Otázka – jaké plemeno?

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Racek123

5.9.2021 11:52
Racek123

XXX.XXX.40.126

Netuší prosím někdo jaké rasy má v sobě můj krasavec? Myslím si, že je to labrador křížený se staffordem..?
Díky.

Uživatel s deaktivovaným účtem

5.9.2021 11:59

Čtyři rozmazané fotky, kříženec kříženců, není zač.

5.9.2021 12:12

labradora v tom nevidím. Kříženec typu bull...

5.9.2021 14:10

Možná s BOCkou.

5.9.2021 14:27

Čuba baskervilská.

5.9.2021 14:57

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Čuba baskervilská.

s baskervillem nesouhlasím To na fotkách je slabý odvar - podle literárního zdroje baskervillík byl křížencem velkého Dána (Great Dane = německá doga) a vlkodava takže by si musel žít na podstatně vyšších nohách. Tomuhle by ani fosfor nepomohl...

5.9.2021 15:07

s baskervillem nesouhlasím To na fotkách je slabý odvar - podle literárního zdroje baskervillík byl křížencem velkého Dána (Great Dane = německá doga) a vlkodava takže by si musel žít na podstatně vyšších nohách. Tomuhle by ani fosfor nepomohl...

To mě napadlo při pohledu na tu první fotku, ta hlava.

Jinak si taky myslím, že z labradora nemá nic.

5.9.2021 18:18
Nellska

XXX.XXX.58.45

Nějaké bull plemeno tam bude.

5.9.2021 21:43

Neznám tento typ v celočerné. Jenže on má nějaký jen extra plášť, na hubě je to vidět - do rotvajlerova. Ani tam žádný bulíkovec být nemusí, rotvík stačí, bílá skvrna.. dali mu malý plášť.
A co černý ovčák Rexík a frbulek? Labradora tam vidět nemusím, ale jsou to častí účastníci křížení s bulíkovci.
A prošlapy. Znám několik kříženců border kolie a bulíkovce a od kolie chytají irish spotting.. černá s bílým límcem atd. Nějaký genetický ing. to řekne chytřejc, to je jen moje teorie, že to tak dopadá hodně.
A je to proti slunci tulení barva, ne černá.. Takže tulečák.

Úplně stejní psíci:
https://1url.cz/9Kadj
Seal zbarvení ve spodní třetině ghost tan hned pod tím:
http://www.doggenetics.co.uk/black.htm

6.9.2021 17:11

Já když vidím černou německou dogu, tak mě napadá jediné ..."Ale velebnosti, dyk je to ještě štěně"

6.9.2021 20:42
GAELLE

XXX.XXX.66.235

Já když vidím černou německou dogu, tak mě napadá jediné ..."Ale velebnosti, dyk je to ještě štěně"

Mám to naprosto stejně

6.9.2021 20:51

Jo přesně. A velkej černej pes a mrtvej kostelník. To jsme si vždycky říkali, když jsme viděli černýho psa a majitel v nedohlednu. :-)

Přidejte reakci

Přidat smajlík