Útoky kříženého vlka

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Kirin

7.4.2020 20:30
Kirin

XXX.XXX.110.15

Dnes sem s přáteli šel k vodě našli sme mrtvé tělo srnky byla úplně rozežraná ze vnitř a prokousaný krk zjišťoval sem si některé info u souseda myslivce a ten mi řekl že něco podobného viděl u 5 mrtvých ovcích které našli 2 dny na zpět také mi řekl že jedno zvíře podobné vlkovi prostřelili ale podařilo se mu utéct tak se zde ptám jestli je možný útok na člověka

Uživatel s deaktivovaným účtem

7.4.2020 20:55

jasný, sežere vás úplně celýho, radši nevycházet z domu.

ten váš soused myslivec je pěkně debilní bouchal, že?

7.4.2020 21:10
lupus4

XXX.XXX.205.61

ta srnka se tam klidně mohla jít napít a zdechnout, co se otrávila na řepce...
stříkaj jak vzteklý

jinak soused "mislivec" (y se k němu evidentně nehodí) bude nebezpečnější, než cokoliv jiného, co můžete v lese potkat, deb.il je pro něj lichotka

7.4.2020 21:22
saola

XXX.XXX.97.72

Kirine, rozhodně raději ani nevycházejte, a být na vašem místě, tak ani nezapínám počítač a neotvírám okna.
Co kdyby tento, že jo, jako vlk..........oni jsou hrozně zákeřný, fakt.

Hezký nouzový stav přeji.

7.4.2020 22:49

Od kud jste?

...utoku na cloveka bych se opravdu nebala...

7.4.2020 23:04
GAELLE

XXX.XXX.55.67

vlk je plachý a uteče. na člověka neútočí

7.4.2020 23:09
saola

XXX.XXX.97.72

Možná Kirin není člověk, co my víme, já bych se neukvapovala s tím podceňováním nebezpečí.

Přezdívka Kirin mi připomněla mého prvního křečka, pojmenovala jsem ho (ji) Madam Curie a říkala jsem jí Kirinko, což jí teda bylo samozřejmě dost jedno. Bylo mi deset let.

7.4.2020 23:47

O vikendu navsteva lesa (Krivoklatsko).
A tam to tedy zije opravdu jarne - nehlede na lidi v rouskach.

Stada muflonu, parek divokych prasat hned u cesty...

To by bylo, aby se nenasel "neci" pes na volno co to dokaze sundat a delat, ze nic...

8.4.2020 17:34
fikovnice

XXX.XXX.55.33

saola napsal(a):
Kirine, rozhodně raději ani nevycházejte, a být na vašem místě, tak ani nezapínám počítač a neotvírám okna.
Co kdyby tento, že jo, jako vlk..........oni jsou hrozně zákeřný, fakt.

Hezký nouzový stav přeji.

Tak to pozor! Není vlk jako vlk! A ten, co jej mám teď na mysli, je pěkně nepříjemný!

8.4.2020 17:35
GAELLE

XXX.XXX.55.67

fikovnice napsal(a):
Tak to pozor! Není vlk jako vlk! A ten, co jej mám teď na mysli, je pěkně nepříjemný!

9.4.2020 05:29

fikovnice napsal(a):

A hlavně žravý až nenažraný.

9.4.2020 05:33

Kirin napsal(a):
Dnes sem s přáteli šel k vodě našli sme mrtvé tělo srnky byla úplně rozežraná ze vnitř a prokousaný krk zjišťoval sem si některé info u souseda myslivce a ten mi řekl že něco podobného viděl u 5 mrtvých ovcích které našli 2 dny na zpět také mi řekl že jedno zvíře podobné vlkovi prostřelili ale podařilo se mu utéct tak se zde ptám jestli je možný útok na člověka

Máte tam pěkného vola, určitě je nebezpečnější než vlk, když střílí a neví na co !
Vyhlašte obecním rozhlasem, že chodit v kožešinové čapce či vestě se zapovídá!

9.4.2020 10:35
Atheira

XXX.XXX.209.8

Vlk zní pro vás jistě strašidelněji, ale když v posledních dnech vidím to procesí lidí, co jsou poprvý v životě v přírodě a neumí se k ní chovat, vodítko je pro ně cizí slovo a jak jim psi lítaj úplně všude bez jedinýho náznaku přivolání, vůbec se nemusel konat vlk, ale nějaký zblblí Andy s Maxem z nedalekýho města, který majitelé poprvý za život vyvezli do lesa a myslí si, že si z nich celý širý okolí sedne na pr...zadek.

Jo a taky tam ta srna mohla krásně už ležet. Mrtvá a kompletní a někdo ji rozebral až později. Tomu vašemu myslivci to asi moc nemyslí.

9.4.2020 12:14
janaa

XXX.XXX.149.26

Já bych hlavně chtěla vidět myslivce,co by veřejně přiznával,že střílel po vlkovi

9.4.2020 19:35
marcel1972

XXX.XXX.157.220

Pokud jsem pozorně četl první příspěvek tak se tam psalo taky něco o potrhaných ovcích.Nevím kolik z Vas odborníků něco takového vidělo,ale žádný pěkný pohled to není.Mě to stálo chovnýho berana a tří ovce .Nebyl to žadný vlk, ale docela obyčejný vořech teda tři. A co s něma?

9.4.2020 20:04
lupus4

XXX.XXX.205.61

To je furt dokola - kdyby byli v řádné ohradě min s el. ohradníkem, tak tam vořeši nevlezou...
Stejný díl "nezodpovědnosti" mají i majitelé psů
Doufám, že škody nahradili...+ pokutu , aby si je lépe hlídali

9.4.2020 20:23
marcel1972

XXX.XXX.157.220

Majitele samozřemě nenajdete ,ovce byly v oplocene hektarové pastvině,plot 2m vysoké podhrabali se. Viděli jste takovou malou smečku ve volné přírodě? Tak co s nimi

9.4.2020 20:25
rapotacka11

XXX.XXX.212.202

To jediné.

9.4.2020 20:49
lupus4

XXX.XXX.205.61

marcel1972 napsal(a):
Majitele samozřemě nenajdete ,ovce byly v oplocene hektarové pastvině,plot 2m vysoké podhrabali se. Viděli jste takovou malou smečku ve volné přírodě? Tak co s nimi

Tak jak víte, že to byli zrovna 3 vořeši... zkusil bych obejít vsi v okolí a najít si je...i když "dokazování" by bylo asi hodně těžké...(fotopast, či jen asi přes zajištěnou srst na plotě, či ovcích), ale jestli byla škoda přes 5 tis. i místní šerlokové by se tím museli zabývat...

Dostkrát jsem na trecích potkal za svítání pytlačící psy, většinou 2 - směsku "ala venkovských NO", byli sakra opatrní a hned mizeli...domů na dvorek se vychrápat, aniž jejich majitelé cokoli tušili...nemít s sebou svoje psy, kteří dali avízo, tak byli "neviditelní"...
Je to něco úplně jinýho, než když uteče nevycválanec v NE odpoledne na procházce "pražákovi", pak je dohledání + uhrazení škod jednodušší

9.4.2020 22:20

Už jsem to tu kdysi psala. Moji kamarádku s kámoškou ( 19 let slečny ) naháněli dva psi v polích za Prahou. Vořech a NO. Obě skončily s trvalými jizvami a bůhví, jak by to dopadlo, kdyby nejel autem zootechnik do kravína a psi před ním nezdrhli. Tehdy psy hledali i vojáci, kvůli vzteklině. Nakonec toho NO našli v zahradě u vilky v okrajové čtvrti Prahy, majitel akorát, že občas se jde pes sám proběhnout, ale určitě žádnou škodu nenapáchá - jo, pošťačku tu nemá rád, tu by sežral.......
Ti psi ty holky normálně lovili. Kousnul, odskočil a kousnul znova.

9.4.2020 23:36
rapotacka11

XXX.XXX.212.202

Dávno tomu, četla jsem nějaké povídky z loveckého
prostředí, nádherné i poučné příběhy to byly.
Popisovali tam, mimo jiné, právě i nebezpečnost těchto psů.
Napadli muže na kole a měl co dělat.
Měl pumpičku .

10.4.2020 05:19
marcel1972

XXX.XXX.157.220

Vim byli ještě v ohradě když jsem přišel ,moc přatelsky nevypadali.Jejich poslední výprava.

Přidejte reakci

Přidat smajlík