Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
1.3.2022 11:13
Izabelakachna

XXX.XXX.224.76

Dobrý den
Uvažuji o pořízení Šeltie ale nemůžu nikde najít ověřený aktuální údaj o ceně můžete mi pomoci?

1.3.2022 11:20
eli22

XXX.XXX.58.38

Izabelakachna napsal(a):
Dobrý den
Uvažuji o pořízení Šeltie ale nemůžu nikde najít ověřený aktuální údaj o ceně můžete mi pomoci?

Cenu štěněte si určuje chovatel. Vy ji můžete, a nemusíte, akceptovat.

Uživatel s deaktivovaným účtem

1.3.2022 11:22

Nevím, jestli už se cena zase neposunula jinam, ale ještě v prosinci se šeltie prodávaly za 30+k. Samozřejmě se to liší chovatel od chovatele.

1.3.2022 11:35
Trickyvoo

XXX.XXX.62.63

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Nevím, jestli už se cena zase neposunula jinam, ale ještě v prosinci se šeltie prodávaly za 30+k. Samozřejmě se to liší chovatel od chovatele.

A paní, co jsem potkala se sedmiměsíční šeltií mi říkala, že na ní čekali skoro rok.

1.3.2022 11:40

Trickyvoo napsal(a):
A paní, co jsem potkala se sedmiměsíční šeltií mi říkala, že na ní čekali skoro rok.

Hodně teď trendují a vrhy jsou málopočetné, no. Ono taky záleží, jestli ji chce člověk jen jako společníka (tzn. vezme cokoli) nebo má nějaké požadavky (na barvu, linii, sport, výstavy atd.). Když člověk bere cokoli, dá se sehnat - s trochou štěstí - relativně rychle.

1.3.2022 11:45
janaa

XXX.XXX.39.105

Tak před rokem se čekalo i rok na štěňata většiny plemen. Teď už je situace dost jiná

2.3.2022 07:49
Sonnic

XXX.XXX.95.42

Izabelakachna napsal(a):
Dobrý den

Před rokem a půl se cena pohybovala okolo 20-25 tisíc☺️.
Nejsem chovatel-je to informace od naší chovatelky
Samozdřejmě záleží na ocenění rodičů atd.

Přidejte reakci

Přidat smajlík