Evzuu19

XXX.XXX.224.136
Dobrý den, pořizuji si štěňátko border kolie. Chtěla bych už dopředu vědět, kam budeme chodit na veterinu a pokud to půjde, “nějak se tam zaregistrovat”. Bydlím ve Zlíně, ale nemám problém dojet dál. Jakkoli po Zlínském, nebo Jihomoravském kraji. Chtěla bych vás poprosit, jestli neznáte a nemáte zkušenosti s nějakou dobrou veterinou právě ve Zlínském, nebo Jihomoravském kraji. Můžete napsat třeba i kterým veterinám se vyhnout. Děkuji moc za všechny poznatky :).
Evzuu19

XXX.XXX.224.136
Myslíte u Kaděry? Na tu jsem zatím slyšela pozitivní recenze, jen jsou prý předražené ceny. Děkuji za váš názor.
Evzuu19
napsal(a):
Myslíte u Kaděry? Na tu jsem zatím slyšela pozitivní recenze, jen jsou prý předražené ceny. Děkuji za váš názor.
Ano myslím, jmenovat jsem nechtěla. Chodila jsem tam léta...dokud psi neměli problém, jen očkování, pohoda. Jakmile přišel zdravotní problém...veti se střídali, levá ruka nevěděla co dělá pravá a výsledek byl mrtvý pes. Když jsem tam přivezla kočku, která přestala žrát, vzali si ji někam dozadu, pak mi přišli říct, že nemůže dýchat(do té doby vypadala normálně, jen nežrala, myslela jsem, že má něco třeba zapíchnuté v krku) a že ji musí nechat v kyslíkovém stanu. Měla jsem si volat večer, ale ji nepustili, že stav se horší. Druhý den na dotaz, jak to vypadá, jestli se nelepší a nemohla bych si ji vzít domů, se na mě lékařka obořila, že kočka je neošetřitelná a jestli ji odvezu, tak to nepřežije. A co s ní tedy děláte? Nic, nedá se s ní nic dělat, nedá se ošetřit To jsem pro ni okamžitě jela, jestli má umřít, umře doma. Po 14dnech jsem to konzultovala s jinou vetkou a ta mi řekla, že má postvakcinační sarkom, s metama na plicích a pravděpodobně i na mozku, začalo jí ujíždět oko. Neléčitelné. Ovšem chování veteriny v Hradišti mě utvrdilo v tom, že tam už nikdy.
GG

XXX.XXX.213.197
RRJessy
napsal(a):
já jezdím už roky do Slušovic k MVDr Gregoříkovi a lepší veterina ve Zlínském kraji neexistuje
Také jezdíme s borderákem do Slušovic a jsme spokojení.
Navíc nám ho tam vytáhli z dost slušné otravy, když byl ještě stěně a věnovali se mu fakt hodně. Takže za mě
Taky doporučím Slušovice. K "našemu" veterináři chodíme na Podhoří k MVDr. Pelcové, ale s akutním problémem bych už nejela jinam než k MVDr. Gregoříkovi. Před rokem akutně večer operoval mého starého pejska s prasklým nádorem na slezině a i když se pejsek bohužel po operaci už neprobudil, všichni pro něj udělali maximum i přesčas, skvělý a lidský přístup. Před půl rokem jsem u nich byla s mlaďochem na RTG k uchovnění a opět si nemám na co stěžovat. Na Podhoří bych pejska po špatných zkušenostech s panem doktorem už operovat nenechala (pejsek se z banální operace vrátil totálně rozhozený i když předoperační vyšetření dopadlo dobře, nechtěl žrát, chodit, byl apatický, pomohly mu až infuze, když jsem už myslela, že o něj přijdu, jediné, co mi k tomu doktorka řekla bylo, že mu asi při operaci nějak špatně pohnuli s nohama při RTG kyčlí, který jsem si s nimi vůbec nedomlouvala ... tam už maximálně s nějakým lehčím problémem, očkováním ...