adam9

XXX.XXX.74.56
Zdravím, mám takový problém s fenou sibiřského husky. před dvěma dny porodila 7 štěňat, stará se o ně hezky akorát když se k ní přiblížím začne vrčet a když k ní pomalu natáhnu ruku z jemna kousne. Chápu že je brání a má o ně strach ale tohle by asi dělat neměla. Snažím se u ní budovat důvěru ale jde to pomalu. Děkuji za případné rady.
Uživatel s deaktivovaným účtem

Měla jsem čuvačku z útulku a když měla první štěńata,seděla jsem u ní v boudě než odrodila.Narodilo se poslední štěně a začala vrčet.První 3 dny se k boudě nemohl nikdo ani přiblížit.Po 3 dnech jsem k ní mohla jen já a po 14 dnech i ostatní členové rodiny.Nosila jsem jí k boudě krmení,mluvila na ni.Při druhých štěńatech také začala vrčet,ale už jsem na to byla připravená.Plácla jsem ji přes papulu s tím,že tohle tedy ne a byl klid.Ale opět jsem prvních 14 dní mohla ke štěńatům jen já.
adam9

XXX.XXX.74.56
Snažím se s ní navazovat kontakt a třeba krmit z ruky, to jde, ale jak natáhnu ruku bez krmení tak vrčí. Snad to brzo přejde. Je fakt, že je to den ode dne lepší.
adam9
napsal(a):
Zdravím, mám takový problém s fenou sibiřského husky. před dvěma dny porodila 7 štěňat, stará se o ně hezky akorát když se k ní přiblížím začne vrčet a když k ní pomalu natáhnu ruku z jemna kousne. Chápu že je brání a má o ně strach ale tohle by asi dělat neměla. Snažím se u ní budovat důvěru ale jde to pomalu. Děkuji za případné rady.
No vidíte a my měli poničku od světských a ta se tak bála o hříbě, že ho sama skoro zašlapala, než se naučil uhýbat.
Po čase se to zlepšilo, čím starší hříbek, tím vstřícnější kobylka.
Chce to čas.