Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Zoufalý

5.9.2022 06:51
Zoufalý

XXX.XXX.94.162

Dobrý den, máme hrozně hysterického psa. Když někam jdeme a on musí chvíli čekat na místě, tak začne hystericky vyvádět a ti i když je přímo vedle mě. Nevíte co s tím? Když už jsem to nevydržel, tak jsem mu šlehnul po zadku vodítkem, ale nepomohlo to. Musím říct, že se to opravdu nedá vydržet. On jak má někde čekat na místě, byť přímo vedle mě, tak je to konec. Je to kříženec jorkšíra a čivavy....

5.9.2022 07:14
rapotacka11

XXX.XXX.225.225

Asi je zoufalý
a bojí se.
Samotného ho nikde čekat nenechávejte!

tak jsem mu šlehnul po zadku vodítkem

čivavu?!
Nepomohlo?
Zvláštní. . .
Tak jedině umlátit.

Uživatel s deaktivovaným účtem

5.9.2022 07:22

Jak dlouho toho psa máte a jak dlouho tohle dělá?

5.9.2022 07:38

a jaký pro tuto činnost máš povel?

5.9.2022 12:57
Mí

XXX.XXX.111.232

Až vy budete mít z něčeho strach,nebo fobii, určitě vám od toho pomůže řemenem přes záda.

5.9.2022 13:15

Zoufalý napsal(a):
Dobrý den, máme hrozně hysterického psa. Když někam jdeme a on musí chvíli čekat na místě, tak začne hystericky vyvádět a ti i když je přímo vedle mě. Nevíte co s tím? Když už jsem to nevydržel, tak jsem mu šlehnul po zadku vodítkem, ale nepomohlo to. Musím říct, že se to opravdu nedá vydržet. On jak má někde čekat na místě, byť přímo vedle mě, tak je to konec. Je to kříženec jorkšíra a čivavy....

Zoufalý je spíš pes, ne vy. O pozitivní motivaci jste slyšel()? Bitím si vyrobíte akorát neurotika, možná i agresívního. Viz vlákno "pes vyjíždí pod stolem." Pročtěte si ho.
Jo a jak je starý?

5.9.2022 13:18

trpaslíci mívají k hysterii sklony. Od mládí se s nimi musí vhodně pracovat - a vychovat z nich sebevědomé psí parťáky. Je to dřina - ale ono každé z plemen mívá svá úskalí

5.9.2022 13:19

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
trpaslíci mívají k hysterii sklony. Od mládí se s nimi musí vhodně pracovat - a vychovat z nich sebevědomé psí parťáky. Je to dřina - ale ono každé z plemen mívá svá úskalí

Souhlasím. Ale v první řadě na sobě musí zapracovat páníček. A obrnit se vééélkou trpělivostí.

5.9.2022 13:21

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Zoufalý je spíš pes, ne vy. O pozitivní motivaci jste slyšel()? Bitím si vyrobíte akorát neurotika, možná i agresívního. Viz vlákno "pes vyjíždí pod stolem." Pročtěte si ho.
Jo a jak je starý?

Edit - "pes útočí pod stolem". O jednu stránku zpět.

5.9.2022 13:46
rapotacka11

XXX.XXX.225.225

Mí napsal(a):
Až vy budete mít z něčeho strach,nebo fobii, určitě vám od toho pomůže řemenem přes záda.

Dala bych mu preventivně.

5.9.2022 17:04
fikovnice

XXX.XXX.133.165

Zoufalý napsal(a):

Obvykle takto nepíšu...ale šlehněte si jednu sobě a budete v klidu!!!

Přidejte reakci

Přidat smajlík