Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
8.2.2020 21:11
Niki24

XXX.XXX.244.248

Dobry den, prestehovala jsem se k priteli, ktery ma 5 leteho psa. Ja mam dvouleteho. Priteluv pes ma svou boudu jiz nekolik let, kam chodil bez problemu. Od podzimu ma i muj pes vlastni novou boudu, kam mu ale leze priteluv pes a meho tam nepusti. Nepusti ho ani do sve boudy, pokouse ho. Muj pes tedy lezi venku na mrazu na zemi. Poradite mi prosim, co delat? Predem dekuji.

9.2.2020 12:02
lesnížínka

XXX.XXX.148.5

Psy mít oddělené. Plotem, kotcem, jednoho doma, jednoho venku...Co jiného chcete dělat? Můžete jim zkusit domluvit

Uživatel s deaktivovaným účtem

9.2.2020 13:37

Také záleží kde boudy máte.Zda vedle sebe nebo úplně jinde.My máme pro psy boudy rozmístěné po celém velikém dvoře a bud je víc než psů.Takže když chce mít některý pes klid od jiného,zaleze to boudy která je nejdál.

9.2.2020 13:45
rapotacka11

XXX.XXX.212.34

To bude dobrý.
Od podzimu vydržel, za chvíli je tu jaro, teplo . . .
a třeba boudy odnese vichřice a budete mít klid.
Sama vidíte, že to nemá řešení .

9.2.2020 14:20

Musím uznat, že čím dál, tím lépe. Některé dotazy mají i tečky na konci vět.
Přijdu se podívat za měsíc, jaká je návštěvnost.

9.2.2020 16:29
sisi58

XXX.XXX.191.1

Niki24 napsal(a):
Dobry den, prestehovala jsem se k priteli, ktery ma 5 leteho psa. Ja mam dvouleteho. Priteluv pes ma svou boudu jiz nekolik let, kam chodil bez problemu. Od podzimu ma i muj pes vlastni novou boudu, kam mu ale leze priteluv pes a meho tam nepusti. Nepusti ho ani do sve boudy, pokouse ho. Muj pes tedy lezi venku na mrazu na zemi. Poradite mi prosim, co delat? Predem dekuji.

Tři boudy? Pokud máte menšího psa, tak u jeho menší vstupní otvor? Jeden pes v garáži/sklepě/ kotelně/ v chodbě, druhý v boudě? Pro jednoho psa kotec, druhý v boudě?
Jiného přítele, který má čivavu, nikoli psa v boudě.

Přidejte reakci

Přidat smajlík