Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Hanz12345

3.10.2019 19:06
Hanz12345

XXX.XXX.158.129

Dobrý den,
měl bych na Vás prosím dotaz.
Teď budu nastupovat na vysokou školu, mám psa a nevím, jak to na vysokých školách funguje, jestli je možné s sebou psa například na hodiny vzít.
Děkuji

lucik98

3.10.2019 19:24
lucik98

XXX.XXX.1.20

Dobrý den, na některých školách to funguje tak, že ho můžeš mít třeba na kolejích, ale na některých kolejích jsou zvířata zakázána úplně. Na přednášky si ho tedy opravdu brát nemůžeš, neznám školu, kde by to šlo, pokud tedy nejsi pedagog . Takže buď pejska necháš doma nebo ho naučíš samostatnosti, aby to bez tebe chvíli vydržel

Uživatel s deaktivovaným účtem

3.10.2019 19:34

na veterině teda psi a jiná havěť chodili na přednášky běžně.

ale do všech cvik nemůže.

3.10.2019 20:38
Shibka

XXX.XXX.28.35

Záleží na škole. Na některých školách pes může normálně do budovy, třeba na Přírodovědecké fakultě UK chodili pesani celkem běžně na přednášky... Samozřejmě je podmínkou, že je slušně vychovaný a nebude rušit výklad ani okolí. Doporučuji zeptat se na studijním oddělení, tam budou vědět.
U kolejí to bývá také dost různé, někde je ubytování s pejskem možné, pokud spolubydlící souhlasí, jinde ne.

4.10.2019 01:02
K...

XXX.XXX.59.120

Ja bych se naopak na studijnim moc neptala. Napr. do budov UK maji oficialne psi vstup zakazan. Ze se to nekde nedodrzuje, je jina vec. V tomhle pripade mi pripada, ze kdo se moc pta, moc se dovi. Kazdopadne neni dobre na to spolehat a je potreba mit zalozni plan.

Neregistrovaný uživatel

4.10.2019 09:05
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.42.179

Proc proboha tahat psa na prednasky? To jako tu chvili sam na pokoji ci private nevydrzi? Bezne je pes sam osm hodin doma. Nevim proc by nezvlad par prednasek bez panicka.

4.10.2019 23:51

Svého psa tahám, kamkoliv to jde. Na komise, jednání apod. Jeho prioritou je být se mnou (doma samozřejmě těch 10 h vydrží a prospí to) a vždycky sebou plácne na deku a leží i pár hodin. Kdybych byla student VŠ a bylo by možné ho brát s sebou, ideální situace. Jenže každá VŠ to má jinak, dohledáte webu. U nás v řádu zákaz, donedávna zaměstnanci tolerance, odlehlejší prostory. Jenže jedna dáma ze sféry děkanátu byla nepochopitelně odvážná (nebo spíš drzá) a chodila se svým psem i hlavním atriem v semestru v davech studentů a navolno. A rozjelo se to. Hodně viditelný zákaz a nulová tolerance. Ale jsou i fakulty jednotlivých univerzit, kde to i přes zákaz prakticky jde, musíte upřesnit.

5.10.2019 20:00

Kdyby se stejně jako někteří majitelé psů, kteří psa, tak trochu bez ohledu na ostatní, berou všude s sebou, zachovali i majitelé koček, křečků, morčat, zakrslých králíků, hadů, papoušků, a dalších zvířecích mazlíčků, to by byla panečku mela.

5.10.2019 21:01
Inspektor Pišišvor

XXX.XXX.197.228

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Kdyby se stejně jako někteří majitelé psů, kteří psa, tak trochu bez ohledu na ostatní, berou všude s sebou, zachovali i majitelé koček, křečků, morčat, zakrslých králíků, hadů, papoušků, a dalších zvířecích mazlíčků, to by byla panečku mela.

zapomněla jste ještě na majitele koní

5.10.2019 21:32
lesnížínka

XXX.XXX.148.5

Inspektor Pišišvor napsal(a):

5.10.2019 21:51

Inspektor Pišišvor napsal(a):

Máte pravdu! Jak se mi to mohlo stát?

5.10.2019 22:28

Máte pravdu! Jak se mi to mohlo stát?

Není potřeba být jízlivé. Někdo má štěstí a psa s sebou brát může, jiný to štěstí nemá.
Už jsem to tu někde psala - se mnou pes chodil 4 roky do kanceláře ( soukromé firmy )
Dokonce byl šéf rád, protože když bylo třeba, mohla jsem v práci zůstat do 6,7.....hodin a nestresovala, že mi doma strádá nevyvenčený pes.
Je pravda, že kdybychom to tak dělaly z kanceláře všechny......byly jsme tam 4, každá měla psa, jedna dokonce tři :-)). Jenže já to potřebovala, ostatní ne.

5.10.2019 23:26

Není potřeba být jízlivé. Někdo má štěstí a psa s sebou brát může, jiný to štěstí nemá.
Už jsem to tu někde psala - se mnou pes chodil 4 roky do kanceláře ( soukromé firmy )
Dokonce byl šéf rád, protože když bylo třeba, mohla jsem v práci zůstat do 6,7.....hodin a nestresovala, že mi doma strádá nevyvenčený pes.
Je pravda, že kdybychom to tak dělaly z kanceláře všechny......byly jsme tam 4, každá měla psa, jedna dokonce tři :-)). Jenže já to potřebovala, ostatní ne.

Když jsem podnikala, byla to nutnost. Kolikrát jsem byla pracovně mimo domov i přes 12 h. Nicméně dnes jsem za ty návyky v prvních letech života psa vděčná. I když jdeme jen na návštěvu, tak vítačka a jdu si lehnout. Zvyk z jednání - jakmile si začnu s někým povídat, je to signál k tomu, aby sebou plácnul a odpočíval.

5.10.2019 23:48

V podstate cely muj pracovni zivot delam jen v "pet friendly office".
Ty firmy si kvuli tomu zamerne vybiram.
Pejsky si s sebou nevodim denne, to vubec - v praci se chci soustredit na praci a ne na psy..., ale jsem rada, ze tam ta moznost je.
Mim. nezalezi jen na firme, ale i na lidech v kanclu. Kdyby kdykoli, kdokoli mel problem, alergii, fobii, ci co - tak tam psa nikdy nevemu.
Zatim se nic podobneho nestalo.
Vsichni vychovaneho psa brali vzdy jako prima rozptyleni a kamarada k narovnani nervu....(kdyz uz se mnou teda prisel).

Přidejte reakci

Přidat smajlík