Pes žere skořápky z ořechů

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

hop

14.4.2021 15:25
hop

XXX.XXX.195.17

Dobrý den,
naše 11ti měsíční štěně žere skořápky ořechů, nemá někdo zkušenost?
Děkuji.

Uživatel s deaktivovaným účtem

14.4.2021 16:46
Uživatel s deaktivovaným účtem

Zkušenost s koupí sítě, aby ořechy nepadaly na zem v zahradě, nebo doma ořechy zavřít do šuplíku, ořechy vyloupané psovi, jo, naopak tuhle zkušenost nemám a musím teda říct, že jste šikovný/á, to jen tak někdo nevymyslí.

14.4.2021 17:11
Dasvo

XXX.XXX.250.72

hop napsal(a):
Dobrý den,
naše 11ti měsíční štěně žere skořápky ořechů, nemá někdo zkušenost?
Děkuji.

Mám! Špatnou. Je třeba v tom psovi zabránit.

14.4.2021 19:06
marcelaamax

XXX.XXX.189.249

Když ono je to někdy těžké, my máme na zahradě tři obrovské ořechy a padá to z nich skoro všude. Ačkoli se snažím to sbírat, tak je prostě nemožný vysbírat všechno a psi si občas stejně nějaký najdou. Přede mnou už to nežerou, ví, že nesmí. Ale jakmile je příležitost, tak si dají. Začali to dělat už i na tajňáka - seberou ořech jakože nic a jdou s tím v klidu někam za roh . Já už jsem z toho fakt nešťastná, ale prostě nechci psy pouštět na vlastní zahradu s náhubkem. Přítel už vyhrožuje pokácením ořechů, což se ale těžce nelíbí mě, protože na jaře jak to obrazí tak je to hezké, a navíc to dělá fakt pěknej chládek přes léto...

No takže u nás tak, že každou chvíli to sbírám, kdo vidí ořech tak okamžitě sbírá, ale občas si stejně psi nějaký vyhrabou, ten se hned zabaví, ale někdy to prostě neuhlídám a nějaký si dají...

14.4.2021 19:36
lesnížínka

XXX.XXX.132.8

Náš Alfík si louskal ořechy sám, byly jak u babči v humně, kde jsme byli x krát za den, tak měl ořech ve své zahradě. Na podzim jsme si je (i jemu) loupali čerstvé, když se v zimě tloukly na cukroví, sbíral si co nám upadlo, pokud to byl celý ořech, rozkřoupal si ho sám, co mu šlo vyžral. Taktéž z těch, co si našel pod stromy sám. Jestli u toho snědl i nějaké skořápky jsme netušili. Byl na zbytcích, kosti jedl běžně, pečené, vařené, takže nějakou skořápku jsme neřešili. Ale nebyla to popelnice pažravá myslím, že se celkem snažil skořápky nežrat, taky proč..

14.4.2021 19:59
HalíBelí

XXX.XXX.213.39

Naši psi si taky louskají ořechy sami, vyžerou vnitřek, skořápku nechají. Ale pokud pes žere i skořápky, může být problém, že si může poranit střeva.

Přidejte reakci

Přidat smajlík