hele já jsem se svým psem zažila zázrak, u léčitele. Tam jsem ji nesla, odcházela po svých. Veterinární medicína pomoci neuměla (nebo jsem jen nenašla správného veterináře, kdo ví). ale léčitelství na dálku je prostě blbost, která může fungovat u lidí (placebo efekt), ale u psů prostě ne. To se na mě nezlobte.
Uživatel s deaktivovaným účtem

Zkušenost mám, je to nesmysl, pouze vyhodíte peníze. Tihle podvodníci využívají pouze toho že jsou skutečně v životě chvíle, kdy je člověk schopen vyzkoušet, jak říkáte, všechno. Za nějakou dobu si pak připadáte jako hlupák, to je má vlastní zkušenost.

Tereza90
napsal(a):
já když nevím kde nějakou věc pro psa sehnat tak se mrknu na happy tails, tam vždy z této oblasti vše měli pro psa
Tak tohle je zatim vitez - horsi misto pro reklamu si zatim nenasla😆😆😆
mňauk

XXX.XXX.28.154
Dobrý den, mohu poprosit o kontakt na toho léčitele?

Dobrý den, pošlete Prosím fotku pejska a více informací o něm. Věk, co mu je, ... Pokusím se poslat energii reiki, zdarma a bez záruky. Neublíží to. Kurz mam.

A já do sebe leju litry kafe.

Terven
napsal(a):
A potom věštíte z lógru?
Ale vždyť má pravdu, psovi to neublíží :-)
Sice ani nepomůže...
Jen peněženka majitele bude lehčí :-) Pochybuji, že by to bylo zadarmo. Předpokládám, že po poslání energie zdarma bude následovat doporučení na koupi nějakého super výrobku určité firmy.
Ale blbouni bez mozku si o to říkají.
LájošM
napsal(a):
Ale vždyť má pravdu, psovi to neublíží :-)
Sice ani nepomůže...
Jen peněženka majitele bude lehčí :-) Pochybuji, že by to bylo zadarmo. Předpokládám, že po poslání energie zdarma bude následovat doporučení na koupi nějakého super výrobku určité firmy.
Ale blbouni bez mozku si o to říkají.
Školení přece. Ono se dá na léčitele vyškolit, nemusíte mít žádné schopnosti od Boha či koho, normálně se vyškolíte

Chtěla bych říct, že mám mnoho zkušeností s léčiteli a to jak pozitivních, tak negativních. Jeden léčitel mi velice pomohl, téměř se dá říci, že mne vyléčil z duševní nemoci, kde si již lékaři nevěděli rady. Na straně druhé, jsem málem přišla o život, v jiném případě, jelikož se mi rozjela těžká sepse, léčitel nepomohl, nepoznal to, ale v nemocnici mne též skoro zabili, ale o tom jindy. Jak jsem řekla, něčemu věřím, něčemu ne. Tak pokud chcete, napište mi informace o pejskovi a já se pokusím o předání reiki, opravdu za to nic nechci a nic nezaručuji. Prostě to buď pomůže, nebo ne, ale neublíží to. Samozřejmě neodkládejte léčbu pejska, stáří bohužel nelze odvrátit. Sama mám téměř 16. letého pejska a věk je na něm vidět, bohužel. Také mu pomáhám, chodíme na pravidelné prohlídky ke zvěrolékaři a energii zasílám. Pokud máte zájem, napište, ale v žádném případě žádný léčitel NENAHRADí ODPOVíDAJíCí VETERINáRNí PéčI