Venčení psa cizí osobou

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
21.2.2020 15:16
Psisuchar

XXX.XXX.204.32

Dobrý den, jelikož se mi změnila pracovní doba z 8 na 12 hodin, tak budu potřebovat aby mi během dne někdo pejska vyvenčil. Další jsem několik brigádníků, ale zajímá mě jak to chodí? To dáte té osobě klíče od svého bytu , které mají nepřetržitě? nebáli jste se , že by Vám něco odcizili?

Uživatel s deaktivovaným účtem

21.2.2020 17:12

Můj kamarád využíval služby "venčitele", ale už je to dlouho a nevím, jestli to byl zaměstnanec nějaké agentury nebo soukromá osoba. V každém případě službu určitě platil, dotyčný venčitel měl klíče nonstop, akorát pro všechny případy cenné věci měl v zamčené skříni v zamčené ložnici.

Když už službu nepotřeboval, tak pro jistotu měnil zámek u bytu.

21.2.2020 20:44
Terven

XXX.XXX.110.191

Buď dáte klíče nejakému svému známému nebo příbuznému, kterému věříte anebo se obrátíte na profi venčiče a tam byste to měl (a) mít ošetřené smlouvou.
Já jsem extrémně obezřetná, takže mám profi venčící paní na dopručení kolegy, který s ní má dobrou zkušenost - a jsem spokojená. Služby využívám jenom párkrát do měsíce.

21.2.2020 22:05

Záleží na tom, kde žijete. V sídlištích si takhle často vypomáhají sousedé. Ale bývají to většinou starší osoby, znají se z procházek po sídlišti a důvěřují si. Ono taky, co v bytě v paneláku odcizit, že?

21.2.2020 22:12

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Záleží na tom, kde žijete. V sídlištích si takhle často vypomáhají sousedé. Ale bývají to většinou starší osoby, znají se z procházek po sídlišti a důvěřují si. Ono taky, co v bytě v paneláku odcizit, že?

..když bude pes na procházce, nebo právě proto? :-)

21.2.2020 23:27

Cože? Co v bytě v paneláku odcizit? Možná byste se divila, co všechno mívají zvlášť starší lidé, důchodci, někdy doma...

Já bych cizímu člověku klíče nedala. Nevím, jakou práci zadavatelka vykonává, ale přece jen tak nemůže zaměstnavatel změnit pracovní dobu z 8 na 12 hodin...

21.2.2020 23:55

Pokud to budete resit "profi" vencici agenturou, tak mate ve smlouve i pojistku (prave na byt a veci v nem, na uraz vencitele...atd).
Jestli je pes pohodar - klidne do toho jdete.

neverend

22.2.2020 00:36
neverend

XXX.XXX.213.247

Ono já bych ani tak neměl strach,že mi něco ukradne ten "venčič",ale spíš že to "otipuje" a předá info někomu dalšímu jestli to stojí za to.S kopií klíčů si tihle "odborníci" jistě poradí.Proto třeba i známě vůbec nic nehrozí,protože s prominutím to nestojí za tu námahu.Dnes mají lidé doma klidně TV za 100000 a např. počítač za dalších 100000 a to už by se mohlo vyplatit,ne?

22.2.2020 00:55

A mozna prave proto kvete psenka psim skolkam, day carre centrum atd.
Psa tam proste majitel doveze - po praci vyzvedne. No a do bytu nikdo nemusi.

Ale...

22.2.2020 03:09

...venčí mi kamarádka, psa kterého mám v práci si vyzvedne a zase vrátí (jedná se o mé denní směny).......

Neregistrovaný uživatel

22.2.2020 07:35
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.9.115

Cože? Co v bytě v paneláku odcizit? Možná byste se divila, co všechno mívají zvlášť starší lidé, důchodci, někdy doma...

Já bych cizímu člověku klíče nedala. Nevím, jakou práci zadavatelka vykonává, ale přece jen tak nemůže zaměstnavatel změnit pracovní dobu z 8 na 12 hodin...

Fabriky to delaj bezne a oznamuji obcas stezi par dnu max tydnu predem.

22.2.2020 08:09

neverend napsal(a):
Ono já bych ani tak neměl strach,že mi něco ukradne ten "venčič",ale spíš že to "otipuje" a předá info někomu dalšímu jestli to stojí za to.S kopií klíčů si tihle "odborníci" jistě poradí.Proto třeba i známě vůbec nic nehrozí,protože s prominutím to nestojí za tu námahu.Dnes mají lidé doma klidně TV za 100000 a např. počítač za dalších 100000 a to už by se mohlo vyplatit,ne?

TV ani pocitace se uz dneska nekradou

22.2.2020 08:18

TV ani pocitace se uz dneska nekradou

Ale no tak... A co se tedy krade - v domech, bytech?

22.2.2020 08:33

hotovost a sperky,

22.2.2020 09:06
PumaCZ

XXX.XXX.222.149

Já dávám tedy psa do školky, když jsem celý den pryč. Je to sice finančně náročné, ale osobně bych nikomu klíč od baráku nedala, měla bych strach.

22.2.2020 09:07

....peníze, zlato a drahé kamení......

22.2.2020 09:18
tero

XXX.XXX.236.175

Nejde psa nechat např v předsíni a ostatní místnosti zamknout?

22.2.2020 09:20
tero

XXX.XXX.236.175

Zapátrejte v okolí. Třeba se najde starší člověk který už nechce psa, ale je mu smutno a rád občas pohlídá a vyvenečí.

22.2.2020 09:36
Terven

XXX.XXX.110.191

Souhlasím s tím, že v panelákovém bytě lze odcizit podobné věci jako v rodinném domě od elektroniky přes šperky, peníze apod.
Že si někdo můj byt otipuje a předá info jinam, bych se nebála - resp. mohl by předat info, že tam nenajde nic mimořádného, co by nenašel v kterémkoliv náhodně vybraném bytě
Taky bych klíče nedala komukoliv, s paní, která mi venčí, jsem sepsala smlouvu a má samozřejmě i pojistku - pokud by se v bytě cokoliv ztratilo v den, kdy venčí, bylo by to fakt průhledné.
Plus mám na tu osobu dobrou referenci od známého, který její služby využívá dlouhodobě. Pravda - měla jsem trochu zábrany, že mi cizí člověk vleze do bytu - a uvidí tam ten binec

Zaměstnavatel klidně může změnit pracovní dobu z 8 na 12 hodin, mně se to před léty stalo taky a nebyla to fabrika, jak píše leithian, nýbrž špitál. Navíc zadavatelka píše, že se jí změnila pracovní doba, tudíž je možné, že se jí změnil i zaměstnavatel, to nevíme.

22.2.2020 10:59

Pořád se tu píše - zajistěte psu venčení, když sami nemůžete.
A pak tohle :-)

22.2.2020 15:07
Markéta80

XXX.XXX.176.252

hotovost a sperky,

To tam asi lidi taky mají ne . Bála bych se dát komukoliv cizímu klíče od bytu. nebuud denně kontrolovat jestli něco nezmizelo.

22.2.2020 15:26

Markéta80 napsal(a):
To tam asi lidi taky mají ne . Bála bych se dát komukoliv cizímu klíče od bytu. nebuud denně kontrolovat jestli něco nezmizelo.

Bála bych se dát komukoliv cizímu klíče od bytu. nebuud denně kontrolovat jestli něco nezmizelo.

Bála bych se dát komukoliv cizímu klíče od bytu. nebudu denně kontrolovat jestli dotyčný nezmizel a není zahrabán někde na zahradě.

Ne teď vážně, vzhledem k tomu, že nemám psy žádný andílky, tak máme dvě osoby, které by mohly beztrestně vstoupit, takže kdyby bylo opravdu potřeba musela bych "zneužít" je.

22.2.2020 16:49
Terven

XXX.XXX.110.191

Markéta80 napsal(a):

Tak to já bych nemusela nijak složitě kontrolovat - hotovost tam nemám a pokud zmizí počítač, televize nebo mikrovlnka, uvidím to hned
Ale přijde mi poněkud absurdní, že by osoba, která má venčení psů jako zaměstnání ošetřené smlouvou a protokolem o předání klíčů, okrádala své stálé klienty - to by asi její podnikání nemělo dlouhého trvání.

22.2.2020 18:56

Terven napsal(a):
Tak to já bych nemusela nijak složitě kontrolovat - hotovost tam nemám a pokud zmizí počítač, televize nebo mikrovlnka, uvidím to hned
Ale přijde mi poněkud absurdní, že by osoba, která má venčení psů jako zaměstnání ošetřené smlouvou a protokolem o předání klíčů, okrádala své stálé klienty - to by asi její podnikání nemělo dlouhého trvání.

To asi ne. Ale tipovat klidně může. Nebo ani nemusí tipovat vědomě, ale může se před někým zmínit,...
Krom toho, abych někoho nechala venčit svého psa, tak to bych toho člověka musela dobře znát. Nesvěřím psa jen tak někomu. když je to někdo z rodiny, který psa zná a pes jeho, tak to pro mě není takový problém. Ale úplně cizí člověk, když já si právě u svých psů cením toho, že jsou k cizím nedůvěřiví... pro mě tam vidím víc problémů než přínosu.

22.2.2020 19:08
Zoia

XXX.XXX.211.224

Tak u nás má třeba paní na úklid taky klíče, v tom zas takový problém nevidím. Spíš se bojím svoje psy svěřit někomu, koho neznám, jak mám vědět, že se k nim bude náležitě chovat, že kdyby se něco dělo, že se za ně postaví...

22.2.2020 20:48
Terven

XXX.XXX.110.191

To asi ne. Ale tipovat klidně může. Nebo ani nemusí tipovat vědomě, ale může se před někým zmínit,...
Krom toho, abych někoho nechala venčit svého psa, tak to bych toho člověka musela dobře znát. Nesvěřím psa jen tak někomu. když je to někdo z rodiny, který psa zná a pes jeho, tak to pro mě není takový problém. Ale úplně cizí člověk, když já si právě u svých psů cením toho, že jsou k cizím nedůvěřiví... pro mě tam vidím víc problémů než přínosu.

Starožitnosti, zlato, stříbro, drahé kamení doma nemáme, ani vzácnou sbírku čehokoli a jestli se zmíní, že máme doma rádio, televizi a počítač, tak to klidně může
On tipovat může kdokoli, žejo - opravář,brigádníci, co chodí na odečty...

22.2.2020 20:54

Předpokládám, že v moderní době mají lidé domácnosti pojištěné.
Mě by naštvalo, kdyby mi sebrali psa. Třeba i ten venčitel, kdo ví. Ale tak vlastně.. oni by mi ho vrátili, počítám tak za hodinu nejdéle :-)

neverend

22.2.2020 21:48
neverend

XXX.XXX.226.145

Předpokládám, že v moderní době mají lidé domácnosti pojištěné.
Mě by naštvalo, kdyby mi sebrali psa. Třeba i ten venčitel, kdo ví. Ale tak vlastně.. oni by mi ho vrátili, počítám tak za hodinu nejdéle :-)

Mám taky obavy,že moje Bella by venčila spíš venčitele než on jí.😀 Po usmýkání po okolí by ho dotáhla k večeru na vodítku domů s faktúrou plnou příplatků.😀 Ve skutečnosti bych jí nikdy nikomu nesvěřil cizímu bez dohledu.🙂

23.2.2020 09:03

Když jsem celý den v práci, mám možnost požádat rodinné příslušníky, ale....dost záleží na povaze psa, kdo má psa, jako já, co pořád hledá výhody a úlevy a s cizím venčičem orá-venčič sice zná, jak "mluvit" se psem, ale chybí důslednost, já to ihned při naší další procházce poznám. Pes je tak trochu rozcapenej......prostě mi psa tak trochu rozmazlujou. Není to nic strašného, ale poznat to jde. No ale napomínat je nechci, já je potřebuju a vydržím to.
Na druhou stranu, psice v pohodě těch dvanáct hodin prospí-párkrát to tak prostě bylo a ani nesleze z dcery postele, kam jí před svým odchodem do práce milostivě, její výsost, uloží (vylez nahoru sama neumí)....

24.2.2020 16:20

V době bankovních účtů ( a kartu mám u sebe ) a bankovních trezorů, má doma hotovot a šperky jen ma.gor.
Noťas vám ukradne tak leda pubertální sousedův synek a na televizi se přijde tak leda koukat.
A co lidi, kterým vyzvedávají děti ze (např.) školy, školky chůvy? Někdo zas má paní na žehlení manželových košil......atd., atd.
Spíš jde o to, aby pes venčiče nesežral ( nebo nebyl sežrán )

24.2.2020 16:27

Terven, vy jste můj člověk :-))

"Pravda - měla jsem trochu zábrany, že mi cizí člověk vleze do bytu - a uvidí tam ten binec"

24.2.2020 16:47

V době bankovních účtů ( a kartu mám u sebe ) a bankovních trezorů, má doma hotovot a šperky jen ma.gor.
Noťas vám ukradne tak leda pubertální sousedův synek a na televizi se přijde tak leda koukat.
A co lidi, kterým vyzvedávají děti ze (např.) školy, školky chůvy? Někdo zas má paní na žehlení manželových košil......atd., atd.
Spíš jde o to, aby pes venčiče nesežral ( nebo nebyl sežrán )

Tak není co krást? Proč je teda tolik vloupání? Jo aha, ono se krade asi jen u ma.gorů...

Každý to máme jinak - mně by vadilo, kdyby se mi po bytě pohyboval cizí člověk. Proto jsem neměla paní na hlídání dětí, ani psů, a ani na žehlení košil.

24.2.2020 17:56

Terven, vy jste můj člověk :-))

"Pravda - měla jsem trochu zábrany, že mi cizí člověk vleze do bytu - a uvidí tam ten binec"

Já měla známou, co si najmula paní na úklid....chodila jí 3x týdně a první měsíc známá vždycky den před jejím příchodem, všude uklidila, umyla záchod, koupelnu, vysála, vytřela, aby si o nich paní nemyslala, že jsou "čuňata".....jsem jí říkala, hele holka to je dobrý, ty si někoho najmeš, aby ti uklízel a pak to uklidíš sama, tak to bych to u tebe vzala jako brigádičku, ty mi dáš prachy, uklidíš a já to pak defakto půjdu zkontrolovat.
Pak, jak už se víc poznaly, tak přestala být tak paranoidní.....a nechala opravdu uklízet někoho, komu za to platila.

No myslím, že u mě by to dopadlo stejně....

24.2.2020 18:15
GAELLE

XXX.XXX.55.67

Tak není co krást? Proč je teda tolik vloupání? Jo aha, ono se krade asi jen u ma.gorů...

Každý to máme jinak - mně by vadilo, kdyby se mi po bytě pohyboval cizí člověk. Proto jsem neměla paní na hlídání dětí, ani psů, a ani na žehlení košil.

peníze nemám a šperky mám opravdu v bance v trezoru. Do bytu bych nikoho neznámého nepustila ani za účelem úklidu ani venčení psa. Jen mi kamarádka zalévá kytky když jsem v nemocnici nebo v lázních. A našeho psa bych nikomu taky venčit nesvěřila, to by nedopadlo dobře ...................ani pro jednoho z nich

neverend

24.2.2020 18:26
neverend

XXX.XXX.213.247

Opravdu krást co je a např. zbraně jsou celkem citlivým zbožím.Než mi tu někdo začne psát jak mají být v trezoru,tak ať si nejdřív přečte zákon a tam se dozví,že zbraně do 2 kusů je majitel povinnen vhodně zabezpečit proti odcizení a neoprávněné manipulaci.Nic víc.Kolik lidí to zamkne do skříně a nazdar bazar.Do zamknuté skříně se dostane i amatér a jak se dozví lehce na YTB.Že by zloděj nechal TV za sto litrů na místě je tak možná spíš z říše snů,než realita.Tady se nebavíme o nějakých "zoufalcích" z ulice,ale o dobře organizovaných skupinách, co už v době krádeže mají zajištěný odbyt.🙁 Teď přece honí Policie nějakou "bandu" a asi jak nemají co krást,tak způsobují docela slušné škody.😀

24.2.2020 18:35

Který průměrný člověk střední třídy s průměrným bytem má TV za 100 litrů?

Neregistrovaný uživatel

24.2.2020 18:48
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.9.115

Tak ja jsem schopna utrati dvacet litru za telefon. Proc ne 100za tv. Notebook me stal 35. Je fakt ze sem ho kupovala az kdyz stary dosluhoval ale kdyz uz tyhle veci nove tak at za neco stoji. (ono milovany film s luxusními zabery v te nej kvalite je taky bomba ale tv kupoval pritel ani nevim kolik stala i kdyz stovka to nebude)
U me by nikdo ani neuklizel ani sem nevstrcil nos neb my haveti se boji skoro vsici...
Pri krmeni nekterejch kousku obcas i ja 😂😂😂 posledne mi jeden bobanek zas procvak ruku a dneska jedna krajtiska vyrvala sklo a prolitla mi kolem obliceje😂

24.2.2020 19:09

99% jsou splátky :-)

Já nemám žádnou tv a telefon asi tak 15 let starý. Počítač nový z krámu ani náhodou, to jsou střepy neschopné nekvalitní.
Prachy jsou doma na nic, protože ztrácí hodnotu, nevydělávají.
Takže u nás akorát ten pes a kocour, zloděje by hnal kocour, já jsem v klidu.
A prachy mám v kůlně, přehazuji je tam lopatou.
Vidle nám ukradli.

neverend

24.2.2020 20:01
neverend

XXX.XXX.213.247

Dežo and Fero s.r.o.
Činnost: Venčící služba a bílení domácností.😀😀

25.2.2020 08:33

Neregistrovaný uživatel napsal(a):
Tak ja jsem schopna utrati dvacet litru za telefon. Proc ne 100za tv. Notebook me stal 35. Je fakt ze sem ho kupovala az kdyz stary dosluhoval ale kdyz uz tyhle veci nove tak at za neco stoji. (ono milovany film s luxusními zabery v te nej kvalite je taky bomba ale tv kupoval pritel ani nevim kolik stala i kdyz stovka to nebude)
U me by nikdo ani neuklizel ani sem nevstrcil nos neb my haveti se boji skoro vsici...
Pri krmeni nekterejch kousku obcas i ja 😂😂😂 posledne mi jeden bobanek zas procvak ruku a dneska jedna krajtiska vyrvala sklo a prolitla mi kolem obliceje😂

Me to jakoze přijde zbytečné, ale každý to má asi jinak 😁
Telefon je jen pracovní nástroj, na volání, psaní, internet, fotky, nicméně furt mi padá, z auta, z kapsy, z kone, bahno, beton, voda... Pro mě je 10 za mobil strop, a to ještě musím zavřít oči 😁
Nicmene u vás by třeba právě hadi mohli být vytipovani na odcizení, přeci jen, říkala jste že máte i vzácné kousky a pokud se někdo vyzná...

Neregistrovaný uživatel

25.2.2020 09:09
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.9.35

Me to jakoze přijde zbytečné, ale každý to má asi jinak 😁
Telefon je jen pracovní nástroj, na volání, psaní, internet, fotky, nicméně furt mi padá, z auta, z kapsy, z kone, bahno, beton, voda... Pro mě je 10 za mobil strop, a to ještě musím zavřít oči 😁
Nicmene u vás by třeba právě hadi mohli být vytipovani na odcizení, přeci jen, říkala jste že máte i vzácné kousky a pokud se někdo vyzná...

To sice jo ale vetsinh vzacnych genu mam v heterech coz na pohled poznat nejde co je obyc a co to super. A to co je vizualne top zas existuje par kousku po cely evrope a noc dobre se vi kdo kteryho a od koho ma. Takze toho se az tak nebojim nicmene jak bude hadarna mimo dum kamera s alarmem tam bude.

Přidejte reakci

Přidat smajlík