Koupím loveckého psa se zkouškami

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Diana58

24.2.2022 07:49
Diana58

XXX.XXX.179.130

Dobrý den koupím loveckého psa se zkouškami nebo hledám někoho kdo by měl tip kde lze sehnat, hledala jsem snad všude, bohužel marně, děkuji

24.2.2022 07:54
janaa

XXX.XXX.39.105

Lovecký pes je široký pojem. Zkuste FB skupiny myslivost,myslivecká kynologie,lovecká kynologie.... ale teď by to byla spíš náhoda,pokud někdo prodává,tak většinou na podzim po zkouškách

24.2.2022 07:57
keissa

XXX.XXX.155.174

Diana58 napsal(a):
Dobrý den koupím loveckého psa se zkouškami nebo hledám někoho kdo by měl tip kde lze sehnat, hledala jsem snad všude, bohužel marně, děkuji

to chce obvolat myslivce ,popřípadě chovatele

24.2.2022 09:37
lenocka

XXX.XXX.40.152

Já bych se poptala majitelů / provozujících honiteb (snad to píšu správně), kam jezdí platící střelci. Tak se ty peníze točí tak nějak rychleji řekla bych.

24.2.2022 10:12
lupus4

XXX.XXX.205.61

bylo by dobrý, kdyby se bohyně lovu vymáčla a napsala jakého a na co...neb možností je mnoho
od norníka, slídiče, barváře, všestranného, losího či bulíka na naháňky...nebo pointra na field trial atd...atd...

Uživatel s deaktivovaným účtem

24.2.2022 11:30

A sdělíte o jaké plemeno máte zájem? Vím o někom, kdo cvičí ČF.

24.2.2022 13:05
Zrzavci

XXX.XXX.226.6

lupus4 napsal(a):
bylo by dobrý, kdyby se bohyně lovu vymáčla a napsala jakého a na co...neb možností je mnoho
od norníka, slídiče, barváře, všestranného, losího či bulíka na naháňky...nebo pointra na field trial atd...atd...

bohyně lovu nikdy lovit nebude, má za jménem číslo a píše jak........ ne prudce inteligentní jedinec, takže způsob jak rozkmitat konverzaci.

24.2.2022 13:07
lupus4

XXX.XXX.205.61

Zrzavci napsal(a):
bohyně lovu nikdy lovit nebude, má za jménem číslo a píše jak........ ne prudce inteligentní jedinec, takže způsob jak rozkmitat konverzaci.

taky si myslím

24.2.2022 13:23
24.2.2022 13:43
Zrzavci

XXX.XXX.226.6

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
2 vteřiny
http://www.myslivost-lovectvi.cz/inzerce/lovecky-pes:3/53951/

no právě.

Diana58

24.2.2022 14:19
Diana58

XXX.XXX.179.130

Koukám, že všude se najdou chytří jedinci 😁. No nic, potřebovala jsem jen radu, psa neshanim pro sebe jen jsem se měla poptat na tip kde ho sehnat, neuvadela jsem jakého, protože momentálně by vzal jakéhokoliv, je to pro známého a blbé řeči si můžete nechat, ale díky jsem ponaucena

24.2.2022 14:29
Zoia

XXX.XXX.211.192

Zrzavci napsal(a):

To ale zvolila blbý téma, jako momentálně nejefektivnější se zdá rozehrát diskuzi na téma "soužití s de*bilním přítelem" :-D

24.2.2022 14:31
janaa

XXX.XXX.39.105

Diana58 napsal(a):
Koukám, že všude se najdou chytří jedinci 😁. No nic, potřebovala jsem jen radu, psa neshanim pro sebe jen jsem se měla poptat na tip kde ho sehnat, neuvadela jsem jakého, protože momentálně by vzal jakéhokoliv, je to pro známého a blbé řeči si můžete nechat, ale díky jsem ponaucena

Jakože je v honitbě,kde mají akorát prasata, a vzal by pointra s podzimkama?

24.2.2022 14:32
arosek

XXX.XXX.130.20

Diana58 napsal(a):

Pisete "hledala jsem snad vsude" a pritom jini nasli za dve vteriny.
Nepisete nic o plemeni, pac nevite, ale neumite rovnou napsat "je to pro znameho, nevim presne co chce, tak jen hledam pripadne tipy".

Ale tak jasne - ono je jednodussi neosoupat si klavesnici, doufat ze zdejsi osazenstvo ma kristalovou kouli a kdyz se zjisti ze ne, tak hodit urazenej xicht.

24.2.2022 14:36
Zrzavci

XXX.XXX.226.6

Diana58 napsal(a):

A Vy jste ale chytrej brouček, že jo?

24.2.2022 14:39
Zrzavci

XXX.XXX.226.6

Zoia napsal(a):
To ale zvolila blbý téma, jako momentálně nejefektivnější se zdá rozehrát diskuzi na téma "soužití s de*bilním přítelem" :-D

že jo? kdyby přišla rovnou tam, vyštracháme klidně i tu křišťálovou kouli, abychom to vyvěštili/y. Vlastně stačí kávová sedlina, nebo co to bylo za bejlís co požila Varaxi?

24.2.2022 16:12

Diana58 napsal(a):

To je jako - sháním auto pro známého, vzal by jakékoliv. Pod tím si můžeme představit otřískanou škodovku i luxusní BMW.

24.2.2022 17:19
lupus4

XXX.XXX.205.61

Diana58 napsal(a):

jj, to jsou lidi

24.2.2022 17:23

lupus4 napsal(a):
jj, to jsou lidi

26.2.2022 11:55
Kokrspanel2021

XXX.XXX.229.166

lupus4 napsal(a):

Opet výzivná diskuze od vas! Mel byste navstivit psychiatra

26.2.2022 13:10
lupus4

XXX.XXX.205.61

Kokrspanel2021 napsal(a):
Opet výzivná diskuze od vas! Mel byste navstivit psychiatra

kokříku , vím, že nejméně u poloviny slov tě irituje, že nevíš ani o co go , tak nám udělej radost a běž do ....
těžko se bavit s někým, kdo ani netuší, že netuší

a kvůli tobě se trápit nebudu

26.2.2022 16:06
fikovnice

XXX.XXX.132.48

lupus4 napsal(a):
jj, to jsou lidi

Tak ten s knírem mě dostal!!!

Přidejte reakci

Přidat smajlík