o pejscích. Na stránce budu přidávat všemožné citáty a rady o psech, třeba i výcvikové rady. Byla bych moc ráda, kdyby jste se na stránku přidali. Moc děkuji.
https://www.facebook.com/N%C3%A1%C5%A1-nejlep%C5%A1%C3%AD-p%C5%99%C3%ADtel-PES-439620496456553/.

6.3.2018 17:05
Tedysek

XXX.XXX.37.36

Další pseudo vycvikar. Takovým bych na odpoledne půjčila svého bígla a oni by si to rozmysleli na spoustu let dopředu.

6.3.2018 17:09
Nesa

XXX.XXX.109.243

Každý si tvoří vlastní názor, ale v rodině máme šest pejsků, od malička všechny vychovám a cvičím, myslím, že díky nim už nějaké ty zkušenosti mám.

6.3.2018 17:14
Tedysek

XXX.XXX.37.36

Kolik z nich je "normálních", kolik problémových a jakým způsobem problémový? Velcí malí? Kdo je tvůj výcvikový vzor? Používáš něčí metody? A co je tvůj vrcholový úspěch ve výcviku nebo nápravě chování psa? To jsem zvědavá.
Taky mám za sebou pár psů, pár cizích jsem "znormálnila", ale nikdy bych se nepostavila do pozice výcvikáře.

6.3.2018 17:23
Nesa

XXX.XXX.109.243

Problémoví byli bohužel všichni. Čtyři z nich jsou z útulku. Máme dva labradory, jednoho zlatého retrívra, boxera a dva juck russel teriery. Asi si dokážete představit takovou bandu. Otec byl výcvikář a než zemřel, spoustu věcí mě naučil. Díky němu tyhle zkušenosti mám a jsem na něj pyšná.

6.3.2018 17:36
Tedysek

XXX.XXX.54.130

Takže odpovědi jen dvě z mnoha.
Přesně jak jsem si myslela...

6.3.2018 17:46
Petunie

XXX.XXX.96.44

Jasně, jen do ní...Tedysek proč hned taková kritika? Každý nějak začíná. Přijde mi, že je tady pár přispěvovatelek které vědí naprosto vše a běda někomu kdo se vyjádří nebo projeví po svém.
Nesa fandím vám

6.3.2018 17:48
Nesa

XXX.XXX.109.243

Petunie, moc děkuju.

6.3.2018 17:49
Petunie

XXX.XXX.96.44

Za málo...nedejte se odradit

6.3.2018 18:18
Tedysek

XXX.XXX.54.130

Petunie napsal(a):
Jasně, jen do ní...Tedysek proč hned taková kritika? Každý nějak začíná. Přijde mi, že je tady pár přispěvovatelek které vědí naprosto vše a běda někomu kdo se vyjádří nebo projeví po svém.
Nesa fandím vám

Víš proč? Protože to může dopadnout i fatálně. Mimo jiné. V lepším případě to dopadne i tak, že náprava netrvá půl roku ale třeba 5 let. Naprosto zbytečně.

6.3.2018 18:18

Petunie napsal(a):
Nesa fandím vám

Jste mě předběhla to jsem chtěla napsat taky.

6.3.2018 18:51
Cat cat

XXX.XXX.209.8

Petunie napsal(a):
Nesa fandím vám

Přesně...sama bych to líp nenapsala

6.3.2018 19:28
Petunie

XXX.XXX.96.44

Tedysek napsal(a):
Víš proč? Protože to může dopadnout i fatálně. Mimo jiné. V lepším případě to dopadne i tak, že náprava netrvá půl roku ale třeba 5 let. Naprosto zbytečně.

Jak můžete vědět a předvídat jaké rady a příspěvky budou na zmiňované FC stránce. Malujete čerta na zeď s fatálními následky. Taky tam můžou být rady přínosné, ale mám pocit, že pokud nejsou od vás tak jsou špatné. Někdy se mi zdá, že se tady ze všeho dělá strašná věda. Všichni psi nejsou problémoví a na každého platí něco jiného.
A taky si nepamatuji, že by jsme si někdy potykaly .

6.3.2018 19:38
Tedysek

XXX.XXX.54.130

Petunie napsal(a):
Jak můžete vědět a předvídat jaké rady a příspěvky budou na zmiňované FC stránce. Malujete čerta na zeď s fatálními následky. Taky tam můžou být rady přínosné, ale mám pocit, že pokud nejsou od vás tak jsou špatné. Někdy se mi zdá, že se tady ze všeho dělá strašná věda. Všichni psi nejsou problémoví a na každého platí něco jiného.
A taky si nepamatuji, že by jsme si někdy potykaly .

Proč by jen moje řady měly být ty správné? Něco takového jsem tu někdy psala?
Takových pokusu pseudo výcvikářů jsem už viděla několik. A nejsem sama. Proč jen se vybírá i mezi cvicaky? Protože i lidi co mají za sebou daleko víc psů nebo daleko delší a profi praxi prostě jsou i na mnohé kratci.

Mimochodem proč mám vykat anonymnímu prispevovateli?

6.3.2018 19:47
Petunie

XXX.XXX.96.44

Tedysek napsal(a):
Proč by jen moje řady měly být ty správné? Něco takového jsem tu někdy psala?
Takových pokusu pseudo výcvikářů jsem už viděla několik. A nejsem sama. Proč jen se vybírá i mezi cvicaky? Protože i lidi co mají za sebou daleko víc psů nebo daleko delší a profi praxi prostě jsou i na mnohé kratci.

Mimochodem proč mám vykat anonymnímu prispevovateli?

Vy mě teda bavíte. Člověku kterého neznám automaticky vykám...že by základy slušného chování? Nebudu se tu s Vámi dohadovat. Vždy mě dokáže rozladit přístup některých lidí...odsoudí téměř vše, aniž by se to stačilo projevit. Jste si naprosto jistá, že všechny rady co jste tu na ifauně rozdala byly rozumné a neškodné?

6.3.2018 20:23
nighthunter

XXX.XXX.107.239

Na internete sa VZDY a KAZDEMU bez rozdielu veku jednoznacne tyka.

P.S. pekna stranka, rypalov neries, dal som like:).

6.3.2018 20:40
Tedysek

XXX.XXX.54.130

Petunie napsal(a):
Vy mě teda bavíte. Člověku kterého neznám automaticky vykám...že by základy slušného chování? Nebudu se tu s Vámi dohadovat. Vždy mě dokáže rozladit přístup některých lidí...odsoudí téměř vše, aniž by se to stačilo projevit. Jste si naprosto jistá, že všechny rady co jste tu na ifauně rozdala byly rozumné a neškodné?

Hele, základy slušného chování mám a v reálném životě se jich držím. Na netu se prostě tyka. Zvykej si.
Pokud chci někoho okolo psů učit resp. nabízet pomoc s výcvikem a výchovou tak napíšu něco v ve stylu "Nabízím to a to, používám praktiky takové a makové dle vzoru toho a toho a kladu důraz na to a to. Mám praxi takovou a pomoc probíhá tak a tak."
Ono to není zas tak těžké, ne?

6.3.2018 20:57
Petunie

XXX.XXX.96.44

Dobrá tedy, začnu si zvykat . Ty jsi měla prostě štěstí, že jsi se narodila dokonalá a vše jsi hned věděla a uměla...prostě jsi nikdy nebyla začátečník hned profík...(alespoň to z tvých příspěvků tak vypadá)Ale to se děje jen vyvoleným...gratuluji ti .

6.3.2018 21:14
Tedysek

XXX.XXX.54.130

Ne, nenarodila jsem se dokonalá a neuměla jsem všechno. To fakt ne. Ale taky nikomu nenabizim výcvik a ani výchovu. A tady píšu vlastní zkušenosti a je jen na tazatelech jestli si z toho něco vezmou nebo ne.

6.3.2018 22:15

Tedysek napsal(a):
Ne, nenarodila jsem se dokonalá a neuměla jsem všechno. To fakt ne. Ale taky nikomu nenabizim výcvik a ani výchovu. A tady píšu vlastní zkušenosti a je jen na tazatelech jestli si z toho něco vezmou nebo ne.

Ještěže nejsem na té věci, které se říká FCB (?) zaregistrovaná. Nechybí mi to.
A jen jeden postřeh. Většinou tykání vadí těm, které k vykání teprve nedávno dorostly a tak mají potřebu se proti tomu ohradit.

7.3.2018 01:59

Nesa napsal(a):

mám pro tebe jeden užitečný odkaz :
www.eprehledy.cz/pravidla-psani-bychom-byste-by-jste.php

Každý má právo si udělat tolik FB stránek, kolik se mu zlíbí, ale upřímně, k čemu přesně bude ta tvoje stránka sloužit? Opravdu je potřeba mít další stránku zahlcující FB nesmyslnými hlasováními o ničem a odněkud staženými obrázky s rádoby zábavnými popisky? Zatím na mě tvoje stránka přesně takto působí. Nenech se tím odradit, pokud chceš mít takovou stránku, bude tě to bavit spravovat a tak, proč ne? Jen nejsem zastánce toho aby člověk chválil a lichotil, když se mu to ve skutečnosti nelíbí. smajlík

PS: ty obrázky na profilovce a v záhlaví jsou tvoje nebo stažené z FB? Pokud ne, není hezké používat něčí tvorbu bez souhlasu autora.

8.3.2018 10:53
Nesa

XXX.XXX.254.232

Všechny příspěvky jsou moje, taky proto si je podepisuji, aby je i mně nikdo neukradl...

Přidejte reakci

Přidat smajlík