Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Sim.liberec

10.1.2021 18:33
Sim.liberec

XXX.XXX.151.145

Prosím o radu,
mame 7 měsíční štěně 20 kg většího vzrůstu.
Po prochazce cca 2 hodiny ho začaly bolet záda, či kyčle az knucel na dotek.
Je možné štěněti podávat doplňky stravy jako je Alavis či něco podobného, když má nějaké problémy?
Děkuji.

10.1.2021 18:56
janaa

XXX.XXX.2.34

Podávat možné je,ale primárně to chce vyšetřit ortopedem,ať víte,co se děje. Normální to není

10.1.2021 19:57
sufle

XXX.XXX.175.105

Mohou to být také ledviny. Vlastní zkušenost.
Jela bych k vetovi.

Uživatel s deaktivovaným účtem

10.1.2021 20:24

mechanika pohybu ve sněhu je jiná - první hlubší sníh může ukázat problémy, které dosud nebyly vidět... U štěněte bych to řešila na veterině raději hned...

Sim.liberec

10.1.2021 20:45
Sim.liberec

XXX.XXX.151.145

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
mechanika pohybu ve sněhu je jiná - první hlubší sníh může ukázat problémy, které dosud nebyly vidět... U štěněte bych to řešila na veterině raději hned...

Na veterine jsme byli dostal injekci milgama ....ale ráda bych to ještě podpořila například Alavisem,nevím zda to je ale vhodné, to jsem se veterináře nezeptala
Děkuji za informaci

10.1.2021 20:50

Sim.liberec napsal(a):
Na veterine jsme byli dostal injekci milgama ....ale ráda bych to ještě podpořila například Alavisem,nevím zda to je ale vhodné, to jsem se veterináře nezeptala
Děkuji za informaci

Doporučuji veta ortopeda. Jinak můžete řešit problémy třeba dalších 10 let.

10.1.2021 20:50

Může mít klidně dysplazii, běžte k ortopedovi.

10.1.2021 21:25

Jsem si psa ve snehu namohla - docela dost. poradnou svalovici mel
Doslo mi to vecer, kdyz odmitnul veceri.

10.1.2021 21:41

Sníh je zrádný - pokud je hlubší a navíc těžký, tak pes místo posunu nohy vpřed ji musí nejprve vytáhnout ze sněhu vzhůru... je to nápor hlavně na kolena a lokty... Celá mechanika je najednou jiná - je to skvělá posilovna, ale musí se s rozmyslem.
Ale tady je spíš prašan a žádná extra vrstva - takže pokud je autorka příspěvku z Liberce, tak podmínky nejsou takové, aby štěně po dvou hodinách kulhalo...

Sim.liberec

10.1.2021 21:56
Sim.liberec

XXX.XXX.151.145

Jsem si psa ve snehu namohla - docela dost. poradnou svalovici mel
Doslo mi to vecer, kdyz odmitnul veceri.

Já doufám, že je jen namozeny ,
Jsme z Liberce sněhu je dost a procházka lesem cca 2 hodky jsme asi ne odhadli limit pro stěne.Hodně běhal a tam asi nastal ten problém, že se přetáhl.
Nejdříve jsme mysleli ,že svaly ,šlachy, ale zrejme má i nějaký blok na páteři. ..Pokud to nepřejde do soboty musíme na CT

10.1.2021 22:13

Sim.liberec napsal(a):
Já doufám, že je jen namozeny ,
Jsme z Liberce sněhu je dost a procházka lesem cca 2 hodky jsme asi ne odhadli limit pro stěne.Hodně běhal a tam asi nastal ten problém, že se přetáhl.
Nejdříve jsme mysleli ,že svaly ,šlachy, ale zrejme má i nějaký blok na páteři. ..Pokud to nepřejde do soboty musíme na CT

jestli je namozeny, ustoupi to rychle.
u nas cca 24 hodin a uz bylo dobre.

10.1.2021 23:21
Inspektor Pišišvor

XXX.XXX.197.228

Proč mají všichni sníh, a jen u nás je po kolena bahno (od včera teda aspoň trochu zmrzlé)?!

Já nehraju! 😳

11.1.2021 07:53
lesnížínka

XXX.XXX.148.5

Inspektor Pišišvor napsal(a):
Proč mají všichni sníh, a jen u nás je po kolena bahno (od včera teda aspoň trochu zmrzlé)?!

Já nehraju! 😳

U nás stejně, dneska teda zmrzlé na kost, už večer bylo -8, teď jsem ještě k teploměru nedostala.

11.1.2021 08:11
MajkaP

XXX.XXX.21.249

Inspektor Pišišvor napsal(a):

Já nehraju! 😳

Aby se nám nenamohli psové

11.1.2021 08:26

Mame snih po 10ti letech, tak nas nechte si ho uzit
Namozeni byla mladicka nerozvaznost, ale jsem si jista, ze nelitoval. Uziva si snehu naplno

11.1.2021 08:39
MajkaP

XXX.XXX.86.13

Mame snih po 10ti letech, tak nas nechte si ho uzit
Namozeni byla mladicka nerozvaznost, ale jsem si jista, ze nelitoval. Uziva si snehu naplno

U nás je to se sněhem mizerné, ale něco pro zábavu se vždycky najde 😉 louže jsou přece taky super 🤣

Video se zpracovává...

11.1.2021 11:40
janaa

XXX.XXX.2.34

Já ho k vám klidně pošlu. Kombinace bydlení na polosamotě v podhůří s příjezdovkou polňačkou a mě - řidiče sraba, mi ze zimy dělá peklo a vypadá to,že letos se ani ze statku k nějakému prohrnování nemají. A má začít padat fest, už ruším lidi,co mi jezdí na cvičení,protože s dvoukolkama nemají šanci

11.1.2021 14:29

trošku sněhu posíláme...
a dorostenci přejeme, aby to opravdu bylo jen namožené

Sim.liberec

11.1.2021 21:02
Sim.liberec

XXX.XXX.212.4

trošku sněhu posíláme...
a dorostenci přejeme, aby to opravdu bylo jen namožené

Moc děkuji za fotecky, nejkrásnější jsou opravdu prochazky se svými pejsky ,toho času nikdy nelituji.
Děkuji a dnes je Shirovi už mnohem lépe, musíme opravdu menší prochazky ,pokud bude větší nadílka sněhu.

Přidejte reakci

Přidat smajlík