Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
30.7.2019 18:07
Elki

XXX.XXX.166.15

Dobrý den, nas pes strasne málo pije, nepomáhá ani ochucení vody např Vývarem. Bohužel má geneticky podmíněné potíže s mocovymi kameny. Přemýšlím o koupi fontánky. Mohli byste mi prosim sdělit své zkušenosti popřípadě doporučit nějakou konkrétní. Moc děkuji

Uživatel s deaktivovaným účtem

30.7.2019 19:44

Nějak nechápu logiku pořízení fontánky. On nemá pocit žízně. Jinak by se napil z čehokoliv. Myslíte, že při pohledu na fontánku žízeň dostane?

30.7.2019 19:46

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Nějak nechápu logiku pořízení fontánky. On nemá pocit žízně. Jinak by se napil z čehokoliv. Myslíte, že při pohledu na fontánku žízeň dostane?

U koček to docela funguje , tam nám fontánka s pitným režimem pomohla hodně, takže chápu, že tomu někdo dává naději.

30.7.2019 20:13
GAELLE

XXX.XXX.55.67

dávala jsem psovi do vody trochu mléka. A taky měl rád když voda tekla takže jsem mu ji nalévala třeba z petky

30.7.2019 20:22
Elki

XXX.XXX.166.15

Myslím právě že by mu tekoucí voda mohla připadat atraktivní. Jsem trochu zoufalá, moč má strašně hustou, pije hrozně málo a máme nařízeno hodně pít kvůli mocaku..zajima me jestli někomu pomohlo..

30.7.2019 20:25
GAELLE

XXX.XXX.55.67

tak než vyhodíte peníze za fontanku zkuste mu vodu nalévat třeba ze džbánku jestli se něco změní
taky psům více chutná "dešťovka"

31.7.2019 00:13

...pokud si davate praci s vyvarem pro psa - misto do vody mu ho prilejte ke krmeni...

Ale jinak je pravda, ze nase zviratka piji radsi z pitek pro hmyz a jezky na zahrade, nez ze svych (a to maji na vyber porcelan, nerez, plast, i kovovej kbelik... - vsude to samy). Ale "kradeny" asi chutna nejlip.

Přidejte reakci

Přidat smajlík