Uživatel s deaktivovaným účtem

GAELLE
napsal(a):
jako před každou procházkou postříkat psa sprejem??? to snad ne.A on takový existuje? Používali jsme tedy obojek Killtix. Já celkově spreje nepoužívám - ani intim ani laky na vlasy apod. Jedině když je tam pumpička.
Já jsem nejvíc spokojená s obyčejným Arpalitem, hubí blechy a přisátá klíšťata, navíc má i repelentní účinek, aplikuje se myslím 1x za 3 týdny. Obojky se mi moc neosvědčily, pes je ztrácel.

Vvv21
napsal(a):
Preventivně
Používala jsem nějaký přírodní z DM drogerie, ale jen na stěně. Název si nepamatuju, prázdnou lahvičku jsem už vyhodila. Účinkoval dobře, muselo se to samozřejmě nastříkat před každou procházkou.
napsal(a):
Používala jsem nějaký přírodní z DM drogerie, ale jen na stěně. Název si nepamatuju, prázdnou lahvičku jsem už vyhodila. Účinkoval dobře, muselo se to samozřejmě nastříkat před každou procházkou.
na velkého psa před 2-3 procházkama denně to by byla pěkně velká spotřeba a finančně si to neumím představit. Navíc já ty spreje nesnáším, mám na ně alergii.

GAELLE
napsal(a):
na velkého psa před 2-3 procházkama denně to by byla pěkně velká spotřeba a finančně si to neumím představit. Navíc já ty spreje nesnáším, mám na ně alergii.
Tak na velkýho bych to nedávala, na štěně mně vystačilo jedno balení celé léto. Bylo to něco podobnýho, ale bez UV faktoru, určeno pro děti, cena přijatelná: https://www.dm.cz/s-quitofree-sprej-proti-hmyzu-2v1-of25-p4010355519528.html