Po smrti paní Dr. Ireny Sehnerové se její manžel a nakladatel pan Hollauer dostal do velmi obtížné životní situace. Má stovky jejích knih a nemá je kam dát. Nevím, jak jinak bych mu mohla pomoci, než Vás tady poprosit, jestli byste si některé nechtěli koupit. Jsou to její poslední knihy. Všechny jsou napsané s velkou láskou ke psům, hlavně mollosům. Věřím, že mu aspoň trochu pomůžeme, že knihy paní Sehnerové neskončí ve sběru. Email - jan.hollauer@iol.cz . Děkuji každému za jakoukoli pomoc.
rona
napsal(a):
Po smrti paní Dr. Ireny Sehnerové se její manžel a nakladatel pan Hollauer dostal do velmi obtížné životní situace. Má stovky jejích knih a nemá je kam dát. Nevím, jak jinak bych mu mohla pomoci, než Vás tady poprosit, jestli byste si některé nechtěli koupit. Jsou to její poslední knihy. Všechny jsou napsané s velkou láskou ke psům, hlavně mollosům. Věřím, že mu aspoň trochu pomůžeme, že knihy paní Sehnerové neskončí ve sběru. Email - jan.hollauer@iol.cz . Děkuji každému za jakoukoli pomoc.
Napsala jsem panu Dr.Hollauerovi email, a vkládám zde jeho odpověď:
Na foru mají pravdu, je to tak, paní byla těžce nemocná dlouho, ale
posledních pět měsíců nás zaskočilo přímo destruktivně velkými
zdravotními těžkostmi skutečně ze dne na den v plné síle, žena strašně
trpěla, rozkládal se jí doslova celý organismus, ale nechtěla odejít od
svého pejska, koček ani ode mne, ale ani z života, ani do nemocnice, vše
nám komplikovalo plno drobností, které ničily poslední síly, neměli jsme
čas ani myšlení na nic, takže žena plna bolesti a ztrápená už neměla sil
na nic, jen na smrt, tudíž nejsem v pořadu jednání při dědickém řízení
ze zákona, tudíž budou knihy dle všeho někde na skládce, kdy asi, nevím,
ale může se to stát brzo, vyhodí je ženin syn, který ženě nikdy v ničem
nepomohl a její knihy ho nezajímaly...
Nemysleli jsme na praktické věci světa vezdejšího, ale na ženin život,
žena zas hlavně na zvířata, psy, kočky, které byl důležitější, ale je
málo tak Božích lidí, jako byla paní Dr. Irena Sehnerová, já byl stejně
nepraktický a záleželo mi na zdraví a životě ženy, nikoli mém... takže
je to tak... Prosil jsem Boha celé dny, aby si vzal k Sobě mne a ženu
ušetřil... chtěl bych to i dnes... nestalo se... ptám se stále: Proč?
Bůh kež miluje mou ženu, a Bůh snad přijme i mou hřešící a hříšnou duši,
jejíž jedinou chybou bylo, že svou ženu miloval víc než sebe, ale
nedokázal ji před smrtí uchránit ...
Můžete tento dopis na foru zveřejnit, chcete-li, nestydím se za své
zoufalství, po třech měsících od odchodu své milované jsem zhubl 35 kg a
dál nemohu jíst, kdy budu moci a jak dopadnu, nevím... Snad Bůh pomůže a
zoufajícího se vezme k Sobě... Kéž knihy paní Sehnerové dál těší všechny
pejskaře a pomáhají při jejich výchově i péči, žena je vždy psala s
velkou láskou, potěchou i něhou navzdory svým těžkým dvanáctiletým
zdravotním problémům, mnohdy silou poslední vůle...
V úctě k Vám i k životu a lásce mé ženy paní Ireny
Sehnerové-Hollauerové, která milovala zvířata víc než sebe...
Dr. Jan Hollauer
dines
napsal(a):
Napsala jsem panu Dr.Hollauerovi email, a vkládám zde jeho odpověď:
Na foru mají pravdu, je to tak, paní byla těžce nemocná dlouho, ale
posledních pět měsíců nás zaskočilo přímo destruktivně velkými
zdravotními těžkostmi skutečně ze dne na den v plné síle, žena strašně
trpěla, rozkládal se jí doslova celý organismus, ale nechtěla odejít od
svého pejska, koček ani ode mne, ale ani z života, ani do nemocnice, vše
nám komplikovalo plno drobností, které ničily poslední síly, neměli jsme
čas ani myšlení na nic, takže žena plna bolesti a ztrápená už neměla sil
na nic, jen na smrt, tudíž nejsem v pořadu jednání při dědickém řízení
ze zákona, tudíž budou knihy dle všeho někde na skládce, kdy asi, nevím,
ale může se to stát brzo, vyhodí je ženin syn, který ženě nikdy v ničem
nepomohl a její knihy ho nezajímaly...
Nemysleli jsme na praktické věci světa vezdejšího, ale na ženin život,
žena zas hlavně na zvířata, psy, kočky, které byl důležitější, ale je
málo tak Božích lidí, jako byla paní Dr. Irena Sehnerová, já byl stejně
nepraktický a záleželo mi na zdraví a životě ženy, nikoli mém... takže
je to tak... Prosil jsem Boha celé dny, aby si vzal k Sobě mne a ženu
ušetřil... chtěl bych to i dnes... nestalo se... ptám se stále: Proč?
Bůh kež miluje mou ženu, a Bůh snad přijme i mou hřešící a hříšnou duši,
jejíž jedinou chybou bylo, že svou ženu miloval víc než sebe, ale
nedokázal ji před smrtí uchránit ...
Můžete tento dopis na foru zveřejnit, chcete-li, nestydím se za své
zoufalství, po třech měsících od odchodu své milované jsem zhubl 35 kg a
dál nemohu jíst, kdy budu moci a jak dopadnu, nevím... Snad Bůh pomůže a
zoufajícího se vezme k Sobě... Kéž knihy paní Sehnerové dál těší všechny
pejskaře a pomáhají při jejich výchově i péči, žena je vždy psala s
velkou láskou, potěchou i něhou navzdory svým těžkým dvanáctiletým
zdravotním problémům, mnohdy silou poslední vůle...
V úctě k Vám i k životu a lásce mé ženy paní Ireny
Sehnerové-Hollauerové, která milovala zvířata víc než sebe...
Dr. Jan Hollauer
Pro úplnost ještě přidávám stránky kde je možné knížky objednat, zjistit o co vlastně jde, i jakým stylem paní Sehnerová tvořila.
Jinak knížky doporučuji, jsou čtivé, zábavné i poučné
http://www.sehnerova.cz/stranky/index.html
dines
napsal(a):
Pro úplnost ještě přidávám stránky kde je možné knížky objednat, zjistit o co vlastně jde, i jakým stylem paní Sehnerová tvořila.
Jinak knížky doporučuji, jsou čtivé, zábavné i poučné
http://www.sehnerova.cz/stranky/index.html
Koukala jsem na stránky,určitě si jich pár objednám, vypadají zajímavě a nejsou předražené. Jen se ještě chci zeptat nenapsala něky Dr. Sehnerová něco o výživě psů? Díky
mojipsi
napsal(a):
Koukala jsem na stránky,určitě si jich pár objednám, vypadají zajímavě a nejsou předražené. Jen se ještě chci zeptat nenapsala něky Dr. Sehnerová něco o výživě psů? Díky
Napsala, také to tam je http://www.sehnerova.cz/stranky/_07.htm
maťa

XXX.XXX.80.144
rona
napsal(a):
Nevím proč jsem žila v domnění, že "Sehnerku" zdá automaticky každej.
Moc neuznávám zveřejnění emailu od Irenčinýho muže, ale když má opravdu takové problémy, dám si "nabídku" knih na svůj web Snad to troška pomůže....
Mám snad všechny její knížky, nejen ty o zvířátkách, a třá taková kniha: Ach národe hříšný je úplně něco neskutečnýho...prostě na tuhle skvělou ženu nedám dopustit
maťa
napsal(a):
Moc neuznávám zveřejnění emailu od Irenčinýho muže, ale když má opravdu takové problémy, dám si "nabídku" knih na svůj web Snad to troška pomůže....
Mám snad všechny její knížky, nejen ty o zvířátkách, a třá taková kniha: Ach národe hříšný je úplně něco neskutečnýho...prostě na tuhle skvělou ženu nedám dopustit
chci se trochu obhajit, pani sehnerovou sem znala uz delsi dobu, ale knihu sem od ni zadnou necetla...a po vsech tech reakcich jak sou jeji knizky skvele sem si taky dve objednala
maťa
napsal(a):
Jednu od ní mám, tak teď jsem objednala ještě jednu........
maťa
napsal(a):
Email jsem zveřejnila se souhlasem p.Hollauera. Podle mě bysme se jinak jen těžko vyhli spekulacím, napadání a zpochybňování
maťa

XXX.XXX.80.144
dines
napsal(a):
Email jsem zveřejnila se souhlasem p.Hollauera. Podle mě bysme se jinak jen těžko vyhli spekulacím, napadání a zpochybňování
Dines, ale jo, to chápu....jen že se to dalo napsat pár vlastníma slovama....nějak mi tohle "veřejné koukání do bolavé duše" prostě nesedí
Ale to neřeš, to je jen takové moje povzdechnutí spíš.....
rona
napsal(a):
Hned si jich pár objednávám, knihy mě zaujmuly...
rona
napsal(a):
Vážení a milí, uklidním Vás a rozptýlím chmury... Věc je složitá, velký člověk, velké problémy, tak to bývá, popíšu kostru... Paní psala pro svou potěchu, vše jsem financoval léta ze své pod. činnosti, pak žena vážně onemocněla a potřebovala denní péči a přítomnost, tudíž jsem měl na výběr: opustit zbožňovanou ženu - většina lidí to po nějaké době nezvládne a od partnera odejde, či se o ni starat, ocitnete-li se jako živnostník v takové situaci, ujišťuji vás, že dopadnete stejně, nejsem sám, pokud byste nenašli pochopení a pomoc v nejužší rodině, u dětí, tj. že se o nemocného občas postarají, když jdete 10x ročně z domu za prací, tedy za zakázkou, která vám umožní přežít, pokud vás činnost neuživí, v tomto případě vydávání paniných knih... jenže není-li ochota u syna 3x či 4x za zimu odpoledne rozhrabat popel v kotli a přiložit a s matkou si do večera popovídat, než se vrátíte, aby se případně nestalo, že vaše žena bez pomoci zemře, je to zlé... na některé nemoci u nás nedostanete ani invalidní důchod, pokud někde nepodmáznete, morálně jsem to nedělal ani u zakázek, takže je to nepřijatelné i v této situaci... snažíte se to nějak zvládnout, moc to nejde, postupně se vrší dluhy, trvá-li to deset a více let, je to destruktivní... jde o nemoc, není se zač stydět, to se může stát doslova všem, pozor na to... nikdo není ze železa, miliardář se přes noc může stát bezdomovcem, ani neví jak...
janholl
napsal(a):
Vážení a milí, uklidním Vás a rozptýlím chmury... Věc je složitá, velký člověk, velké problémy, tak to bývá, popíšu kostru... Paní psala pro svou potěchu, vše jsem financoval léta ze své pod. činnosti, pak žena vážně onemocněla a potřebovala denní péči a přítomnost, tudíž jsem měl na výběr: opustit zbožňovanou ženu - většina lidí to po nějaké době nezvládne a od partnera odejde, či se o ni starat, ocitnete-li se jako živnostník v takové situaci, ujišťuji vás, že dopadnete stejně, nejsem sám, pokud byste nenašli pochopení a pomoc v nejužší rodině, u dětí, tj. že se o nemocného občas postarají, když jdete 10x ročně z domu za prací, tedy za zakázkou, která vám umožní přežít, pokud vás činnost neuživí, v tomto případě vydávání paniných knih... jenže není-li ochota u syna 3x či 4x za zimu odpoledne rozhrabat popel v kotli a přiložit a s matkou si do večera popovídat, než se vrátíte, aby se případně nestalo, že vaše žena bez pomoci zemře, je to zlé... na některé nemoci u nás nedostanete ani invalidní důchod, pokud někde nepodmáznete, morálně jsem to nedělal ani u zakázek, takže je to nepřijatelné i v této situaci... snažíte se to nějak zvládnout, moc to nejde, postupně se vrší dluhy, trvá-li to deset a více let, je to destruktivní... jde o nemoc, není se zač stydět, to se může stát doslova všem, pozor na to... nikdo není ze železa, miliardář se přes noc může stát bezdomovcem, ani neví jak...
Takže se nakonec ocitnete v neřešitelné situaci, která nejde zvládat, příčin je více, netřeba je rozepisovat, jsou vážné... pak musíte vše začít nějak řešit, osobně jsem převzal právně všechna pasiva, jde to u nás, i když se vám to nezdá, vyzkoušel jsem si to osobně, zabetonujete je tak, že jsou dobytné jen u vás, partner je tím mimo, jemu přenecháte aktiva, není myslitelné ohrozit ženu, kterou zbožňujete 20 let a jste s ní 24 hodin denně, mnohokrát jsem prosil Boha, aby si vzal mne a ne mou ženu, pak se rozvedete, abyste tomu dal definitivní úřední punc... a žena je z toho venku... vy řešíte situaci, když jsme vyřešili úhradu pasiv, a než jsme dali následně do pořádku svůj osobní život a právní vztahy, žena zemře... tak se to někdy stane... žel vám nezbude nic, vysypaná kapsa, na druhé straně vše... ztráta ženy, kterou dvacet let máte rád, ale co, vy jste do ní po 20 letech stále dvacet čtyři hodin denně zamilován, je vaším Sluncem, jde o psychický kolaps, zhubnete za 3 měsíce 35 kg, jste stín, nezvedneta ani sebe, natož krumpáč, který jediný by vám zbyl... bez bytu, bez jediné koruny, ale měsíce nejím, stačí mi týdně stokoruna, bez skladu na tisíce knih, bez možnosti je někam vystěhovat za stavu, kdy už neuzvednete ani ten balík vlastní rukou, kdo to zaplatí... a když se vám sejde trauma ze smrti, které samo o sobě vám nedovolí žít, existenční problém to jen uzavře, přišel jste o ženu, její tvorbu, její cit, její pohled, její vše, nezbude vám ani její fotografie, jen myšlenky k zešílení... co s tím... Kruh se uzavírá... někdy se tomu říká život, někdy Osud...
janholl
napsal(a):
Takže se nakonec ocitnete v neřešitelné situaci, která nejde zvládat, příčin je více, netřeba je rozepisovat, jsou vážné... pak musíte vše začít nějak řešit, osobně jsem převzal právně všechna pasiva, jde to u nás, i když se vám to nezdá, vyzkoušel jsem si to osobně, zabetonujete je tak, že jsou dobytné jen u vás, partner je tím mimo, jemu přenecháte aktiva, není myslitelné ohrozit ženu, kterou zbožňujete 20 let a jste s ní 24 hodin denně, mnohokrát jsem prosil Boha, aby si vzal mne a ne mou ženu, pak se rozvedete, abyste tomu dal definitivní úřední punc... a žena je z toho venku... vy řešíte situaci, když jsme vyřešili úhradu pasiv, a než jsme dali následně do pořádku svůj osobní život a právní vztahy, žena zemře... tak se to někdy stane... žel vám nezbude nic, vysypaná kapsa, na druhé straně vše... ztráta ženy, kterou dvacet let máte rád, ale co, vy jste do ní po 20 letech stále dvacet čtyři hodin denně zamilován, je vaším Sluncem, jde o psychický kolaps, zhubnete za 3 měsíce 35 kg, jste stín, nezvedneta ani sebe, natož krumpáč, který jediný by vám zbyl... bez bytu, bez jediné koruny, ale měsíce nejím, stačí mi týdně stokoruna, bez skladu na tisíce knih, bez možnosti je někam vystěhovat za stavu, kdy už neuzvednete ani ten balík vlastní rukou, kdo to zaplatí... a když se vám sejde trauma ze smrti, které samo o sobě vám nedovolí žít, existenční problém to jen uzavře, přišel jste o ženu, její tvorbu, její cit, její pohled, její vše, nezbude vám ani její fotografie, jen myšlenky k zešílení... co s tím... Kruh se uzavírá... někdy se tomu říká život, někdy Osud...
janholl
napsal(a):
čím více knih se dostane ještě mezi čtenáře, tím lépe, pak už je definitivní konec, syna to nezajímá, za ženinými krásnými knihami se zavřela voda, na vždy, knihy nepůjčujte, abyste o ně nepřišly... byly vykoupeny těžko, předčasným odchodem autorky i životem vydavatele... Víc není co dodat.
Snad jen prosba, vzpomínejte na paní Dr. Irenu Sehnerovou s láskou, bylo v ní hodně lásky ke zvířatům, potažmo psům i kočkám, doslova jí překypovala, sebe nešetřila... byla velkým člověkem, měla velké problémy, bylo mi však velkou ctí sloužit paní Ireně Sehnerové do konce svého života, byla nezapomenutelná, nádherná žena... moudrá, laskavá, talentovaná a přitom chápající, jen její Osud byl velmi tragický, knihy půvabné...
Jan Hollauer
janholl
napsal(a):
čím více knih se dostane ještě mezi čtenáře, tím lépe, pak už je definitivní konec, syna to nezajímá, za ženinými krásnými knihami se zavřela voda, na vždy, knihy nepůjčujte, abyste o ně nepřišly... byly vykoupeny těžko, předčasným odchodem autorky i životem vydavatele... Víc není co dodat.
Snad jen prosba, vzpomínejte na paní Dr. Irenu Sehnerovou s láskou, bylo v ní hodně lásky ke zvířatům, potažmo psům i kočkám, doslova jí překypovala, sebe nešetřila... byla velkým člověkem, měla velké problémy, bylo mi však velkou ctí sloužit paní Ireně Sehnerové do konce svého života, byla nezapomenutelná, nádherná žena... moudrá, laskavá, talentovaná a přitom chápající, jen její Osud byl velmi tragický, knihy půvabné...
Jan Hollauer
Posouvám - nerada bych, aby to tu úplně zapadlo...
janholl
napsal(a):
Jan Hollauer
Pane Hollauere, mluví z vás bezbřehý smutek po ztrátě milované ženy, ale věřte, že i tohle jednou přebolí a mluvit o vlastním konci je rouhání.........slunce prostě musí zapadat, aby zas mohlo znovu vyjít. Držím vám palce, ať vyjde brzo. Ono někde za těmi mraky schované je
holly
napsal(a):
Pane Hollauere, mluví z vás bezbřehý smutek po ztrátě milované ženy, ale věřte, že i tohle jednou přebolí a mluvit o vlastním konci je rouhání.........slunce prostě musí zapadat, aby zas mohlo znovu vyjít. Držím vám palce, ať vyjde brzo. Ono někde za těmi mraky schované je
Ahojky objednala jsem si 3 knihy o kavkazacich moc se těším až si je přečtu díky za tip
easter
napsal(a):
Ahojky objednala jsem si 3 knihy o kavkazacich moc se těším až si je přečtu díky za tip
Objednala jsem si dvě knížky ve čtvrtek a už dnes mi přišly - a k tomu ještě jedna navíc - zdarma! Všem vřele doporučuji - knihy jsou velmi čtivé, mají pěknou úpravu, jsou tedy vhodné i jako milý dárek. Příjemné bylo i to rychlé vyřízení objednávky + ta pozornost navíc. Obchůdek na jedničku s hvězdičkou. Neváhejte, neprohloupíte.
tobis
napsal(a):
Objednala jsem si dvě knížky ve čtvrtek a už dnes mi přišly - a k tomu ještě jedna navíc - zdarma! Všem vřele doporučuji - knihy jsou velmi čtivé, mají pěknou úpravu, jsou tedy vhodné i jako milý dárek. Příjemné bylo i to rychlé vyřízení objednávky + ta pozornost navíc. Obchůdek na jedničku s hvězdičkou. Neváhejte, neprohloupíte.
Ahoj, mě je to hrozně trapný, že to v dnešní době nevím, ale jak si je objednám přes internet ? Má mám ho teprv půl roku a ještě jsem nikdy nic neobjednávala. Díky moc.
mojipsi
napsal(a):
Ahoj, mě je to hrozně trapný, že to v dnešní době nevím, ale jak si je objednám přes internet ? Má mám ho teprv půl roku a ještě jsem nikdy nic neobjednávala. Díky moc.
to tobis: pripojuju se k tobe, knizky uz mi taky dosly a rychle i s bonusovou knizeckou z knizek sem nadsena a asi si jeste priobjednam
opravdu mi udelaly velkou radost..
jinak to mojipsi: normalne si na tech strankach http://www.sehnerova.cz/stranky/index.html vyberes knizku co chces a u ni kliknes na DO KOSIKU ...az budes mit vybrane vsechny knizky co chces, kliknes na NAKUPNI KOSIK (vlevo nahore) a tam si po zkontrolovani knizek kliknes na pokracovat, kde vyplnis adresu a objednavku odesles neni to nic tezkeho...popripade muzes napsat panu hollauerovi e-mail a on ti knizky urcite na dobirku posle i bez radne objednavky
rona
napsal(a):
Objednával jste si někdo KNIHU O HOVAWARTOVI A LEONBERGEROVI? Já jsem si ji chtěla objednat, ale nevim jestli vyšla... Kdyby vám někomu už přišla, tak dejte vědět - si ji určitě ještě přiobjednám
kitty2thorpe
napsal(a):
to tobis: pripojuju se k tobe, knizky uz mi taky dosly a rychle i s bonusovou knizeckou z knizek sem nadsena a asi si jeste priobjednam
opravdu mi udelaly velkou radost..
jinak to mojipsi: normalne si na tech strankach http://www.sehnerova.cz/stranky/index.html vyberes knizku co chces a u ni kliknes na DO KOSIKU ...az budes mit vybrane vsechny knizky co chces, kliknes na NAKUPNI KOSIK (vlevo nahore) a tam si po zkontrolovani knizek kliknes na pokracovat, kde vyplnis adresu a objednavku odesles neni to nic tezkeho...popripade muzes napsat panu hollauerovi e-mail a on ti knizky urcite na dobirku posle i bez radne objednavky
Díky jdu na to, to zvládnu
tezy
napsal(a):
Objednával jste si někdo KNIHU O HOVAWARTOVI A LEONBERGEROVI? Já jsem si ji chtěla objednat, ale nevim jestli vyšla... Kdyby vám někomu už přišla, tak dejte vědět - si ji určitě ještě přiobjednám
Tezy, já jsem si objednávala knihu o Hovawartovi a Leonbergerovi. Taky si nejsem jistá, jestli kniha vyšla, ale zatím mi nepřišel mail, že by nebyla vydaná... Tak doufám, že bude.
kelly
napsal(a):
Tezy, já jsem si objednávala knihu o Hovawartovi a Leonbergerovi. Taky si nejsem jistá, jestli kniha vyšla, ale zatím mi nepřišel mail, že by nebyla vydaná... Tak doufám, že bude.
A nevíte jestli už vyšla "Máme doma štěně" ?
Stránky nebyly dlouho aktualizovány, takže knihy už možná jsou co říkáte?
Objednala jsem si 3 jiné knihy, ale tuto bych chtěla taky
tezy
napsal(a):
Taky s napětím čekám, jestli Kniha o hovawartovi a leonbergerovi dojde. Ještě mě zajímá - stránky s internetovým obchodem jsou aktualizované někdy v r. 2007, jestli třeba od té doby nevyšly další knihy? Na http://aura.sehnerova.cz/index.html mě zaujaly ukázky z rukopisy No a co?, ale není v nabídce internetového obchodu. Neví třeba zakladatelka této diskuze, jak to je?
danmar
napsal(a):
A nevíte jestli už vyšla "Máme doma štěně" ?
Stránky nebyly dlouho aktualizovány, takže knihy už možná jsou co říkáte?
Objednala jsem si 3 jiné knihy, ale tuto bych chtěla taky
Za jak dlouho Vám přišly knížky? Objednala jsem si 3 a chtěla bych aby přišly tak dneska večer. Už se na ně těším
v době mé nemoci mě něco potěší
.
jitas
napsal(a):
Taky s napětím čekám, jestli Kniha o hovawartovi a leonbergerovi dojde. Ještě mě zajímá - stránky s internetovým obchodem jsou aktualizované někdy v r. 2007, jestli třeba od té doby nevyšly další knihy? Na http://aura.sehnerova.cz/index.html mě zaujaly ukázky z rukopisy No a co?, ale není v nabídce internetového obchodu. Neví třeba zakladatelka této diskuze, jak to je?
Já jsem si objednávala knížky v pátek a moje objednávka je zatím zaevidovaná a čeká na kontrolu. Tak uvidíme, snad brzy příjdou...
Jitko, ty ukázky z rukopisu No a co vypadají fakt dobře. Taky by mě zajímalo, jestli to už vyšlo.
kelly
napsal(a):
Já jsem si objednávala knížky v pátek a moje objednávka je zatím zaevidovaná a čeká na kontrolu. Tak uvidíme, snad brzy příjdou...
Jitko, ty ukázky z rukopisu No a co vypadají fakt dobře. Taky by mě zajímalo, jestli to už vyšlo.
Katko, přijde mi to, jako že to navazuje na knihu Tak ať! (jestli jsi četla i úryvky z ní), tu jsem si objednala.
Asi toho má pan Hollauer hodně, tak to bude chvíli trvat, než knížky dojdou.
jitas
napsal(a):
Katko, přijde mi to, jako že to navazuje na knihu Tak ať! (jestli jsi četla i úryvky z ní), tu jsem si objednala.
Asi toho má pan Hollauer hodně, tak to bude chvíli trvat, než knížky dojdou.
Taky jsem objednávala v pátek a stále nic. Jen info, že je objednávka zaevidována a čeká na kontrolu. Jsem zvědavá a těším se na ně
rona
napsal(a):
Můžu se zeptat, jak se Vám knížky líbí? Já je vždycky přečetla ještě ten den, co přišly. Samozřejmě mimo Ach, národe hříšný.
rona
napsal(a):
Můžu se zeptat, jak se Vám knížky líbí? Já je vždycky přečetla ještě ten den, co přišly. Samozřejmě mimo Ach, národe hříšný.
Mně se "sehnerovština" líbí moc a je mi strašně líto, že paní Irena už není mezi námi. Dozvěděla jsem se to až v červenci, když jsem si po několika letech koupila časopis "Pes př.čl." Podlomila se mi kolena a musela jsem si sednout. Nemohla jsem tomu uvěřit.
Kdysi mi její kniha zachránila ročního pejska. Ten pak žil do svých jedenácti let !!! Jen díky ní !
Několikrát jsem s paní Irenou mluvila, taktéž s panem Hollauerem.
Pane Hollauere, je mi to strašně líto. Snad jen tuším čím procházíte, ale myslím na vás.
Nevzdávejte se. Proč se něco stalo tak jak se stalo,někdy pochopíme až po delším čase.
Mám téměř všechny knihy paní Sehnerové a patří stále k těm nejčtenějším v naší knihovně.
rona
napsal(a):
Jen posouvám.
denulka
napsal(a):
Já si objednala 13.10. Jak Krmit psy a pořád nic :-((( Platila jsem složenkou na účet.
Já si taky ještě přiobjednávala a přišlo asi po 14 dnech. Asi toho má pan Hollauer moc.
Ale před lety se mně stalo, že jsem taky zaplatila složenkou a knížky nikde. Tak jsem zavolala a oni, že maj odesláno. No, poslali znovu. Zřejmě nějaký pošťák pejskař ....
Prý se jim to stalo vícekrát. Když už je to zaplacený .... co by si nepočet ...
rona
napsal(a):
Zpráva o úmrtí p. Sehnerové mně šokovala a velmi zarmoutila.SAma mám jejich knížek několik s jejich pomocí jsem vychovala mazlící asiandu. Mohu doporučit. Kniha O psech vše co vás zajímá mneě doprovázela na porodním sále
debri
napsal(a):
Zpráva o úmrtí p. Sehnerové mně šokovala a velmi zarmoutila.SAma mám jejich knížek několik s jejich pomocí jsem vychovala mazlící asiandu. Mohu doporučit. Kniha O psech vše co vás zajímá mneě doprovázela na porodním sále
Tak mi dnes knížka Jak krmit psy přišla a je moc zajímavá ! Asi si řeknu o další pod stromeček
Uživatel s deaktivovaným účtem

nefrit
napsal(a):
Já mám taky objednáno. Přišel mi potvrzovací mejl, ale zatím se nic neděje
Já úplně stejně. Kdo ví, jestli ten potvrzovací mail není jen automaticky nastavený, a jestli se vůbec knih dočkáme.
Ahoj.
Tak jsem si včera všechny knížky vyzvedla na poště a hned jsem se s chutí začetla.A taky jsem si poplakala.Je to opravdu super čtení .Je z toho cítit t,že paní Sehnerová psy milovala celou svou duší.
Psala jsem ještě na mail panu Hollauerovi o knížku o hovawartovi.Doufám,že příjde.
Ahojte, sháním knihu I.Sehnerové: Jak krmit psy, aneb vraž do toho osm kostí. Zkoušela jsem knihkupectví, psala na na mail panu Hollauerovi, volala na telefon, bohužel bez odezvy.
Začínám svého hafana krmit vařenou stravou a tato kniha je podle úryvku, co jsem si přečetla ideální pomůcka. Odkoupím i knížku od někoho kdo ji už nepotřebuje nebo nechce. Klidně pište na mail reznickova.milada@seznam.cz. Zdravím a díky.
woodman

XXX.XXX.55.123
Sháním tu knížku o výživě od paní Sehnerové, ale nefungují ani stránky, na které dáváte odkaz, co s tím?

woodman
napsal(a):
Sháním tu knížku o výživě od paní Sehnerové, ale nefungují ani stránky, na které dáváte odkaz, co s tím?
Paní Sehnerová už bohužel umřela.....jestli myslíte "jak krmit psy", tak tu jsem sehnala přes inzerát, některé knihy od ní jsem našla na internetu v antikvariátech. Mám od ní skoro všechny knížky o psech....ty co už se mi nikde nepodařilo sehnat jsem si vypůjčila v knihovně a okopírovala
Edit: jestli chcete knížku od paní Sehnerové ohledně výživy psů, tak zkuste sehnat "O psech...vše co vás zajímá, Věk: Mladý pes" je tam toho taky poměrně dost o výživě, samozřejmě mimo jiné, možná lépe popsáno, než ve zmiňované knížce "Jak krmit psy"
Iveta.1311

XXX.XXX.172.60
Prosím víte někdo kde koupit knihy paní Sehnerove? Zkoušela jsem webovou stránku ale nejde otevřít. A psala jsem mail i panu Hollauerovi ale mail se mi vrátil zpět. Popřípadě je tu někdo kdo by mi prodal knihu Jak krmit psa,aneb Vraz do toho 8 kostí?
Existuje nějaký jiný kontakt na pana?
Děkuji.
Iveta

Iveta.1311
napsal(a):
Prosím víte někdo kde koupit knihy paní Sehnerove? Zkoušela jsem webovou stránku ale nejde otevřít. A psala jsem mail i panu Hollauerovi ale mail se mi vrátil zpět. Popřípadě je tu někdo kdo by mi prodal knihu Jak krmit psa,aneb Vraz do toho 8 kostí?
Existuje nějaký jiný kontakt na pana?
Děkuji.
Iveta
Na jejich stránkách už určo žádnou knížku nekoupíte, paní Sehnerová už nežije...
Zkuste procházet stránky antikvariátů....já jí před pár lety sehnala na inzerát.....další možnost je projít nabídky knihoven ve vašem okolí a eventuelně jí zapůjčit a okopírovat.
vinyfred

XXX.XXX.42.34
Dobrý deň ,
týždeň preliezam všetky antikvariaty na webe kvoli knihe Jak krmit psy aneb vraž do toho osm kostí....nič ..... ale zázraky sa deju , snad ju niekedy zoženiem ... ako tu čítam príspevky spred pár rokov ...asi to bude riadna vyzva ......

vinyfred
napsal(a):
Dobrý deň ,
týždeň preliezam všetky antikvariaty na webe kvoli knihe Jak krmit psy aneb vraž do toho osm kostí....nič ..... ale zázraky sa deju , snad ju niekedy zoženiem ... ako tu čítam príspevky spred pár rokov ...asi to bude riadna vyzva ......
Já být vámi tak zkusím jestli jí nemá v okolí nějaká městská knihovna, zapůjčit a ofotit. Taky jsem to tak s jednou knížkou od Sehnerové udělala.
Zkuste i třeba inzeráty...já jí právě před lety přes inzerát sehnala.
allek
napsal(a):
ďakujem, ale ja by som potreboval knihu poslať na SR..
Já na trhu knih prodávám (ne tuhle knížku, ale zrovna jsem tam byla, tak jsem se koukla právě) a na Slovensko už jsem taky několik knih poslala. Většina lidí už to stejně posílá převážně přes zásilkovnu a ta je k vám i celkem levná.
edit: po vašem editu pak asi už není co řešit. Každopádně můžete si tam zkusit dát poptávku. Když se tam něco objeví, přijde vám mail.