Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
21.7.2021 21:41
BenaBak

XXX.XXX.181.204

Mám na vás takovej hloupej dotaz,ale po včerejšku vidím v každém prdu smrtelnou nemoc. Všimla jsem si, že jeden ze psů se vyčůrá a druhej to po něm olizuje a potom cvaká zubama. Já jsem se s tím nikdy mezi 2 psy nesetkala. Že mi to dělají venku po fenách je normální, ale tohle?! 🤔 Může to něco znamenat?

21.7.2021 21:46
Terven

XXX.XXX.110.191

BenaBak napsal(a):
Mám na vás takovej hloupej dotaz,ale po včerejšku vidím v každém prdu smrtelnou nemoc. Všimla jsem si, že jeden ze psů se vyčůrá a druhej to po něm olizuje a potom cvaká zubama. Já jsem se s tím nikdy mezi 2 psy nesetkala. Že mi to dělají venku po fenách je normální, ale tohle?! 🤔 Může to něco znamenat?

Dělají to moje dvě feny po sobě navzájem i po cizích psech...normální psí způsob analýzy pachu

21.7.2021 21:50
BenaBak

XXX.XXX.181.204

Terven napsal(a):
Dělají to moje dvě feny po sobě navzájem i po cizích psech...normální psí způsob analýzy pachu

Tak děkuju. Už mi hrabe ☹️ po tom psovi, co mi umřel, to nedělal. Jsou to už taky důchodci, tak je hlídám a asi až moc.

21.7.2021 21:55
marcelaamax

XXX.XXX.189.249

Mě to teda mezi sebou fena se psem nedělají - krom toho kdy fena hárá... Fenu ( mojí) jsem to neviděla dělat nikdy..

Ale když k nám přijede fena z rodiny, tak to občas dělá, i po naší feně.

Uživatel s deaktivovaným účtem

22.7.2021 09:45

Můj pes to dělá běžně a feny ani nehárají.

22.7.2021 14:29

BenaBak napsal(a):

Je to normální, jak píše Terven.

Přidejte reakci

Přidat smajlík