Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Hruskins

14.11.2020 11:06
Hruskins

XXX.XXX.238.102

Máme devět let starou BOC.
Chci se zeptat zdali pes může v zimě přespávat v autě bez úhony. Doma v poslední době kdy má cukrovku a zvýšenou potřebu vody nedokáže být v noci v klidu a všechny nás v noci ruší štěkáním nebo vyžadováním si pítí několikrát za noc a pak následně pustit ven aby se vyprazdnila.Všechny nás to ničí. Máme problémy bv práci z nevyspáni a A nervová soustava je na pochodu. Strašně ráda je v autě. Využili jsme toho a necháváme ji spát v autě kam ji odkládáme kolem půlnoci a spokojenou ji ráno pouštíme domů.
Teď kdy nemrzne není problém, ale nevíme zdali je to možné i v zimě kdy mráz přesáhne třeba minus pět...
Máme velké auto kde jsou zadní sedadla sklopená pod ní je deka a guma kdyby náhodou čůrala, Le zatím se to nestalo.. Tak jen čekáme co v zimě.

Uživatel s deaktivovaným účtem

14.11.2020 11:18

Podle mě nemůže. Auto promrzne, zvlášť velké - to si nezadýchá. Dejte jí do auta boudu.

14.11.2020 11:37
Atheira

XXX.XXX.209.8

V tom autě najednou venčit a pít nepotřebuje? Nebo je to jedno, protože máte klid?

14.11.2020 11:44
Andrýsek3

XXX.XXX.63.129

Atheira napsal(a):
V tom autě najednou venčit a pít nepotřebuje? Nebo je to jedno, protože máte klid?

Přesně to mě napadlo. Tam si nevyžaduje pít? Nebo tím, že neslyšíte a nechcete slyšet štěkání kvůli vodě, tak to neřešite a napít ji nedáte? A nebo ten problém záhadné v autě zmizel? 🤮

14.11.2020 11:46

až bude cukrovka dobře léčená, tak problém zmizí i doma.

14.11.2020 11:48
Fiona.Praha

XXX.XXX.237.63

Váš nemocný pes nemá doma neustálý přístup k vodě?
Pokud štěká, že má žízeň, nalijte mu večer tolik vody, kolik v noci vypije a doufejte, že se nebude potřebovat vyvenčit během noci.
Jestli je vás doma víc, měl by poslední venčení psa zajistit ten, který jde spát poslední a první venčení zajistit ten, který první vstává.

14.11.2020 11:58
lesnížínka

XXX.XXX.148.5

Pochopila jsem správně, že je auto otevřené a venku má někde vodu? Ale i pokud jí nebude v autě v zimě zima, voda jí bude zamrzat..Ona doteď byla domácí pes? Nemá boudu, nebo kůlnu, garáž? Mám venkovního psa odjakživa, přesto teď řeším problém s tím, že třeba už nezvládne zalézt do boudy nižším průchodem a zůstane mi ležet venku. Takže mu upravuju další ležení u domu a kdyby byly opravdu velké mrazy a do boudy už nevlezl, budu ho muset zavřít do garáže...což u vás s pítím a čůráním bohužel nejde.

14.11.2020 12:05
Fiona.Praha

XXX.XXX.237.63

lesnížínka napsal(a):
Pochopila jsem správně, že je auto otevřené a venku má někde vodu? Ale i pokud jí nebude v autě v zimě zima, voda jí bude zamrzat..Ona doteď byla domácí pes? Nemá boudu, nebo kůlnu, garáž? Mám venkovního psa odjakživa, přesto teď řeším problém s tím, že třeba už nezvládne zalézt do boudy nižším průchodem a zůstane mi ležet venku. Takže mu upravuju další ležení u domu a kdyby byly opravdu velké mrazy a do boudy už nevlezl, budu ho muset zavřít do garáže...což u vás s pítím a čůráním bohužel nejde.

Řekla bych, že nemají zahradu, protože by neřešili psa v autě, ale skončil by v kotci nebo boudě.

14.11.2020 12:06
Atheira

XXX.XXX.209.8

My jsme taky měli v rodině fenu s cukrovkou. Častěji pila a častěji se potřebovala venčit. Ale nikdy se nestalo, že by noc prořvala a otravovala. Šlo jen o to najet na režim, kdy jeden v noci vstane a tu fenu dojde vyvenčit. Dá se to zvládat ve dvou, střídat se a to bez nějakýho spánkovýho deficitu a problémů v práci.
Ta fenka, o které mluvím, byla skvělá parťačka jedenáct let a pak potřebovala trochu pomoci... Tak ji dostala. Já osobně bych "pohodlné odklizení" brala jako hroznou zradu.

14.11.2020 12:27
rapotacka11

XXX.XXX.212.228

Pochopila jsem správně, že je auto otevřené a venku má někde vodu?

Já to pochopila přesně naopak.

Neregistrovaný uživatel

14.11.2020 12:31
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.16.107

No nevim ale vetsina lidi se za noc jde napit vycurat. Nekteri jsou sovy a chodi spat i pozde v noci. Tak si nemysl ze by byl problem dat ji dostatwk vody a proste kdo se c noci probere holt obetuje par minut navic a vyvenci ji.

Neregistrovaný uživatel

14.11.2020 12:32
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.16.107

Hadam ze by mohla mozna trochu pomoct i uprava stravy? Jestli je na fuj granulich po tech chlastaj psi nekdy jak vztekli... Nepomoh by tomu barf? Trosku? Tphle nevim jen se ptam.

14.11.2020 12:59

Neregistrovaný uživatel napsal(a):
Hadam ze by mohla mozna trochu pomoct i uprava stravy? Jestli je na fuj granulich po tech chlastaj psi nekdy jak vztekli... Nepomoh by tomu barf? Trosku? Tphle nevim jen se ptam.

no

hodně štěstí s vymýšlením doma dělané stravy, která bude mít pořád stejný a tím pádem předvídatelný obsah sacharidů

bez toho totiž diabetes nestabilizujete, protože nebudete vědět dávku inzulínu

14.11.2020 18:41
fikovnice

XXX.XXX.55.40

Tak snad proboha pes má mít přístup k vodě pořád, ad libitum!

14.11.2020 19:28

Hruskins napsal(a):
Máme devět let starou BOC.
Chci se zeptat zdali pes může v zimě přespávat v autě bez úhony. Doma v poslední době kdy má cukrovku a zvýšenou potřebu vody nedokáže být v noci v klidu a všechny nás v noci ruší štěkáním nebo vyžadováním si pítí několikrát za noc a pak následně pustit ven aby se vyprazdnila.Všechny nás to ničí. Máme problémy bv práci z nevyspáni a A nervová soustava je na pochodu. Strašně ráda je v autě. Využili jsme toho a necháváme ji spát v autě kam ji odkládáme kolem půlnoci a spokojenou ji ráno pouštíme domů.
Teď kdy nemrzne není problém, ale nevíme zdali je to možné i v zimě kdy mráz přesáhne třeba minus pět...
Máme velké auto kde jsou zadní sedadla sklopená pod ní je deka a guma kdyby náhodou čůrala, Le zatím se to nestalo.. Tak jen čekáme co v zimě.

Ne, nemůže. A cukrovka je léčená? Inzulín?

14.11.2020 20:52
kocmanova.kacka@gmail.com

XXX.XXX.215.4

Muj pes BOC je taky na zahrade pres zimu. Ale uvědomte si jednu vec...
V noci v aute treba 0 stupnu, pak ho vezmete podle vseho do baraku, kde je 23 stupnu. Ten pes nebude vedet, jestli si pripravit podsadu nebo ne.

Zároveň tepelne šoky pro nej nejsou zdravotně dobre.

Ja kdyz si svého vezmu na chvili do baraku, tak po pul hodině dýchá s otevřenou tlamou a je mu vedro, protoze je zvyklý na venek.

Uděláte mu v tom bordel do budoucna

14.11.2020 23:09
Natty35

XXX.XXX.248.236

A cukrovka je léčená? Při správné léčbě a stravě lze tyto příznaky zmírnit. A tím by odezněl problém se vstáváním. Asi bych se bála dát psa na noc do auta. Výjimečně snad, s přihlédnutím ke kondici a zdravotnímu stavu, ale dlouhodobě ne.

Přidejte reakci

Přidat smajlík