Uživatel s deaktivovaným účtem

Zdravím,
nenašel by se zde někdo ochotný poslat fotky (buď sem nebo i přes e-mail) psů? Potřebovala bych co nejkvalitnější, krátkosrsté nebo hladkosrsté svalnaté psy. V jakékoliv póze, ale aby bylo viditelné celé tělo a svaly. A platí, že čím více, tím lépe. Fotek ze kterých se dá anatomie hezky studovat je vždy málo.
Snažím se zlepšit v psí anatomii pro kresbu a je těžké na internetu takové fotky najít. Použití fotek by bylo pouze pro osobní účely. Fotky nikdy nešířím! A svou tvorbu z nich také ne, pokud autor přímo neuvede, že mu šíření kreseb z fotek nevadí. Většina obrázků tohoto typu stejně vystavitelná není.
Pokud fotky pošlete, tak ke všem fotkám budu standardně přistupovat tak, že budou skutečně jen ve skicáku, v počítači jako studie anatomie.
A jen pokud u nich doslova zmíníte, že vám nevadí umístění výsledného obrázku (skicy, ale i třeba hotové malby) na mých stránkách, tak bych si je vystavila (což znamená jen to, že by je tam viděli mí sledující - ne na prodej).
Pokud by vám nevadil ani případný prodej toho mého obrázku, tak to také zmiňte, jinak obrázky pro komerční použití využívat samozřejmě nebudu. Plně chápu, že většina lidí s tímto bodem nebude souhlasit a respektuji to. Ale vždy se mi fotky, ze kterých můžu dělat i obrázky na prodej, hodí.
Moc děkuji!

Může být i krátkosrstý bez PP? To klidně pošlu. :-)

Přidávám fotky, ale těch dotazů, s čím vším souhlasím, je příliš a nevyznám se v tom. Takže asi radši nesouhlasím s ničím

Mám tlustého psa a tlustého kocoura :-)
Ale zkoušela jste google heslo "dog mascular run" nebo bez run? A "masculature dog" pro vnitřní pohled?
https://1url.cz/Iz06V

myslím, že weby jsou plné všech možných plemen se spoustou fotek - a nejen těch ve výstavním postoji, ale i těch pohybových. Vždyť i tady v sekci hezkých fotek se dá najít "pokladů"...
Mám hodně fotek zde https://agibuch.rajce.idnes.cz/ můžete je použít jak budete chtít.
Předpokládám, že to asi mají být kvalitní fotky a přímo v nějakém postoji? (Edit.: - až teď jsem si přečetla, že stačí v jakémkoli postoji, takže pokud stačí taková kvalita, tak můžu zaslat víc fotek)
Možná bych něco našla, ale většinou foceno mobilem a když to vložím sem, tak se ještě zhorší kvalita (schválně zkusím), a nejsou teda v postoji.
Pokus stačí takhle, tak takových fotek najdu mraky, ale musela bych si k tomu chvíli sednout . Jinak mám dost fotek z coursingu a z bull závodů, jenže ty jsem nefotila já, ale vždy nějaký fotograf, myslím, že kdybyste nějakého oslovila, tak máte přesně to, co hledáte

GAELLE
napsal(a):
to je fešák. Je to kříženec?
Jo, útulkovej. Ohař a rotvajler v něm jsou určitě.

GAELLE
napsal(a):
Fakt krásný. A povaha?
Hyperaktivní + všechno dělá rychle, submisivní, měkká povaha, spíš bázlivej, těžko zvládá emoce a snadno a rychle se vytáčí do dobrých i špatných, trochu hysterka. V klidu dost připomíná ohaře a jakmile jsou tam emoce, připomíná hodně rotvíka.
Závislák na mně od první minuty až navěky věků. Zamlada velmi těžko motivovatelný - nezájem o žrádlo i hračky. Naučit klid u zvěře byla oproti řešení jiných výchovných problémů hračka.
Stručně shrnuto, začátečníkům (jako jsem byla já, když jsem si ho pořídila) bych takovýho magora nedoporučila. Pro zkušenější (za co se považuju dnes ) to není tak složitý.

Zapomněla jsem napsat dost zásadní věc, a to základní životní výraz: "já ubohý týraný pejsek"

napsal(a):
Zapomněla jsem napsat dost zásadní věc, a to základní životní výraz: "já ubohý týraný pejsek"
To bude ta ohaří polovina.

GAELLE
napsal(a):
Na profilovce tak nevypadá
Jinak rotvíky má můj kamarád a jsou to skvělí psi. Ta kombinace s ohařem je dost zvláštní. Ale je to krásný originál
Na profilovce ukazuje rotvíkovskou tvář, aneb provádí povel "štěkej". Což je jeden z mála způsobů, jak na něm dokážu vytvořit při focení jiný výraz než "hluboká deprese"
Ano, přesně, ten životní výraz je od ohaře
Kombinace je to fakt divná, prý ho měli cikáni. Tak kdoví, co se tam třeba ještě přimíchalo....
napsal(a):
Na profilovce ukazuje rotvíkovskou tvář, aneb provádí povel "štěkej". Což je jeden z mála způsobů, jak na něm dokážu vytvořit při focení jiný výraz než "hluboká deprese"
Ano, přesně, ten životní výraz je od ohaře
Kombinace je to fakt divná, prý ho měli cikáni. Tak kdoví, co se tam třeba ještě přimíchalo....
A brala jste si ho už jako dospělého?
napsal(a):
Hyperaktivní + všechno dělá rychle, submisivní, měkká povaha, spíš bázlivej, těžko zvládá emoce a snadno a rychle se vytáčí do dobrých i špatných, trochu hysterka. V klidu dost připomíná ohaře a jakmile jsou tam emoce, připomíná hodně rotvíka.
Závislák na mně od první minuty až navěky věků. Zamlada velmi těžko motivovatelný - nezájem o žrádlo i hračky. Naučit klid u zvěře byla oproti řešení jiných výchovných problémů hračka.
Stručně shrnuto, začátečníkům (jako jsem byla já, když jsem si ho pořídila) bych takovýho magora nedoporučila. Pro zkušenější (za co se považuju dnes ) to není tak složitý.
Taky se mi moc líbí .
Jinak výraz týraných psů znám moc dobře, oba psi ho umí věrohodně a fena se tak tváří většinu svého života .

fikovnice
napsal(a):
A brala jste si ho už jako dospělého?
Měl 1-2 roky a výběr byl "líbí se mi" (ach ten začátečník) a intuice. Shodnost povahy psa a paničky je někde velmi těsně pod 100 % ...

marcelaamax
napsal(a):
Taky se mi moc líbí .
Jinak výraz týraných psů znám moc dobře, oba psi ho umí věrohodně a fena se tak tváří většinu svého života .
Tak to hodně štěstí Nějak přicházím na to, že po 11 letech mě ten výraz už nebaví a organizuji nám život tak, aby ho pes co nejvíc mírnil.... tedy česky řečeno skáču, jak pes píská
napsal(a):
Tak to hodně štěstí Nějak přicházím na to, že po 11 letech mě ten výraz už nebaví a organizuji nám život tak, aby ho pes co nejvíc mírnil.... tedy česky řečeno skáču, jak pes píská
No asi jsem to napsala trochu nešťastně, ona má ten výraz většinou doma a když se nic nedělá. Jakmile vezmu do ruky hračku, nebo prostě jdeme něco dělat, tak ten výraz mizí a mění se to na výraz chtivého ďábla
marcelaamax
napsal(a):
No asi jsem to napsala trochu nešťastně, ona má ten výraz většinou doma a když se nic nedělá. Jakmile vezmu do ruky hračku, nebo prostě jdeme něco dělat, tak ten výraz mizí a mění se to na výraz chtivého ďábla
Tak u nás je to někdy i naopak - spokojenost, když se může vyvalovat. Ale jít ven, nedejbože třeba v dešti - "To snad nemyslíš vážně, paničko?" Ale je fakt, že teď hodně zestárl a strašně zlenivěl... Vlastně on se mění tak nějak k obrazu své paničky - teď nemám na mysli sebe , ale tetu - už je jí hodně let, nejraději se válí na gauči a čučí na pikačoviny v TV. A pes s ní....