Únava po očkování až druhý den?

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

tomasahenry

2.6.2020 20:00
tomasahenry

XXX.XXX.145.166

Může být pes unavený po očkování až druhý den? byl jsem s ním na očkování proti tetanu a první den jsem měl až problém ho udržet v klidu a dneska od odpoledne mi přijde takový smutný a unavený, může to být z toho?

2.6.2020 20:32
Terven

XXX.XXX.110.191

Rozhodně ano. Byla jsem na veterině varována, že po očkování proti tetanu může být pes opravdu špatnej a že bych si ho ideálně měla naplánovat na dny, kdy mám volno a můžu být s fenou doma.
Nejenom apatie, může být i horečka...já jsem si očkování nakonec rozmyslela.
Reakce jsou prý horší u štěňat než u dospělých psů.

Gaara

2.6.2020 21:02
Gaara

XXX.XXX.41.29

U nás to bylo takhle: den očkování a den následující byla plná energie. A až třetí den prakticky celý prospala,byla taková posmutnělá a nic se jí nechtělo.

2.6.2020 22:56
tero

XXX.XXX.237.169

Náš starý pan veterinář, vždy radil týden před a týden po očkování psa co nejvíce tělesně šetřit a nezavádět žádné novoty v krmení.Někteří chovatelé dávají homeopatika, několik dnů před očkování i po něm.

Uživatel s deaktivovaným účtem

3.6.2020 08:05

Gaara napsal(a):
U nás to bylo takhle: den očkování a den následující byla plná energie. A až třetí den prakticky celý prospala,byla taková posmutnělá a nic se jí nechtělo.

Mám zkušenost od koní - vždycky se tradovalo, že tři dny po očkování žádná práce (maximálně kroková vyjížďka na pohodu). Znala jsem poničku, která se po každé vakcinaci motala, jako když si dala pár panáků. A spousta majitelů koní proto očkuje v zimě mimo závodní sezónu.

3.6.2020 09:16

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Mám zkušenost od koní - vždycky se tradovalo, že tři dny po očkování žádná práce (maximálně kroková vyjížďka na pohodu). Znala jsem poničku, která se po každé vakcinaci motala, jako když si dala pár panáků. A spousta majitelů koní proto očkuje v zimě mimo závodní sezónu.

To se dela, aby telo melo sanci spravne zareagovat a vytvorit protilatky.

Přidejte reakci

Přidat smajlík