EDS a pes s oholenou nohou

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Anonym1234987

8.12.2021 14:50
Anonym1234987

XXX.XXX.39.19

Dobrý den,
mám dotaz - jsem nahlášená na EDS do Budapešti se štěnětem, které půjde v dorostu. Večer ale jako správná popelnice sežrala, co neměla, a tak musela dnes na veterině na rtg - naštěstí operace nebyla nutná, vše se spravilo samo. Jediné, tak má na přední noze vyholené místo, kde byla kanila, protože ji museli trochu oblbnout, aby mohli rtg udělat. Nebyla ale ani v plné narkóze. Nechala jsem si vystavit potvrzení od veta, které bych si vzala s sebou přeložené do AJ (s razítkem).

Otázka je, jestli si myslíte, že mi štěně neposoudí a vyhodí nás z kruhu - kvůli tomu vyholenému místo (cca 1x2cm) na přední noze, s papírem od veta?

Ptám se, abych tam třeba nejela zbytečně.

8.12.2021 14:56
Inspektor Pišišvor

XXX.XXX.197.228

Anonym1234987 napsal(a):
Dobrý den,
mám dotaz - jsem nahlášená na EDS do Budapešti se štěnětem, které půjde v dorostu. Večer ale jako správná popelnice sežrala, co neměla, a tak musela dnes na veterině na rtg - naštěstí operace nebyla nutná, vše se spravilo samo. Jediné, tak má na přední noze vyholené místo, kde byla kanila, protože ji museli trochu oblbnout, aby mohli rtg udělat. Nebyla ale ani v plné narkóze. Nechala jsem si vystavit potvrzení od veta, které bych si vzala s sebou přeložené do AJ (s razítkem).

Otázka je, jestli si myslíte, že mi štěně neposoudí a vyhodí nás z kruhu - kvůli tomu vyholenému místo (cca 1x2cm) na přední noze, s papírem od veta?

Ptám se, abych tam třeba nejela zbytečně.

Posoudí Vám ho úplně normálně - rozhodčí nejsou dementi a tohle chápou - vždyť noha se holí i na oficiální rtg, odběr krve na DNA testy apod.
Vůbec se toho nebojte.

8.12.2021 15:11
Melaka

XXX.XXX.32.197

Na světovce letos v Brně jsem vystavovala psa s deset centimetrů dlouhou a viditelnou jizvou na stehně. Rozhodčí nás normálně posoudila. Nebála bych se toho :-)

Přidejte reakci

Přidat smajlík