Uživatel s deaktivovaným účtem

Dobrý den, měla bych dotaz ohledně problému se zvracením u boxera. Mámin boxer několikrát do měsíce vyzvrací bílou pěnu (někdy zelenou) - občas je to po větším množství vypité vody při řádění, častěji se však snaží sežrat trávu a pak vyzvrací pěnu během 20min. Již jsme vyloučili, že by sežral někde něco toxického - máme ho na vodítku a pod stálým dohledem. Při rozboru krve u veterináře (z jiného důvodu) se krevní obraz ukázal normální. Od jiného majitele boxera jsem se doslechla, že tato rasa má větší sklon ke zvracení, díky uložení trávicího traktu ve "větším/volnějším tělním prostoru". Náš předchozí boxer tyto problémy nemíval.
Před zvracením mu obvykle žgrundá v bříšku, avšak nafounknuté jej nemá. Stravu má stále stejnou, kombinace psích masových kapsiček a granulí stále stejné značky.
Mohla by být i jiná přičina?

"Mohla by být i jiná přičina? "
jako jina příčina, nez ze je to boxer? samozrejme, ze ano !
tohle není normalni.
jestli zatím nenasli zadny jiny zdravotni problém - upravte to, co je ve veasich silach.
první, co bych asi resila byla kontrola vody "po radeni" - dejte mu napit jen trochu a za chvili zas. je to docela nebezpecne, nechat ho pit tolik az zase zvraci.
zrani travy - nesedi mu krmeni, ma prekyseleny zaludek? něco bych zmenila: vice, davek, jiné krmeni, probiotika.

"Již jsme vyloučili, že by sežral někde něco toxického "
tím bych si nebyla tak jistá , neboť :
"kombinace psích masových kapsiček a granulí stále stejné značky"
jaké značky? jsou vůbec nějaké psí kapsičky "kvalitní, masové"?
jinak, můj pes takto zvracel po jedněch granulích, po změně stravy bylo opět vše OK.

jsou vůbec nějaké psí kapsičky "kvalitní, masové"?
třeba tohle docela jde:
http://www.zoohit.cz/shop/psi/konzervy/applaws/kapsicky/535311.

jsi mi připomněla...zrovna applaws konzervy (dle obrázků totéž jako v těch kapsách) jsem teď koupila kočkám = skončilo to v koši, přičemž možnost sežrat to měli :
9 koček domácích, x koček cizích (přes noc vyčistí všechny misky) + pastevec! ...neuvěřitelné.

Z hladu urcite neblije ...vodu take omezujeme, kdyz zacne chlemtat jak blazen, protoze uz vime, ze pak blije
Ja sama jsem take toho nazoru, ze je to zradlem, bud z tech granuli (Darling) a nebo z tech kapsicek - mamka=majitelka psa - je sice presvedcena, ze kdyz to vsechno kupuje v Nemecku, ze je to lepsi, jenze na slozeni a vyrobce uz nekouka
Kazdopadne dekuji za nazory.

darling - takže žere toxické furt, tohle spadá do kategorie "to nejhorší"...
Chtěla jsem napsat: blije z hnusného jídla, ale už mne holky předběhnuly. Pokud chcete, aby pes neměl tyhle problémy, respective maminka, tak ať mu buďto koupí opravdu kvalitní granule, nebo líp - krmí opravdovým masem. Nevím, kolik je máti let, ale jistě umí přečíst etikety na výrobcích. Prosím, ať si k těm obalům od granulí či kapsiček sedne a pročte, čím psa krmí. Schválně, kolik je tam, prý" procent masa? Tipuju...4%? To bývá totiž u těchto superznaček standard..Pes je šelma a tudíž by maso mělo zabírat asi polovinu krmné dávky, denní.

lesnížínka
napsal(a):
Chtěla jsem napsat: blije z hnusného jídla, ale už mne holky předběhnuly. Pokud chcete, aby pes neměl tyhle problémy, respective maminka, tak ať mu buďto koupí opravdu kvalitní granule, nebo líp - krmí opravdovým masem. Nevím, kolik je máti let, ale jistě umí přečíst etikety na výrobcích. Prosím, ať si k těm obalům od granulí či kapsiček sedne a pročte, čím psa krmí. Schválně, kolik je tam, prý" procent masa? Tipuju...4%? To bývá totiž u těchto superznaček standard..Pes je šelma a tudíž by maso mělo zabírat asi polovinu krmné dávky, denní.
Šelma je i medvěd a ten maso má výjimečně(týká se to hnědého medvěda, lední medvěd to je jiný ).
Přesnější název je carnivor s vyšším obsahem rostlinných produktů(a furt méně na to aby byl považován za vsezravce jako třeba medvěd).
napsal(a):
Z hladu urcite neblije ...vodu take omezujeme, kdyz zacne chlemtat jak blazen, protoze uz vime, ze pak blije
Ja sama jsem take toho nazoru, ze je to zradlem, bud z tech granuli (Darling) a nebo z tech kapsicek - mamka=majitelka psa - je sice presvedcena, ze kdyz to vsechno kupuje v Nemecku, ze je to lepsi, jenze na slozeni a vyrobce uz nekouka
Kazdopadne dekuji za nazory.
Vodu neomezujte, nějak ze sebe svinstvo dostat potřebuje. Krmte ho pořádně a ne takovým svinstvem a nebude blít.
Žraní trávy znamená většinou pálení žáhy a nevolnost, snaží se to ze sebe dostat. Opravdu ho krmte kvalitně, nejraději postupně přejděte na maso.