Prosím o pomoc! viz fotky

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
20.1.2021 22:41
nononom

XXX.XXX.164.167

Vubec nevim co se deje, ma to z niceho nic viz fotky.

Uživatel s deaktivovaným účtem

20.1.2021 22:54

Veterinář.
Nemáte telefon, nebo čekáte, až to pes ukončí sám?

20.1.2021 23:23
nononom

XXX.XXX.164.167

rad bych sel, ani nevíte jak, bohuzel ve 22:54 nikde nikdo.

21.1.2021 00:03
nononom

XXX.XXX.164.167

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
http://letmegooglethat.com/?q=Veterin%C3%A1rn%C3%AD+pohotovost

dekuju za radu, ale jak rikam uz je pozde a v mem okolí uz zadna pohotovost neni, opravdu nejsem blb abych se na to podival.

21.1.2021 15:17

nononom napsal(a):
dekuju za radu, ale jak rikam uz je pozde a v mem okolí uz zadna pohotovost neni, opravdu nejsem blb abych se na to podival.

A to vzniklo z minuty na minutu? Jak je na tom pes dneska, byli jste na veterině?

21.1.2021 15:20
nononom

XXX.XXX.162.219

A to vzniklo z minuty na minutu? Jak je na tom pes dneska, byli jste na veterině?

Uz je v poradku neco ho kousnul nejspise a uz dostal prasky a je v poradku.

21.1.2021 15:35

nononom napsal(a):

Takže alergie? Napadal mě spíš hluboký zánět kůže, ale to by nevzniklo tak rychle.

21.1.2021 15:37
nononom

XXX.XXX.136.189

Takže alergie? Napadal mě spíš hluboký zánět kůže, ale to by nevzniklo tak rychle.

Ano alergie, zánět kůže me taky napadlo, ale to by nebylo z “minuty na minutu”

21.1.2021 15:41

nononom napsal(a):

Překvapuje. Teď v lednu? Nestrkal nos kolem úlů?
A nebo jste z Jenštejna ?

21.1.2021 15:43
nononom

XXX.XXX.136.189

Překvapuje. Teď v lednu? Nestrkal nos kolem úlů?
A nebo jste z Jenštejna ?

Pan veterinář mně sdělil, že to mohlo byt cokoliv, jelikož u psu jsou čenichy dost citlivý a takovou reakci mel poprve takze sam nevim co by to mohlo byt.

21.1.2021 16:48
MajkaP

XXX.XXX.10.46

Nám před lety podobně ( víc) oteklo štěně. Vet říkal, této vypadá jako velká reakce na vodu, nebo něco podobného, ale bylo to začátkem ledna, tak jsme byli taky na pochybách. Štěně dostalo prášky na alergií a splašili, po několika hodinách doma vyblilo zbytky rachejtlí- někdo nám je musel hodit do zahrady.

22.1.2021 13:04
fikovnice

XXX.XXX.133.227

Nevím jak jinde, ale máme takové ty hnusné panelákové ploštice, asi jsem sem už i dávala foto. A někdo psal, že jsou všude - mrchy hnusný, smradlavý smrdutý! No a na moje kočky dokážou zacílit a zamířit a stříknout ten svůj sekret, třeba i do oka... Když se mi to dostane z balkónu do bytu, a Elsa, to zmerčí i z dálky, tak se jí ihned začne reflexně navalovat. Plus to umí pomalu lítat a vrčet - humus! Před chvílí jsem jednu vyhazovala!!!

Tak nemohla mu to udělat tady ta potvora?

22.1.2021 13:44
lesnížínka

XXX.XXX.148.5

fikovnice napsal(a):
Nevím jak jinde, ale máme takové ty hnusné panelákové ploštice, asi jsem sem už i dávala foto. A někdo psal, že jsou všude - mrchy hnusný, smradlavý smrdutý! No a na moje kočky dokážou zacílit a zamířit a stříknout ten svůj sekret, třeba i do oka... Když se mi to dostane z balkónu do bytu, a Elsa, to zmerčí i z dálky, tak se jí ihned začne reflexně navalovat. Plus to umí pomalu lítat a vrčet - humus! Před chvílí jsem jednu vyhazovala!!!

Tak nemohla mu to udělat tady ta potvora?

To máš jedno, pes měl alergickou reakci, tu může mít po kde čem, prostě by bylo dobré mít doma nějaký ten zyrtec, kdyby se to opakovalo.

23.1.2021 01:40
fikovnice

XXX.XXX.133.227

lesnížínka napsal(a):
To máš jedno, pes měl alergickou reakci, tu může mít po kde čem, prostě by bylo dobré mít doma nějaký ten zyrtec, kdyby se to opakovalo.

No, možná raději klasickej Dithiaden - nastupuje rychleji. Ale to už je fuk, hlavně, že to není nic závažného!

23.1.2021 12:02

fikovnice napsal(a):
No, možná raději klasickej Dithiaden - nastupuje rychleji. Ale to už je fuk, hlavně, že to není nic závažného!

Alergie je i u psa poměrně závažný stav - ale to vám asi psát nemusím. Spíš všeobecně. Nám se při ní předchozí fenka za mlada málem udusila. A bylo to na framykoin oční mast, takže to začlo banálním zánětem spojivek.

Přidejte reakci

Přidat smajlík