Veterinární imunoterapie - zkušenosti

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
4.1.2019 09:32
Pupča

XXX.XXX.62.147

Zdravím, prosím, nemá někdo zkušenost s imunoterapií u psů. Pomohlo to vašim hafanům? U koho jste nechali hafana léčit?
Jen prosím o napsání opravdových zkušeností, názory bez zkušeností mě nezajímají, děkuji.

4.1.2019 10:27
lesnížínka

XXX.XXX.148.5

Netuším o co jde a v čem to spočívá S čím máte problém?

4.1.2019 10:59
Pupča

XXX.XXX.62.147

Jedná se o léčbu alergie, spočívající v dlouhodobém (cca rok a půl) injekčním podávání malého množství alergenů. Uvádí se, že to má 95% úspěšnost, tak by mě zajímalo, jestli s tím má někdo tady zkušenost.

4.1.2019 11:15
lesnížínka

XXX.XXX.148.5

U psů nemám, ale myslím si, že to může fungovat. Mám zkušenost u lidí, i když to nebyla nijak cílená terapie. Můj muž má elergii na nějaký na jaře kvetoucí strom(možná bříza, nikdy to nezjišťoval) a pak trávy. Když jsme žili ve městech, klasické problémy: kýchal, smrkal, teklo mu z očí. Ale on léky nebere a i když si je v zoufalství v lékárně nakoupil, když si je přečetl nikdy je nevzal. Jak jsme zbudovali zahradu, začal tam pracovat od jara(musel ) a první rok totéž, další rok už mírnější a následující roky mu alergie vymizela. Někdy pár dní smrká, ale nic hrozného, ani neví, jestli je to ještě alergie, nebo běžné nachlazení. Když seče v létě vysoké trávy, tak kýchá, ale dál nic, nestupňuje se to.

Uživatel s deaktivovaným účtem

4.1.2019 13:05
Uživatel s deaktivovaným účtem

vím o dvou psech, kterým to nepomohlo, ale asi z důvodu, že to byly mnohočetné alergie - naháč a bullteriér - a měli i jiné problémy
i tu v diskuzích najdete příspěvky lidí, kteří si zvykli na svého psa nebo kočku, já na kočku

4.1.2019 14:08
Pupča

XXX.XXX.62.147

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
vím o dvou psech, kterým to nepomohlo, ale asi z důvodu, že to byly mnohočetné alergie - naháč a bullteriér - a měli i jiné problémy
i tu v diskuzích najdete příspěvky lidí, kteří si zvykli na svého psa nebo kočku, já na kočku

Děkuji, naše fena má také mnohačetnou alergii, proto se bojím, že by jí to taky nemuselo pomoci...a chtěla jsem zjistit, jestli to někomu pomohlo...

Aneta1994

12.2.2021 19:28
Aneta1994

XXX.XXX.104.20

Dobrý den, zkoušela jste prosím danou imunoterapii? Nyní řeším stejnou situaci u psa a zajímají mě zkušenosti, tak jako Vás v roce 2019. Děkuji za odpověď.

12.2.2021 19:50
Pupča

XXX.XXX.200.152

Zdravím Vás, nakonec jsme do toho nešli...tak Vám bohužel neporadím.

Přidejte reakci

Přidat smajlík