Diana58

XXX.XXX.179.130
Dobrý den koupím loveckého psa se zkouškami nebo hledám někoho kdo by měl tip kde lze sehnat, hledala jsem snad všude, bohužel marně, děkuji
Uživatel s deaktivovaným účtem

A sdělíte o jaké plemeno máte zájem? Vím o někom, kdo cvičí ČF.
lupus4
napsal(a):
bylo by dobrý, kdyby se bohyně lovu vymáčla a napsala jakého a na co...neb možností je mnoho
od norníka, slídiče, barváře, všestranného, losího či bulíka na naháňky...nebo pointra na field trial atd...atd...
bohyně lovu nikdy lovit nebude, má za jménem číslo a píše jak........ ne prudce inteligentní jedinec, takže způsob jak rozkmitat konverzaci.
Diana58

XXX.XXX.179.130
Koukám, že všude se najdou chytří jedinci 😁. No nic, potřebovala jsem jen radu, psa neshanim pro sebe jen jsem se měla poptat na tip kde ho sehnat, neuvadela jsem jakého, protože momentálně by vzal jakéhokoliv, je to pro známého a blbé řeči si můžete nechat, ale díky jsem ponaucena
Zrzavci
napsal(a):
bohyně lovu nikdy lovit nebude, má za jménem číslo a píše jak........ ne prudce inteligentní jedinec, takže způsob jak rozkmitat konverzaci.
To ale zvolila blbý téma, jako momentálně nejefektivnější se zdá rozehrát diskuzi na téma "soužití s de*bilním přítelem" :-D
Diana58
napsal(a):
Koukám, že všude se najdou chytří jedinci 😁. No nic, potřebovala jsem jen radu, psa neshanim pro sebe jen jsem se měla poptat na tip kde ho sehnat, neuvadela jsem jakého, protože momentálně by vzal jakéhokoliv, je to pro známého a blbé řeči si můžete nechat, ale díky jsem ponaucena
Jakože je v honitbě,kde mají akorát prasata, a vzal by pointra s podzimkama?
Diana58
napsal(a):
Pisete "hledala jsem snad vsude" a pritom jini nasli za dve vteriny.
Nepisete nic o plemeni, pac nevite, ale neumite rovnou napsat "je to pro znameho, nevim presne co chce, tak jen hledam pripadne tipy".
Ale tak jasne - ono je jednodussi neosoupat si klavesnici, doufat ze zdejsi osazenstvo ma kristalovou kouli a kdyz se zjisti ze ne, tak hodit urazenej xicht.
Diana58
napsal(a):
A Vy jste ale chytrej brouček, že jo?
Zoia
napsal(a):
To ale zvolila blbý téma, jako momentálně nejefektivnější se zdá rozehrát diskuzi na téma "soužití s de*bilním přítelem" :-D
že jo? kdyby přišla rovnou tam, vyštracháme klidně i tu křišťálovou kouli, abychom to vyvěštili/y. Vlastně stačí kávová sedlina, nebo co to bylo za bejlís co požila Varaxi?

Diana58
napsal(a):
To je jako - sháním auto pro známého, vzal by jakékoliv. Pod tím si můžeme představit otřískanou škodovku i luxusní BMW.
Diana58
napsal(a):
jj, to jsou lidi

lupus4
napsal(a):
jj, to jsou lidi
lupus4
napsal(a):
bylo by dobrý, kdyby se bohyně lovu vymáčla a napsala jakého a na co...neb možností je mnoho
od norníka, slídiče, barváře, všestranného, losího či bulíka na naháňky...nebo pointra na field trial atd...atd...
Opet výzivná diskuze od vas! Mel byste navstivit psychiatra
Kokrspanel2021
napsal(a):
Opet výzivná diskuze od vas! Mel byste navstivit psychiatra
kokříku , vím, že nejméně u poloviny slov tě irituje, že nevíš ani o co go , tak nám udělej radost a běž do ....
těžko se bavit s někým, kdo ani netuší, že netuší
a kvůli tobě se trápit nebudu