Winston značka Rossman

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
13.8.2021 16:46
Annaa

XXX.XXX.134.116

Krásný den, dnes jsem při nákupu v Rossman drogerií zastavila před stojánek se zvířecími potřebami.
Samozřejmě krmivo typu Pedigree, Purina atd. Složení jsem ani nečetla, prostě hnus. Nikdy bych svému psovi nic takové nedala. Narazila jsem ale na německou značku “ Winston”, kterou prodává přímo Rossman. Nikdy jsem o ní neslyšela, tak jsem se podívala a složení úžasné. Přidám přílohu, nebudu vypisovat. Jen mě zarazilo, že se prodávají v takovém obchodě.
Mám je koupit?
Máte s nimi zkušenost?
Jakou?

13.8.2021 18:06
Nellska

XXX.XXX.58.45

Také jsem tuto značku nikdy neviděla. Můžete zkusit.

Uživatel s deaktivovaným účtem

13.8.2021 21:33
Uživatel s deaktivovaným účtem

1) toto není krmivo kompletní, je to pamlsek s vysokou vlhkostí a cena odpovídat určitě nebude :-)
2) je nějaké (neznámé) množství živočišných produktů a z toho něčeho je 95 % kachna

Např. mám 100 g kachních součástek a z těch 100 g tvoří 95 % kachní prsa. Tzn. ve výsledku nemám ve 100 gramech pamlsku 95 g kachních prsou,
ale 95 g kachních prsou v kilogramu pamlsků.
A zbytek mohou být sojové boby. Třeba. Je tam 1/4 sacharidů. Ty z masa nejsou; maso malinký podíl cukrů obsahuje, ale ne tolik, aby
vytvořilo pamlsek, ve kterém je 95 % kachny a 5 % čočky.
Tak se mi to nezdá úžasné, ale spíše nejasné, účelové.

Budete se divit, zas :-) ale Lidl prodává zajímavé jídlo pro zvířata. Nebýt tam drůbeží tuk.. ale ony ho poslední dobou už používají i značky, kde to dřív nebylo..

13.8.2021 22:04
Atheira

XXX.XXX.169.62

Když chci jako pamlsek koupit psu sušená kachní prsa, koupím sušená kachní prsa. Proc bych k tomu měla kupovat kachnu šmrncnutou něčím, co tam ani není specifikované?

13.8.2021 22:17
Terven

XXX.XXX.110.191

Složení úžasné?
Mlžení typu "výrobky živočišného původu", "vedlejší výrobky rostlinného původu" apod., je obvykle zárukou neidentifikovatelnýho humusu.

Přidejte reakci

Přidat smajlík